Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5696687 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

@ozan062  rahatladım, demekki bir tek bizim stada olumsuz manalar yüklemiyorsun, tutarlısın   :)

haydaa abi ben ne ara kotuledim stadı:D
oyle bi mesajım belki iki defa falan olmustur oda dıs gorunusu konusunda ama bunu cok dillendirmem
bence baskasıyla karıstırıyorsunuz :evillol: :evillol: :evillol: :icool:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

necmi abi sanmamaese mana buluyorduya bende bu stadın catısına buluyorum
estetik ama bence işlevleri onun kadar yararlı değil yani
çimlerin hava almasını engelliyor
belki guneside engelliyor
ve en onemlisi ses konusunda sorunlu bir sta doldugunu dusunuyorum:)
bakın iki dakakda bitirdim stadı :evillol:
:alala: ne zaman mana bulmuşum ben @ALI RIZA  ya orta tribünü örnek gösteriyordum hiç bir iyi stadda olmaz dedi bende san mamesi örnek göstermiştim bu bile iyi stad olduğunu kabul ettiğim anlamına gelir.
bu stadda estetik anlamda çok güzel bir stad ama sana katılıyorum işlevsel olarak nasıl olur bir kere çok soğuk olacağı kesin hava alma olayını ışık olayını teknolojiyle çözerler ama ambians nasıl olur bilemedim birde demir tamam fotoda güzel duruyor ama çıplak gözle aynı güzellikte görüneceğini sanmıyorum demir yapı çıplak gözle çok sıcak durmaz biraz itici durur yakından görmek lazım

Çevrimdışı sozkul

oyle bi mesajım belki iki defa falan olmustur oda dıs gorunusu konusunda ama bunu cok dillendirmem

Kraıştırmış olabilirim sanki senim mesajlarda yoğunlukla eleştirel ve hep hafif bir negatif tını hatırlar gibi oldum.. Ondan dedim biraz daha dikkatlice izleyip gerekirse lafımı geri alacağım..  :icool:

Çevrimiçi Necmi

senin bu forumda hiç olumlu bir yazın oldumu :alala:
yazıyı okumadan içeriğini bildiğim 3-4 kişiden birisin seninkiler daha çok mali konularla ilgili olur
@Armağan Bozkurt  var o tıbbi bir vakka sırf burda herhalde hayattan aldığı negatif enerjiyi boşaltmak deşarz olmak için yazıyor ama bu arada bizi şarz ediyor :bandit:
@GÖRKEM var oda bardağın boş tarafını görenlerden
tabi @yigitcan1903  ı unutmayalım oda bu forumun kara gülü  :kop:
ama hepinizin ortak yanı çok iyi Beşiktaşlısınız zaten bu agrasifliğinizde ondan :D

Çevrimiçi Necmi

Kraıştırmış olabilirim sanki senim mesajlarda yoğunlukla eleştirel ve hep hafif bir negatif tını hatırlar gibi oldum.. Ondan dedim biraz daha dikkatlice izleyip gerekirse lafımı geri alacağım..  :icool:
hafif negatifmi  @sozkul abi adam ağır vakka :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

senin bu forumda hiç olumlu bir yazın oldumu :alala:
yazıyı okumadan içeriğini bildiğim 3-4 kişiden birisin seninkiler daha çok mali konularla ilgili olur
@Armağan Bozkurt  var o tıbbi bir vakka sırf burda herhalde hayattan aldığı negatif enerjiyi boşaltmak deşarz olmak için yazıyor ama bu arada bizi şarz ediyor :bandit:
@GÖRKEM var oda bardağın boş tarafını görenlerden
tabi @yigitcan1903  ı unutmayalım oda bu forumun kara gülü  :kop:
ama hepinizin ortak yanı çok iyi Beşiktaşlısınız zaten bu agrasifliğinizde ondan :D
:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Necmi abi çok merak ettim beni de birkaç kelimeyle ifade eder misin :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi çok merak ettim beni de birkaç kelimeyle ifade eder misin :kop: :kop:
senmi bu başlıkta en fazla konu dışı yapansın ipin ucunda sallanıp duruyorsun bir gün seni bu başlığa girmeni engelleyeceğim ama :evillol: bakalım ne zaman olacak ne zaman ceza sayfasını açsam gözüm yaşına gidiyor vaz geçiyorum eee hep böyle kalmayacaksın yakında yirmi olursun :boxin: işte o zaman benim günlerim başlar :busted_cop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

senmi bu başlıkta en fazla konu dışı yapansın ipin ucunda sallanıp duruyorsun bir gün seni bu başlığa girmeni engelleyeceğim ama :evillol: bakalım ne zaman olacak ne zaman ceza sayfasını açsam gözüm yaşına gidiyor vaz geçiyorum eee hep böyle kalmayacaksın yakında yirmi olursun :boxin: işte o zaman benim günlerim başlar :busted_cop:
Hahahahahaha :kop: :kop: Gece gece kahkaha attım abi yaaa :D :D
Bir iz bırakabilmişiz valla ne mutlu :D Ama akıllandım abi dikkat ediyorum artık elimden geldiğince, sağolasın :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Hahahahahaha :kop: :kop: Gece gece kahkaha attım abi yaaa :D :D
Bir iz bırakabilmişiz valla ne mutlu :D Ama akıllandım abi dikkat ediyorum artık elimden geldiğince, sağolasın :evillol: :evillol:
umarım akıllanmışsındır konu dışıya göz yumarım ama diğer konuya yummam çok şanslısın bana hiç denk gelmedin :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

umarım akıllanmışsındır konu dışıya göz yumarım ama diğer konuya yummam çok şanslısın bana hiç denk gelmedin :bandit:
Evet abi o konuda ne yapsanız hakkınızdı, acemilik günlerimizdi henüz anlayışlı davrandınız sağolun :) Artık işim olmaz o konuyla :)

Çevrimdışı Tolga

Gözüm @Yusuf Tekeli nin üstünde @Necmi abi sen merak etme :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Tolga

Yav sen futbolcu scoutusun yapma bunu :kop:
Hem gönüllü scoutluk yaparım hem de herkesi gözlerim  :upto: :boxin: :biggrinking:

Çevrimdışı attila_metu

Yahu o değil de bu stad ne zaman bitecek ya.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gunaydin Besiktas Arena
Günaydın Zeki abi ve kartal yürekliler.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ZEKI

Günaydın Zeki abi ve kartal yürekliler.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gunaydin @MUSTAFA_

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın arena,
rampa,çatı kolonları,prekast,küfeki,şap betonu,duvar restorasyonu, ytong örme,çatı iskelesi,merdiven basamakları derken akşam ederiz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena ailesi.

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ERDİNC

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • 21 Nisan 2015, 08:13:08
  • çanakkale
  • Hoşgörü sonsuz olabilir ancak tahammül sınırlıdır
    • oltu tası
Günaydın herkeze hayırlı işler hayırlı günler dilerim
Trend Kauçuk zemin
Kolaysunucu.com
© 2015

Bilişim Teknolojisinin Yer Altı Dünyası

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın BeşiktaArena
Dun akşam Maç ozerlerini izlerken Lig TV spikeri Yeniden gorucuye çıkan Mersin arena stadını anlatıyordu ve tanıtoyordu , Stad gerçekten güzel bi Stad , Çimler Harika olmuş gerçekten...
Lig tv Spikerinin sözleri : Biz Stadlarımızı yaparken bir şeye dikkat etmiyoruz , Stadlarımızda özellikle GUNEY tribünün olduğu Bolumde Çimlerin hava Ve Guneş alabilmesi için Bir Boşluk bırakılmalı veya Çimleri dışarı çıkarabilmek için Açılır kapanır sistem gerekli bu çok önemli , Mersin bu konuda sıkıntı yaşadı Norveç ve Hollandadan getirilen özel yapay güneş ışığı cihazlarıyla bu sorun giderildi umarım diğer stadlarda buna dikkat edilir ....
Şimdi neden özellikle Güney tribünün olduğu bölümde bırakılmalı bu boşluk ???
Bizim Güney tribün Eski açık oluyor , Yani Çimin Guneş ve Hava alamsı konusunda en az sıkıntı yaşayacak takım biz oluyoruz bu Teze göre :bandit: Eski açıgın alçak yapılmasında azda olsa bu konunun da payı varmıdır acaba ??? Gerçi bizim Bütün tribünler de Çatıyla tribün arasında boşluk bırakıldı bunun için ama yine bu iyi haber ...
Demekki Çatısı ile tribün arasında boşluk olmayan stadlar , Çim saglıgı açısından hiç ideal değil , Konya stadı gibi , Bordeux stadı gibi....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!