Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5698935 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı darkfather

arkadaşlar çatal merdiven ne? normal bizim bildiğimizden farkı ne?

Çevrimiçi murat

Çıkış kapısının ortasından tek yol yerine lki yanından iki yol şeklinde inmesine forum olarak çatal merdiven adını verdik.bilmiyorum belki de gerçek ismi buda olabilir.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Çatal merdivenin tribün bütünlüğünü bozan bir unsur olarak düşünüyoruz bu yüzden istenmiyor. Görselde anlatımı var  :ok: @darkfather
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi Necmi

Önünüze ne gelirse onu beğenmek zorundasınız diyorlar. Ya beğeneceksiniz, ya beğenecek. Herşeyin en iyisini onlar bilir.
Taraftarın fikri düşüncesi asla önemli değildir.
Onların gözünde Taraftarın tek görevi para verip kombine almaktır, forma almaktır. Taraftar sadece para kaynağıdır.

Ha sonra o paralarla taraftarın kullanacağı stad hakkında en ufak görüş almazlar. Taraftarı en ufak memnun etmezler. Giderler menajerlere para verirler. Hasta yatağında topçu alırlar..vs.vs
hangi taraftardan bahsediyorsun takım şampiyonluğa giderken onu stadda yanlız bırakan taraftardanmı bahsediyorsun olimpiyata gitmek zor geldiği için sıcak evinde tv başında izleyen taraftarmı :alala: kongre üye sayımız kadar stadda adam yok kime ne soracaksın ben Beşiktaşlıyım demekle insanlar söz hakkımı alıyor gelirsin stada ne istiyorsan orda tribünde söylersin bak o zaman dikkate alınıyormu alınmıyormu görürsün ama burda pc başında kahveni yudumluyarak istediğin kadar iste kimse bunu ciddiye almaz almamalıda zaten çok basit hesap 70000 lik stad her maç dolsa sezonda 100 M stad geliri demektir bu stadın 1/3 ünü yapar ve o taraftar ne istese yapmak için çaba gösterilir bunu yapamıyorsan konuşmayacaksın birde istekler farklı farklı dır şurda çatal merdivende bile çoğunluğu sağlayamamışsın sanki bütün taraftarın talebiymiş gibi şu anda o merdivenlerin ne olduğunu umursayanların oranı yüzde bir bile değil

Çevrimiçi murat

Öyle bir pankart hazırlasak ne istediğimizi kimse anlamaz.günün geyiği olabilir.

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi  4 dk.4 dakika önce
Vodafone Arena 22 Nisan 2015

Çevrimdışı darkfather

Çatal merdivenin tribün bütünlüğünü bozan bir unsur olarak düşünüyoruz bu yüzden istenmiyor. Görselde anlatımı var  :ok: @darkfather

çok sağ ol başkan. ben de ne demek diyorum çatal merdiven deyince aklıma nalburlarda bulunan merdiven geliyordu  :eyes

Çevrimdışı ozgurkaracan

Futbol artık istesek de istemesek de piyasa elonomisine teslim olmuş bir sektördür. Ulkeler bile batıyor.  Klupler de bu kıskaçta. Beşiktaşın özü renk ve forma aşkı ama para girişi olmazsa bir kapital grubu gelir elinizden o renkleri alır,  haberiniz bile olmaz. Söz hakkınız hiç olmaz. Hala renk aşkıyla elini taşın altina koyan yoneticiler varken destek olmak lazim. Tehlike büyük

Çevrimdışı mert_

vodafone arena et balık kelle bunlar yenir elle! çatala hayır  :D

Çevrimdışı TØLGA

hayırdır çatal merdiven furyası başlamış gene   :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

14 NİSAN 2015 - 22 NİSAN 2015 GENEL DEĞİŞİM (prekast değişimini görmek ne kadar güzel. Artık çatı kirişlerinin değişimini görmek istiyorum şunu yaparken  :s20: )

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Herkes precast diye agladı adamlar 1 haftada taktı :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

14 NİSAN 2015 - 22 NİSAN 2015 GENEL DEĞİŞİM (prekast değişimini görmek ne kadar güzel. Artık çatı kirişlerinin değişimini görmek istiyorum şunu yaparken  :s20: )

Mükemmel :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Ay sonuna kadar prekast islerinde sona gelinir artik caticilarda son surat iskele takiyorlar sıra kirislerde onlarida hizlica takarlarsa halatlari beklemeye baslariz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

hayırdır çatal merdiven furyası başlamış gene   :evillol: :evillol:
evet 12. geleneksel çatal merdiven şenliği :)
önümüzdeki ay daha geniş çaplı kutlayalım  :evillol:

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimiçi Necmi

Herkes precast diye agladı adamlar 1 haftada taktı :)
dedik bu ay sonu biter mayıs başı takımı taklavatı toplar giderler dedik ama inandıramadık kimseyi :bandit:
adamlar programlarına uydular bu bir ilk inşallah darısı diğer çalışan firmaların başına  :D

Çevrimdışı Efe

Prekastla 1 saattir ugradiyorlar oturtamadilar numarali en uste
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

evet 12. geleneksel çatal merdiven şenliği :)
önümüzdeki ay daha geniş çaplı kutlayalım  :evillol:
şu statta başka ne istedik ki yapmasınlar hocam :D bari eski inönüde ki gibi yapsınlar merdivenler çıkış kapısının yanından düz bir şekilde insin

Çevrimdışı aşığımsana

Vinçler bataryaları kuzeye çevirmiş çalışmalar gayet iyi gidiyor. numaralı da son kaç sıra var bitime ben pek kestiremedim de?
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vay anasını, inşallah şurda 10 gün sonra falan prekast konuşmayız artık :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Madalex

Stad bi bitsin de arkadaşlar, çatal merdivenler sıkıntı değil gözümde... prekastçılarda artık işlerini sona erdiriyorlar... artık yeni eğlencemiz çatıcılara sallamak olur:) şahsen ben ne  kadar yavaşlar anlamıyorum neden böyle:)))

Çevrimdışı aşığımsana

Bu arada stada takılacak hd led ekranlar diğer maç musabakalarını ve liglerdeki durumu izleme şansımız doğacak. Haftasonu porto'nun lig maçında çektim bu görüntüyü.Bence gayet hoş olacak.
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2015, 16:34:36 aşığımsana ]
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Hunter1987

hangi taraftardan bahsediyorsun takım şampiyonluğa giderken onu stadda yanlız bırakan taraftardanmı bahsediyorsun olimpiyata gitmek zor geldiği için sıcak evinde tv başında izleyen taraftarmı :alala: kongre üye sayımız kadar stadda adam yok kime ne soracaksın ben Beşiktaşlıyım demekle insanlar söz hakkımı alıyor gelirsin stada ne istiyorsan orda tribünde söylersin bak o zaman dikkate alınıyormu alınmıyormu görürsün ama burda pc başında kahveni yudumluyarak istediğin kadar iste kimse bunu ciddiye almaz almamalıda zaten çok basit hesap 70000 lik stad her maç dolsa sezonda 100 M stad geliri demektir bu stadın 1/3 ünü yapar ve o taraftar ne istese yapmak için çaba gösterilir bunu yapamıyorsan konuşmayacaksın birde istekler farklı farklı dır şurda çatal merdivende bile çoğunluğu sağlayamamışsın sanki bütün taraftarın talebiymiş gibi şu anda o merdivenlerin ne olduğunu umursayanların oranı yüzde bir bile değil
Dedigine 100% katılıyorum abi. Yanlis bilgi edinmediysem son zamanda Barcelona taraftarina fikirlerini sormuştu. Barcelona taraftarına da sormalıdır zaten. Adamlar neredeyse her maç camp nou yu dolduruyor.

Önce bir herkes şapkasını önüne koyacak. Mac seçen taraftarın söz hakkida olmamalı bence.
Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

dedik bu ay sonu biter mayıs başı takımı taklavatı toplar giderler dedik ama inandıramadık kimseyi :bandit:
adamlar programlarına uydular bu bir ilk inşallah darısı diğer çalışan firmaların başına  :D

İnsallah  necmi  abi bundan sonraki programda aksama olmaz.