Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699712 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

@Altuğ selam. Bu nasıl bir havadır. Mabedin üstünde kara bulutlar dolaşıyor. Kesin rampa yüzündendir

Aynen abi rampadan olabilir  :) yarından sonra hava açıyor.

Çevrimdışı Tolga

Çatal merdiven olacağı zaten belliydi ve değişiklik olmayacağı da belliydi yapacak birşey yok diyecek herkes.

Taraftar olarak hiçbirşeyi değiştiremeyiz o yüzden planda ne varsa bunu kabul edeceğiz artık ne dersek diyelim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sutlas

Ya abicim valla biraz rahat olun ya, İstanbul'un en güzel yerinde stadını yeniliyorsun, üstelik çevresi ile uyumlu, özgün bir stad yapıyorsun, boş verin artık çatalı, kaşığı, Ekim'de açılır, Şubat'ta kapanır muhabbetini.

Resimleri açın bakın, betonlu, prekastlı, kolonlu, kirişli, rampalı cayır cayır stad yapıldı bile işte, keyfini çıkarın biraz  :hiho: :nargile: :bateri: :drunkard: :guitar:
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2015, 13:53:47 Sutlas ]

Çevrimdışı Factatum

Küfeki işi biraz yavaşladı sanki. Toplam işin kaç metretülünü yaptılar? merak ediyorum doğrusu!

Çevrimiçi Necmi

3-4 gün memlekete gittik, bu resim nedir arkadaşlar ya, burası neresi, bu çelik krişler nedir. :bandit: :bandit: @Efe @Necmi
tahminime göre asansörle basın katını birbirine bağlayan köprü gibi bir şey ama tamamen atıyorum yoksa bildiğim bir şey yok @demir_kArtAl

Çevrimdışı demir_kArtAl

tahminime göre asansörle basın katını birbirine bağlayan köprü gibi bir şey ama tamamen atıyorum yoksa bildiğim bir şey yok @demir_kArtAl

basın odasından  basın tribününe bir yol gibi algıladım bende, sabah sabah baya bi kafa yordum, en sonunda canlı yayına bakınca gördüm. basın tribünü çıkışı biraz yukarıda, basın odasından oraya geçmek için yapıldı sanıyorum.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı kadir

Coşkun abi gebze de güneşli bir gün ona aldandım hayırlısı yine de çalışma var
abi sen gebzenin neresinde oturuyon bende gebzede oturuyom .)

Çevrimdışı halvetifarazi

Önünüze ne gelirse onu beğenmek zorundasınız diyorlar. Ya beğeneceksiniz, ya beğenecek. Herşeyin en iyisini onlar bilir.
Taraftarın fikri düşüncesi asla önemli değildir.
Onların gözünde Taraftarın tek görevi para verip kombine almaktır, forma almaktır. Taraftar sadece para kaynağıdır.

Ha sonra o paralarla taraftarın kullanacağı stad hakkında en ufak görüş almazlar. Taraftarı en ufak memnun etmezler. Giderler menajerlere para verirler. Hasta yatağında topçu alırlar..vs.vs

Çevrimdışı BlackEagle1989

turkiye statlari hepsinin mervidenler sari boyanmis bu zorunlu mu ( konya arena, FB stati , Toki arena antalyanin yeni stati vesaire)?? Bizim Arena sari boyanirsa olay cikartirim.  :steamed:

Çevrimdışı Atakan Uzun

Görüntüye göre merdiven genişliği çokta gözü rahatsız edici değil gibi. Tabi tamamı bittiğinde nasıl gözükür beklemek lazım. Ayrıca basamakların takılma hızı da gayet iyi.Takır takır takılıyor maşallah...
herkes şurda yanılıyor yalnız. henüz merdiven basamakları sabitlenmedi. sadece takılacağı yere istifleniyorlar kameradan detaylı bakarsanız hiç biri düzgün değil daha sabitleme işlemleri için hepsi ayrı ayrı elden geçirilecek. yani o iş daha uzar gider

Çevrimdışı forzatunga

Önünüze ne gelirse onu beğenmek zorundasınız diyorlar. Ya beğeneceksiniz, ya beğenecek. Herşeyin en iyisini onlar bilir.
Taraftarın fikri düşüncesi asla önemli değildir.
Onların gözünde Taraftarın tek görevi para verip kombine almaktır, forma almaktır. Taraftar sadece para kaynağıdır.

Ha sonra o paralarla taraftarın kullanacağı stad hakkında en ufak görüş almazlar. Taraftarı en ufak memnun etmezler. Giderler menajerlere para verirler. Hasta yatağında topçu alırlar..vs.vs

Milyonlarca taraftarın hangi birinin keyfine göre hareket edecekler ? Yönetimler zaten bunun için seçilir sadece klüplerde değil bütün insan topluluklarında.
Taraftarın görevi de yazdıklarındır elbet ama sadece para kaynağı değildir .

Çevrimdışı YunusEmre

basın odasından  basın tribününe bir yol gibi algıladım bende, sabah sabah baya bi kafa yordum, en sonunda canlı yayına bakınca gördüm. basın tribünü çıkışı biraz yukarıda, basın odasından oraya geçmek için yapıldı sanıyorum.

Basın mensuplarını taraftarlardan kaçırmak için güzel yol :D aslında kulübe ters olanları o köprüden aşağı sallayacan ki yazarlarken daha dikkatli yazsınlar  :evillol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı SDemirsoy

Numaraladıa üst sıralar kaldı bitirdiler be  :halay:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çatal mı dediniz Sırf onun için iş yerinden girdim :)
Çatala karşıyız...! Tribünlere Düz merdivenleri İstiyoruz @bjk_mabet   :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Tolga

Şu Eski Açık da bir bitse de prekast işlerinden kurtulsak artık :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mert_

Milyonlarca taraftarın hangi birinin keyfine göre hareket edecekler ? Yönetimler zaten bunun için seçilir sadece klüplerde değil bütün insan topluluklarında.
Taraftarın görevi de yazdıklarındır elbet ama sadece para kaynağı değildir .
:tabe: :claps:

Çevrimdışı fthkzgn

arkadaşlar allahını seven şuaraya kamera görüntüsü atsın.
yeminle meraktan numaralıdaki prekast işlerini ...
iş yerindeki yasaklardan dolayı açamıyorum. :s20:

SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı Efe

Paletli takmaya devam ediyor caticilar kolon takiyor iskele yerlestiriyor sari vinc yine merdivene  devam ediyor isler harika sekilde devam ediyor :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fthkzgn

teşekkürler  Rebel_Eagle1903 ve  Yusuf Tunaoğlu.. :ok:
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı Efe

Eski aciktaki vinci bekliyoruz artik gitsede kurtulsak saha caticilara kalsa mayis ve haziran aylarinda iyi calismayla islerini bitirsinler catiyi kaldirsinlar
Şampiyon Beşiktaş JK