Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699480 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Eyüp Emir

Kamerada  damlacıklar  artıyor  ama.
Coşkun abi gebze de güneşli bir gün ona aldandım hayırlısı yine de çalışma var

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı YunusEmre

Eski Açık en son bitecek diyenlere.. ben aylar öncesinden demiştim heryer biter ama ben bitmem :D  İmza: E. Açık Rampa  :lol:

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı rubi_tobin

Günaydın, bu resimler ile numaralı da kullanılacak denen çelik konstrüksiyonların; hangi amaç için olduğunu da görmüş olduk.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı demir_kArtAl

3-4 gün memlekete gittik, bu resim nedir arkadaşlar ya, burası neresi, bu çelik krişler nedir. :bandit: :bandit: @Efe @Necmi
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı AdemG

numaralida bulunan basin localarinin uzerince bulunan kopru yada ismi her neyse..

Çevrimdışı AsYeHvAdNa

3-4 gün memlekete gittik, bu resim nedir arkadaşlar ya, burası neresi, bu çelik krişler nedir. :bandit: :bandit: @Efe @Necmi

Tahminimce Basın Tribünü ile Asansör arasındaki köprü.

Çevrimdışı Efe

basin tribunu ve yeni acik tarafinda kalan bolumu bir birine bagliyor bende oraya nasil gecilecek diyordum boyleymis :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Sahanın içi çarşamba pazarı müaberek :) Paletli bir tane daha prekast taktı. Paletli gol gol gol   :halay: :sevinc
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı BlackEagle1989

yaz bi gelmedi gitti bu nasil bir sanstir kardesim bu sene cok cektik havalardan..  :s20:

Çevrimdışı YunusEmre

Üstkatlarda çatal merdiven kesinleşti... sarı vinç şu anda merdiven dizimi yapıyor...

Çevrimdışı BlackEagle1989

Çevrimdışı kyiv

Görüntüye göre merdiven genişliği çokta gözü rahatsız edici değil gibi. Tabi tamamı bittiğinde nasıl gözükür beklemek lazım. Ayrıca basamakların takılma hızı da gayet iyi.Takır takır takılıyor maşallah...
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2015, 11:53:06 kyiv ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şu tribünlerin üstüne çatı gelmeden birşey anlamak güç. Kameradan küçük bir stad gibi duruyor, numaralıdaki kameradan bahsediyorum. Ama üstü kapandığında, büyük gelecektir gözlere.

Çevrimdışı Efe

Şu tribünlerin üstüne çatı gelmeden birşey anlamak güç. Kameradan küçük bir stad gibi duruyor, numaralıdaki kameradan bahsediyorum. Ama üstü kapandığında, büyük gelecektir gözlere.
kameradan ufak gorunuyor icine girdinmi devasa bi yapi bitsin herkes gorecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Caticilar numaralida 4 ve 5. Iskelelri kuruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjkem

su saha içi bi temizlensede gözümüz gönlümüz açılsa ya
Fikret orman bjk si

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

çatal merdiven kesinleşti  :vur
merdivenler ufak yanliz goruntuyu etkilemeyecek gibi gorunuyor tabi bi bitsin koltuklarla nasil duracakbakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

merdivenler ufak yanliz goruntuyu etkilemeyecek gibi gorunuyor tabi bi bitsin koltuklarla nasil duracakbakalim
evet ufak gözüküyor abi geniş değil :)
zaten kesin değil miydi :bandit:
olum o kadar lobi yaptık unututtun mu  :steamed:

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Yanlış hatırlamıyorsam çatal merdivene karşı kampanya başlatılmış ve aldığım bilgilere göre yönetime ( Ahmet Nur Çebi ) kadar iletilmiş ve konu ile ilgili olarak olumlu geri dönüş alınmıştı.
Sonuç ne oldu? Neden kazanan biz değilde çatal merdiven oldu ?
Yol yakınken bu uygulamadan vaz geçilemez mi ?
Bütün hevesim kaçtı...

Çevrimdışı ErsinA.

Prekast bitmiş sayılır.

Çatal merdiven basamakları normal merdivenin yarı ölçüsünde mi?