Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5698686 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serdart

1 mayısa kadar prekastlar bitmesse gezi olaylarında iş makinasını aldıkları gibi vinci de alıp götüren çıkabilir  :kop:

şaka maka baya ilerledi prekastlar. ay sonuna bitmiş olacak.

Çevrimdışı siyah-1903

Düşündümde şu stadyum Türkiyede olsaydı dandik renk seçimi,Alışveriş merkezi dış kaplaması, kalitesiz koltuklar,saha ile çim arasında turuncu alan, bozuk çim zemin ve yamalı bohça koltuk dizaynıyla rezil olurdu.  :lol:

bu stad içiyle dışıyla bir sanat eseri değilse benim de zerre estetik algım yok demektir
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1   halatı ararken kayboldu galiba  :evillol:

:photo: yok mu bugün foto?
halatlar icin ozel bi gun gidicrm stada :) cok yogunuz anadolu yakasinda dolasip duruyorum olcum de olcum

Çevrimdışı megiddo

hayır abi süzerin helikopter pisti var sürekli inip kalkıyor oradan helikopterler @megiddo
@asi_kartal   
olabilir süzerin biraz arka tarafından yükselmişti sonra yeni açık üste doğru geldi ve kayboldu ekrandan.

Çevrimdışı ErsinA.

halatlar icin ozel bi gun gidicrm stada :) cok yogunuz anadolu yakasinda dolasip duruyorum olcum de olcum

Bekliyoruz.  bugün resimsiz geçti. En çokta rampayı merak ediyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çatı konusunda yaşanacak gecikmenin altında yatan sebepler araştırmaları bence. Eğer gecikme gerçekten çatıyı sağlayacak şirket ile alakalı ise bunun mutlaka maddi yaptırımı olmalı. Bir haftadan fazladır kapalı/yeni açık köşeye bir kiriş konmadı. Bu durumun bir açıklaması "olmamalı". Bir açıklaması var mıdır, yok mudur demiyorum, açıklaması olmamalı.

Gecikmeler yaşanır, yaşanmıştır. Fakat artık şeytan darlandı, sabırsızlandı. Bu taraftarın, futbolcuların yollarda hayatı bitti. Bu sezon inşallah şampiyon olacağız, lakin olamazsak bu durumu nedenlerini çok uzakta aramayın. Puan kaybettiğimiz saçma sapan maçları düşünün, büyük maçları düşünün bu maçlar "kendi stadımızda" oynanmış olsaydı hangilerini kazanamazdık?

Beşiktaş, 2 Haziran 2013 tarihinde İnönü Stadı'na ilk kazmayı vurduğu gün bu yola baş koymuştur, tüm Beşiktaş'lılar şunu çok net bilmeliler ki Beşiktaş bu tarihten itibaren kendi evinde derbi sayılabilecek hiç bir maça çıkmamıştır. Derbi tam manasıyla derbi olması için gerekli olan şartlar herkesin malumudur. Ne zaman ki Beşiktaş, "Beşiktaş semti içerisinde, kendi evinde, boğaza karşı, o ağaçlı yoldan stada yürüyen taraftarının tıka basa doldurduğu bir maçta" fenerbahçe veya galatasaray'ı konuk o eder, işte o maç tam manasıyla kendi evimizde oynadığımız bir derbi müsabakası olur.

Yaratılan algı operasyonu gereği Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in karakteri ve kişiliğine ve başarısına seslerini çıkartamayanlar "derbi kazanamıyor" borazanlığına başlamışlardır. Slaven Bilic, Beşiktaş'a 26 Haziran 2013 günü imza atmıştır. Bu tarihte imza atan bir teknik direktör stadı olmayan bir kulüp ile büyük başarılar yakalamıştır, ve yakalamaya devam edecektir. Dünya futbol tarihi incelendiğinde, tüm büyük başarıların arkasında mutlak istikrar vardır. En basit olarak o gurur duyduğumuz Metin-Ali-Feyyaz'lı dönemde Gordon Milne gerçeğinde olduğu gibi.

Vefa İstanbul'da bir semt adı olarak kalmamalıdır. Bu takımı 2013 yılından beri kapı kapı gezdiren, halı sahada bile olsa takımın başında sahaya çıkan, sesini soluğunu kesmeyen adeta bizden biri olan Slaven Bilic, Beşiktaş her ne zaman Vodafone Arena'da maça çıkacaksa o ilk maçta takımın başında sahaya çıkacak yer yüzündeki tek teknik direktördür.

yazasım gelmiş  :D
Abi Ne olur Şaka Yapıyorum de , Ciddi isen Tövbe de Tövbe de :money:
Benim Kalbim Biliçli Bir sezonu daha kaldıramaz :by2: Bana kalsa Şimdi bile gidebilir gram üzülmem :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Prekastcilar hala calisiyor

Gün ışığından faydalansınlar tabi. Vardiyayı ona göre ayarlamamak zaten büyük hata! Zamanla yarışıyoruz.

Çevrimdışı ErsinA.

Sarı vinç yeniaçık son sıra düz prekastları takıyor.

Çevrimdışı BlackEagle26

Bu sezon şampiyon olsak şu stadda ŞL ne gider be bide transfer sezonunda yıldız oyuncu alsak  :tabe:

Çevrimdışı Factatum

Rabbim stadımızı pikselli dizayndan korusun amin  :pray:

Bunlar becerememiş. O renklere de pek gitmezdi zaten.

Ancak siyah-beyaz-gri-kırmızı ve ara tonları ile süper bir dizayn yapılabilir. Sitedeki az sayıda piksel dizayn isteyenlerdenim.   :evillol:

Çevrimdışı sozkul

Düşündümde şu stadyum Türkiyede olsaydı dandik renk seçimi,Alışveriş merkezi dış kaplaması, kalitesiz koltuklar,saha ile çim arasında turuncu alan, bozuk çim zemin ve yamalı bohça koltuk dizaynıyla rezil olurdu.  :lol:

Muhteşem bir stad, harika bir çatısı var, dışardan görünüş manyak birşey olmuş, ilk defa bizim stad böyle olsaydı diye gerçekten imrendiğim bir stad fotoğrafı bu oldu,  Estadio San Mames hikaye bunun yanında,  neresi burası  @ahmetx ?

yardım sorusu: foruma login olduğumda "Bir ya da daha fazla iletiniz var görüntelemek istermisiniz diye" bir uyarı çıkıyor, OK diyorum bişi olmuyor, ne yapmam lazım arkadaşlar? :)

Çevrimdışı Efe

Paletli numaralida takmaya devam ediyor sari vincte yeni acikta  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

abi adamlar çok iyi yapmış ama yaaa iyi stadyumlar listemin 3.sırasına koyuyorum :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı asi_kartal

o taraftan giriş olmayacak zannedersem :D benim asabımı o hattından fazla uzamış istinad duvarı bozuyor :akuma:

Abi mutlaka oradan giriş çıkış olmalı bence. Maça gelişte çok problem olacağını zannetmiyorum şahsen genelde yeni açıkta izlerim, maç saatinden önce hep stadın etrafındayımdır geze geze dolaşıyorsun ama çıkışta o taraf kapalı olursa problem olur. Bütün yeni açık ve kapalı aynı yere çıkmış olacak normalde eski stadda yeni açığın bir kısmı Taksim-Gümüşsuyu tarafı hep numaralı tarafından çıkardı şimdi hepsi kapalı tarafından dolanıp çıkmak zorunda kalacak yada belediye tarafından dolanıp çıkacak..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı TØLGA

Muhteşem bir stad, harika bir çatısı var, dışardan görünüş manyak birşey olmuş, ilk defa bizim stad böyle olsaydı diye gerçekten imrendiğim bir stad fotoğrafı bu oldu,  Estadio San Mames hikaye bunun yanında,  neresi burası  @ahmetx ?

yardım sorusu: foruma login olduğumda "Bir ya da daha fazla iletiniz var görüntelemek istermisiniz diye" bir uyarı çıkıyor, OK diyorum bişi olmuyor, ne yapmam lazım arkadaşlar? :)
iletilerim var abi yukarda profilin yanında özel mesaj atmış biri muhtemelen iletilerime tıkla görürsün  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Fransa Euro 2016 Avrupa Şampiyonası için yapılan statlardan , yeni Bordeux stadı @sozkul abi
Bu stadın özelliği hiç beton kullanılmaması , Tamamı Çelikten yapılan bir stadyum , testere Kirişler , çıkış Kapıları , Kolonlar ,Sutunlar , Çatı .. A dan Z ye Çelik ! Sanırım Dünyada bir ilk bu...
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2015, 19:45:53 Yunus Emre Dökmeci ]

Saat 19:46 ve An itibarıyla Paletli Hala Prekast takıyor :claps: :claps: :claps:
İnsan Gerçekten Hayret ediyor :evillol: :evillol:
:ishock: :ishock: :ishock:
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2015, 19:49:45 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Deniz

iyide kalıpların içine sokarlarsa gerdirme sırasında iskeleler yıkılmazmı @Deniz
Abi o tahta kaliplar sokulecektir.cati animasyonunda tahta kalip yok sadece demir iskeleler ustunde duruyor.isciler onun ustune cikip halatlari yerlestirecek olabilir isleri bitince de germe sirasinda sokecek olabilirler.

Tabi bunlar tamamen tahmin hicbiri de olmayabilir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALBATROS

önceden toplandığımız bir forumda konya stadının bu staddan daha güzel olduğunu ve bu stadın sıradna bir stad olduğunu yazan biri olmuştu çok gülmüştüm  :lol:

önceden toplandığımız bir forumda konya stadının bu staddan daha güzel olduğunu ve bu stadın sıradna bir stad olduğunu yazan biri olmuştu çok gülmüştüm  :lol:
Şimdi Bende guleyim :kop: :kop: :kop:
Şu stadın yanından bile Geçemez Konya stadı , göz var nizam var :iscrewy:
Tamam eyv güzel bi Stad Konya stadı ama birde şu stada bak İnci Gibi stad yapmış adamlar , Kıyaslanamaz bile....
Ama Bizim stadla kafa kafaya çarpışır her platformda bzim stad Bir adım daha önde bana göre ...

Çevrimdışı ZEKI

Bunlar becerememiş. O renklere de pek gitmezdi zaten.

Ancak siyah-beyaz-gri-kırmızı ve ara tonları ile süper bir dizayn yapılabilir. Sitedeki az sayıda piksel dizayn isteyenlerdenim.   :evillol:
Acikcasi siyah-beyaz-gri ile harika pixel calismalari yapilabilir bende pixel isteyenlerdenim.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler