Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5698115 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Ben de Juve'nin stadındaki gibi olsun istiyorum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Abartılmadan bende pixel olsun istiyorum
pixel isteyenlerii vuruyoruz biz burda bilmiyosun sen galiba  :steamed: :steamed:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bende tek renk siyah istiyorum varmı arttıran  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

pixel isteyenlerii vuruyoruz biz burda bilmiyosun sen galiba  :steamed: :steamed:
bizlerde istemeyenleri vuruyoruz  :steamed: :steamed: :steamed:  :kop:

Çevrimdışı TØLGA

bizlerde istemeyenleri vuruyoruz  :steamed: :steamed: :steamed:  :kop:
isteyenler 3 5 kişi olduğu için hepimiz ile başa çıkamazsınız abi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı ZEKI

isteyenler 3 5 kişi olduğu için hepimiz ile başa çıkamazsınız abi  :evillol: :evillol:
sessiz bir cogunluk var belki belli mi olur :D bak eskiden kimse pixel istiyorum diyemiyordu. Artik sesimiz daha guclu cikiyor

Çevrimdışı Efe

sessiz bir cogunluk var belki belli mi olur :D bak eskiden kimse pixel istiyorum diyemiyordu. Artik sesimiz daha guclu cikiyor
pikseli kac 16 mp ois destekli mi :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı megiddo

Düşündümde şu stadyum Türkiyede olsaydı dandik renk seçimi,Alışveriş merkezi dış kaplaması, kalitesiz koltuklar,saha ile çim arasında turuncu alan, bozuk çim zemin ve yamalı bohça koltuk dizaynıyla rezil olurdu.  :lol:

bu stadın koltukları olduğu gibi bizim stada şoplayacak babayiğit varmı, bence çok iyi bu dizayn.

Çevrimdışı acan07

ben full siyah isitiyorum . bi balkondaki koltuklar beyaz olabilir

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı asyakartalı

bugün kule vinç ile saha içinden 1 tır malzeme çıkarmış çiçekler.numaralı arkasındaki tıra yüklemişler.giflerden de belli oluyor zaten azaldıkları.

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı TØLGA

full siyahcılarıda görüyoruz susmayın konuşun  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

bende pikselden yanayım :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

bende pikselden yanayım :upto: :upto: :upto:
hepiniz gelseniz yıkamazsınız bizi :D
arattırma abi bana iletilerini tek renk  olsun dediğin günleride biliyorum ben  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

arattırma abi bana iletilerini tek renk  olsun dediğin günleride biliyorum ben  :biggrinking:
Ooooo.. Birbandirmalidan diger bandirmaliya salvo, ben cekirdegimi aldim kenara cekildim  :ishock:

Çevrimiçi Necmi

asla tek renk olursa beyaz tercihimdir dedim benim favorim üst siyah alt beyaz ama pikselli geçiş

Çevrimdışı TØLGA

asla tek renk olursa beyaz tercihimdir dedim benim favorim üst siyah alt beyaz ama pikselli geçiş
bu figür olayı doğru ise ben pixel olacağını düşünmüyorum malesef
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Üst siyah, alt beyaz! Şampiyonsun Beşiktaş! :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

@Efe abiii sen komple siyahçısın neden sesin çıkmıyor yanlız bırakıyorsun beni  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı AdemG

Çevrimdışı TØLGA

pixel iyidiiir.
@Oktay abiyide bekliyorum asteras tayfasıda toplanıyo pixele
bu arada adem abi hiç yazmassın yazacak anı buldun tamda vurun bakalım vurun  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

@Oktay abiyide bekliyorum asteras tayfasıda toplanıyo pixele
bu arada adem abi hiç yazmassın yazacak anı buldun tamda vurun bakalım vurun  :biggrinking:
ben herzaman kırmızıdan yanayım kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun :evillol: :evillol: