Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5697982 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Prekast isleri suruyor caticilarda iskele isleriyle ugrasiyor günaydin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Şuan da yapılan bütün yeni stadları begeniyorum koltuk düzeni hariç :bandit: , Akyazı ve Antalya hariç , Güzel stadlar yapılıyor , Türkiye stadları diye bir sayfa var Her stadın resimleri paylaşılıyor yahu Bizim milletimiz ne kadar memnuniyetsiz yahu , Yok şu stad şöyle olmuş yok bu Stad kotu olmuş , Yahu neyini eleştiriyorsun Devlet sana Cirlop gibi stad yapmış :iscrewy: Ne çabuk unuttunuz o eski Kohne Gecekondu gibi stadlarda maç izlediginizi ???
Ben Bı yeni stadlarla birlikte ligimizin kalitesinin artacagına ve Bu stadların taraftarları tribünlere çekeceğine inanıyorum, Örnek: Konya stadı , Konya Ligin en yüksek seyirci ortalamasına oynayan takımı bu sezon ve iyi bir topluluk var gerçekten...
Antalya , Bursa , Ts , Eskişehir , Sakarya , Kocaeli , Mersin , Konya , Başakşwhir , Gaziantep , Akhisar ve Adana stadları ile birlikte önümüzdeki yıl ve Daha sonraki yıllarda Çok daha kaliteli , Çekişmeli ve Dolu tribünler önünde maçlar oynanacagına canı gönülden inanıyorum...   
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2015, 08:52:42 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Olum yunus sabah sabah yazdikca yaziyorsun yine ben metroda uyuyorum hala :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Bu arada 42.000 lik kapasiteyi beğenmeyen bize yetmez diyenlere Sesleniyorum : Konya 42.000 kişilik stada sahip ama 50.500 lük kapsiteye sahip Fb ve 53.500 kapasiteye Sahip Gs den daha Yüksek seyirci ortalamasına oynamış bu sezon !!!!! Demekki stadın daha buyuk olması değil daha çok dolması önemli :ebebe: :iscrewy: :iscrewy:

Olum yunus sabah sabah yazdikca yaziyorsun yine ben metroda uyuyorum hala :icool:
:kop: :kop: :kop:
Oku abi açılırsın işte sayemde :D

Çevrimdışı SDemirsoy

@Yunus Emre Dökmeci ben başlığı zor buldum uykudan neler yazmışsın sabah sabah yaw :D

@Yunus Emre Dökmeci ben başlığı zor buldum uykudan neler yazmışsın sabah sabah yaw :D
Bu sabah Saat 07:00 da kalktıgım için Ayıldım , Kahvaltımı yaptım kahvemi içtim :bandit:
Bugün Zindeyim ve antrenmanlıyım :tabe:

İletileri okuduysan , Bu Lig tv spikeri neden yeni yapılan stadlarda Özellikle Güney tribün bolumunde açık bir alan bırakılmsı gerektiğini söylüyor ÇimLerin hava ve guneş alabşlmesi için ama Neden özellikle Güney tiribunun bulunduğu bolumde :alala: :alala: @SDemirsoy

Çevrimdışı YunusEmre

İletileri okuduysan , Bu Lig tv spikeri neden yeni yapılan stadlarda Özellikle Güney tribün bolumunde açık bir alan bırakılmsı gerektiğini söylüyor ÇimLerin hava ve guneş alabşlmesi için ama Neden özellikle Güney tiribunun bulunduğu bolumde :alala: :alala: @SDemirsoy

Acaba diyorum Türkiyede güneş güneyden vuruyor acaba ondan olabilir mi :D Bakı faktörü diyelim... :super:

Çevrimdışı SDemirsoy

valla istanbulun güneyi kuzeyi yok her yerden rüzgar soğuk geliyor teknik açıklamasını bilmiyorum :)

Çevrimdışı VOLKİ3358

herkese merhaba arkadaşlar yeni üye oldum yeni gelenlere bir şakanız felan varmı :halay: bu arada bende koltuk mevzusuna gireyim koltukların tamamı tek renk siyah olsun merdivenler kırmızı olsun isterim :)
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bana negatif diyenleri esefle kınıyorum.  :iblush: :lol:

herkese merhaba arkadaşlar yeni üye oldum yeni gelenlere bir şakanız felan varmı :halay: bu arada bende koltuk mevzusuna gireyim koltukların tamamı tek renk siyah olsun merdivenler kırmızı olsun isterim :)
:hosgeldin :hosgeldin
O hepimizin isteği zaten KARA DUVAR ama , Koltuk siparişi Siyah ve Beyaz olarak verilmiş , Çok büyük ihtimal Alt kat Beyaz ust kat siyah olacak son anda bir değişiklik olmazsa....

Çevrimdışı SDemirsoy

Bana negatif diyenleri esefle kınıyorum.  :iblush: :lol:
günaydın abi çatı havada asılı kalacakmış ne diyorsun bu duruma :D @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı serti67

günaydın adam ne ara kalktın benım 4gunde Yazdığım Yorumları sabahın köründe atıştırmalık olarak Yazmış ya laaa😀😀😀😀
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Batu K.çetin

günaydınlar beşiktaş arena ailesi;
vallahi sadece güney mi yoksa bizim staddaki gibi eğimlerle dört bir yanında açıklık bırakıp stad içinde hava türbülansı oluşmasını mı sağlamak gerekliliği mi yoksa...

Çevrimdışı VOLKİ3358

:hosgeldin :hosgeldin
O hepimizin isteği zaten KARA DUVAR ama , Koltuk siparişi Siyah ve Beyaz olarak verilmiş , Çok büyük ihtimal Alt kat Beyaz ust kat siyah olacak son anda bir değişiklik olmazsa....

hoşbuldum o zaman bence alt siyah üst beyaz olsun yine tek renk merdivenler yine kırmızı :)
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

günaydın abi çatı havada asılı kalacakmış ne diyorsun bu duruma :D @Armağan Bozkurt

Çatı dediğin havada olur zaten.  :evillol:

Bu arada, eski açıkta ki vinç sökülünce, o boşlukları doldurmak için, o kurdukları beyaz şeyleri yine sökecekler bence.  :lol:

@Yunus Emre Dökmeci sabah sabah ne içtiysen söylede ondan içmeyeyim
3 u 1 Arada ama her 3 u 1 arada Değil, Nescafe 3 u 1 arada :kop: :kop: :kop: @ahmet türken abi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çatı dediğin havada olur zaten.  :evillol:

Bu arada, eski açıkta ki vinç sökülünce, o boşlukları doldurmak için, o kurdukları beyaz şeyleri yine sökecekler bence.  :lol:
yok abi ya sökmelerine gerek yok bence yeni açık gibi değil orası

Çevrimdışı YunusEmre

numaralı üst katlar için prekast eksikliği var gibi paletli yeni açıktan 2 3 tane numaralıya alıyor başka da yok...

Çevrimdışı Efe

Caticilarin sari vinci disaridan iskele topluyor  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Hosgeldin Volki3358 insalkah yagmur cok fazla engel cıkartmaz

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı VOLKİ3358

Hosgeldin Volki3358 insalkah yagmur cok fazla engel cıkartmaz

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hoşbulduk teşekkürler bu senede yaz gelmedi herşey bize karşı arkadaş
Kartal Ege ERBUDAK