Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700401 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı megiddo

stadımızla ilgili bu ürün hangi mağazada var bilen varmı? özdilek ve cevahir mağazalarında yok nette ürünü kapatmışlar  :iscrewy:

sen sanki bu ürünü almıştın diye hatırlıyorum nerden aldın acaba?
bu üründeki stad maketi gerçeğiyle birebir mi acaba? özellikle çatısı. normalde şeffaf kısım iç halkadan sonra başlar saha ortasına doğru uzanır bu makette ise sanki şeffaf kısım halkanın dışına da çatının ortalarına doğru uzanıyor yani şeffaf kısım baya geniş duruyor, yanlış mı görüyorum. gerçekte de şeffaf kısım böyle mi olacak yoksa iç halkada son mu bulacak.

Çevrimdışı Efe

stadımızla ilgili bu ürün hangi mağazada var bilen varmı? özdilek ve cevahir mağazalarında yok nette ürünü kapatmışlar  :iscrewy:

sen sanki bu ürünü almıştın diye hatırlıyorum nerden aldın acaba?

aldım bursa kartal yuvasında ersan kardeşim getirtti bitmiş olabilir yanlız :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bu üründeki stad maketi gerçeğiyle birebir mi acaba? özellikle çatısı. normalde şeffaf kısım iç halkadan sonra başlar saha ortasına doğru uzanır bu makette ise sanki şeffaf kısım halkanın dışına da çatının ortalarına doğru uzanıyor yani şeffaf kısım baya geniş duruyor, yanlış mı görüyorum. gerçekte de şeffaf kısım böyle mi olacak yoksa iç halkada son mu bulacak.
sence bunun gerçeğiyle bir olması mümkünmü :D burda kolonlar bile eşit aralıklı gidiyor

Çevrimdışı megiddo

sence bunun gerçeğiyle bir olması mümkünmü :D burda kolonlar bile eşit aralıklı gidiyor
abi onu farkedemedik işte, gözüm direk çatıya kaydı nasıl odaklanmışsak çatıya artık :D

Çevrimdışı Efe

tabiki değil bu sadece bir hatıra iyi aldım hergün işe giderken bakıyorum televizyonun üstünde duruyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

abi onu farkedemedik işte, gözüm direk çatıya kaydı nasıl odaklanmışsak çatıya artık :D
bunları anca membranlar serilince göreceğiz artık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu arada ben görmemiştim :bandit: :bandit:
:kop: :kop: :kop:
Valllaha ben bakar bakmaz gördüm abi hemende yazdım zaten :bandit: :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

:kop: :kop: :kop:
Valllaha ben bakar bakmaz gördüm abi hemende yazdım zaten :bandit: :D

yerine konmadıktan sonra orda olsada bi faydası yok kolonların bitirilip kirişlerin konması lazım hemende halatlar serilsin kapalı eski açık tarafından başlasınlar bitirsinler adamı hasta etmesinler :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersan

Evet Kartal yuvalarında satışta ama İnternet Sayfasında Bende göremedim , Kartal Yuvası.com a koymamışlar nedense :alala: :alala:

bizim elimizde iki tane var diğer mağazalardada vardır muhtamelen. e mağazanın stoklarında tükenmiştir ve kaldırılmıştır büyük ihtimal. ama herhangi bir kulübe ait kartal yuvası mağazasına gidip temin edebilirsin. ellerinde yoksa bizdekilerden istemek zorundalar. bende bizim mağazaya efe istedi diye getirttim.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Ersan

aldım bursa kartal yuvasında ersan kardeşim getirtti bitmiş olabilir yanlız :)

Kristal Vodafone Arena Bursa Kartal Yuvasında şuan 2 adet bulunmaktadır. bulunduğunuz ildeki kulübe ait olan herhangi bir kartal yuvası mağazasından temin edebilirsiniz. eğer yok ve getirtemeyiz derlerse benimle iletişime geçebilirsiniz. fiyatı 29.99 tl'dir

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı bjkem

Fikret orman bjk si

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı KLEBERR

Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı bnymnd

Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın Beşiktaşlılar.Sabah sabah paletliyi prekast takarken görmek de ayrı bir  güzellik. :)

Çevrimdışı VOLKİ3358

herkese günaydın arkadaşlar inşallah güzel bir gün olur :D
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı mert_

güne iyi başladılar ancak şu an yağmur nedeniyle durdular sanırım.

ekleme: paletli reyiz devam ediyor.
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2015, 09:26:02 kcptl ]

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

ya arkadaş ne rampaymış ya her halde sıtatta en son orası bitedecek

Çevrimdışı cagdas44

Günaydın Beşiktaş ailesi, paletli reyiz çalışmaya devam ediyor, numaralıdan yeni açık alta doğru yürüyen beyaz levhalar gördüm  :D

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın Beşiktaş ailesi, paletli reyiz çalışmaya devam ediyor, numaralıdan yeni açık alta doğru yürüyen beyaz levhalar gördüm  :D
Hee 2 tane  yürüdü  hemide.   :tabe:

Çevrimdışı Eyüp Emir

Günaydın bugün prekastların bitmesi dileğiyle güne başlıyalım  ve yoğun tempoda stadımızın kamerasına motor diyelim izliyelim

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın bugün prekastların bitmesi dileğiyle güne başlıyalım  ve yoğun tempoda stadımızın kamerasına motor diyelim izliyelim
Kamerada  damlacıklar  artıyor  ama.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Küçük sarı da çatı iskele malzemelerini taşıyor.Sarı vinç düz prekast sanırım yeni açık numaralı arası prekastların üzerine diziyor  zeminden alıp alıp.Paletli prekastta  hala.Bana müsaade  işe  gitmeliyim.