Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5698929 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı SDemirsoy

ya sahanın drenajını yapmamışlar mıydı??  :alala: hatırlıyorum bi kazılıp betonladılar filan ortayı..
o yapılanda drenajdı tribünler arası büyük borular falan yerleştirdiler ama çim drenajı daha yapılmadı @ACAB1903

Çevrimdışı samet67

drenaj yapılsaydı yağmur yağdığında sahanın içinde su birikmezdi.
Direnaj tabiki yapıldı ama bu yapılan direnajla yapılacak olan direnaj biraz farklı olacak  :ok:

Çevrimdışı faith

Madem çatı gecikecek, prekastlar bitince şu sahanın ortasını bir toparlayıp drenaj işlerini halletseler bari.

çatı konusunda yaşanacak gecikmenin altında yatan sebepler araştırmaları bence. Eğer gecikme gerçekten çatıyı sağlayacak şirket ile alakalı ise bunun mutlaka maddi yaptırımı olmalı. Bir haftadan fazladır kapalı/yeni açık köşeye bir kiriş konmadı. Bu durumun bir açıklaması "olmamalı". Bir açıklaması var mıdır, yok mudur demiyorum, açıklaması olmamalı.

Gecikmeler yaşanır, yaşanmıştır. Fakat artık şeytan darlandı, sabırsızlandı. Bu taraftarın, futbolcuların yollarda hayatı bitti. Bu sezon inşallah şampiyon olacağız, lakin olamazsak bu durumu nedenlerini çok uzakta aramayın. Puan kaybettiğimiz saçma sapan maçları düşünün, büyük maçları düşünün bu maçlar "kendi stadımızda" oynanmış olsaydı hangilerini kazanamazdık?

Beşiktaş, 2 Haziran 2013 tarihinde İnönü Stadı'na ilk kazmayı vurduğu gün bu yola baş koymuştur, tüm Beşiktaş'lılar şunu çok net bilmeliler ki Beşiktaş bu tarihten itibaren kendi evinde derbi sayılabilecek hiç bir maça çıkmamıştır. Derbi tam manasıyla derbi olması için gerekli olan şartlar herkesin malumudur. Ne zaman ki Beşiktaş, "Beşiktaş semti içerisinde, kendi evinde, boğaza karşı, o ağaçlı yoldan stada yürüyen taraftarının tıka basa doldurduğu bir maçta" fenerbahçe veya galatasaray'ı konuk o eder, işte o maç tam manasıyla kendi evimizde oynadığımız bir derbi müsabakası olur.

Yaratılan algı operasyonu gereği Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in karakteri ve kişiliğine ve başarısına seslerini çıkartamayanlar "derbi kazanamıyor" borazanlığına başlamışlardır. Slaven Bilic, Beşiktaş'a 26 Haziran 2013 günü imza atmıştır. Bu tarihte imza atan bir teknik direktör stadı olmayan bir kulüp ile büyük başarılar yakalamıştır, ve yakalamaya devam edecektir. Dünya futbol tarihi incelendiğinde, tüm büyük başarıların arkasında mutlak istikrar vardır. En basit olarak o gurur duyduğumuz Metin-Ali-Feyyaz'lı dönemde Gordon Milne gerçeğinde olduğu gibi.

Vefa İstanbul'da bir semt adı olarak kalmamalıdır. Bu takımı 2013 yılından beri kapı kapı gezdiren, halı sahada bile olsa takımın başında sahaya çıkan, sesini soluğunu kesmeyen adeta bizden biri olan Slaven Bilic, Beşiktaş her ne zaman Vodafone Arena'da maça çıkacaksa o ilk maçta takımın başında sahaya çıkacak yer yüzündeki tek teknik direktördür.

yazasım gelmiş  :D

Çevrimdışı ahmetx

zemin drenajı böyle olacak o günlere daha çok var ...

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

@faith iyi yazmışsın.

Çatının gecikme nedeni maddi ise bizden kaynaklıdır ve yaptırımı olamaz.

Ancak parasını verdiğimiz halde gecikme oluyorsa sözleşmede mutlaka bir yaptırım maddesi vardır diye düşünüyorum.

Ben 20-30 bin Euro luk sözleşmelerde bile gecikme olması durumunda imalatçı firmaya bir yaptırım maddesi koyuyorum. Bunu yönetimde akıl etmiştir herhalde.

Çevrimdışı ahmetx

Rabbim stadımızı pikselli dizayndan korusun amin  :pray:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

@keremfrat1   halatı ararken kayboldu galiba  :evillol:

:photo: yok mu bugün foto?

Çevrimdışı sozkul

zemin drenajı böyle olacak o günlere daha çok var ...

Bu foto moralimi bozdu benim @ahmetx , daha çok iş var....

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

rica ederim..

sanırım 10-12 tane takılacak çatı kolonu kaldı galiba @Efe abi  :alala:
evt o kadar kaldi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fore_kazık

vinç bekleniyor yola kurmak gerekiyor artık vinci içeriye henüz sokamıyoruz rampadan bunu icinde yol izni var ama bu yol izni numaralı arkası için kullanılacak o yüzden malzeme geldi ama montajı yapılamıyor kirişlerin ama kolonların takılmasına devam ediliyor.

mabet e ayın 17 sinde sormuştum yukarıdaki cevabı vermişti. çatı ile alakalı her söylenilene inanmamakta fayda var  :ok:

soduğum soru:
@bjk_mabet çatı kirişlerinin üretimi içinmi bekleniyor yoksa hazır ama kolonların tamamen takılmasımı bekleniyor?

Çevrimdışı megiddo

az önce yeni açık arka tarafta bir helikopter uçuyordu alçaktan, havadan yeni çekim yada reklam mı yapılacak yoksa polis helikopterimiydi seçemedim.

Çevrimdışı ahmetx

ahşap çatı iskelerine kapalıdan başlasalar iyi olur bir de onu beklemeyelim sonra  :D

Çevrimdışı asi_kartal

Eskiden Taksim-Gümüşsuyu mevkisinden inince numaralı ve yeni açık için merdivenler vardı vodafone arenada sanırım o tarafa geçiş yok yeni açığa gitmek için baya bi stadı turlucaz gibi yolun üstünden alta geçmek için bir çözüm yapılacak mı  :alala:

Burası ile ilgili bilgisi olan yok mu ya  :iscrewy:

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

mabet e ayın 17 sinde sormuştum yukarıdaki cevabı vermişti. çatı ile alakalı her söylenilene inanmamakta fayda var  :ok:

soduğum soru:
@bjk_mabet çatı kirişlerinin üretimi içinmi bekleniyor yoksa hazır ama kolonların tamamen takılmasımı bekleniyor?
problem halatlarda olabilir mi peki  ama sanki İsviçreden yurda giriş yapıp Silivride bir depodaydı yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı asi_kartal

az önce yeni açık arka tarafta bir helikopter uçuyordu alçaktan, havadan yeni çekim yada reklam mı yapılacak yoksa polis helikopterimiydi seçemedim.

Valla hocam oda olabilir yada yaklaşan 1 mayıs ve gezi yıl dönümü için de olabilir. Taksime 2 tır bariyer getirdiler bugün. 1 mayıs, gezi yıl dönümü ardından seçim derken inş. aksilik olmaz..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

çatı gecikmesi ile söylenen benimde kulağıma dolaylı olarak geldi arkadaşlar, yetkili ağızdan duymadığımdan paylaşmadım, çatının tüm parçalarının henüz imal edilmediğini bende duydum.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı ahmetx

Eskiden Taksim-Gümüşsuyu mevkisinden inince numaralı ve yeni açık için merdivenler vardı vodafone arenada sanırım o tarafa geçiş yok yeni açığa gitmek için baya bi stadı turlucaz gibi yolun üstünden alta geçmek için bir çözüm yapılacak mı  :alala:

Burası ile ilgili bilgisi olan yok mu ya  :iscrewy:

o taraftan giriş olmayacak zannedersem :D benim asabımı o hattından fazla uzamış istinad duvarı bozuyor :akuma:

Çevrimdışı ahmetx

çatı gecikmesi ile söylenen benimde kulağıma dolaylı olarak geldi arkadaşlar, yetkili ağızdan duymadığımdan paylaşmadım, çatının tüm parçalarının henüz imal edilmediğini bende duydum.
hayda imal edilmeyen şey halatlarla ilgili olan mı , kirişlerle ilgili olan mı acaba?

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

hayda imal edilmeyen şey halatlarla ilgili olan mı , kirişlerle ilgili olan mı acaba?
çatıyı kolon-kiriş-halat olarak algılamamak lazım bunların bağlantı aparatları var sanırım onlarda sıkıntı var, keza onlarda peyder pey üretilmiş yada üretilmeye devam ediyordur. çatı imalatını zaman gösterecek şuan için malzemeden kaynaklı bir gecikme yok, önemli olan sırası geldiğinde kullanılacak olan malzemenin gelmesini beklememek.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Efe

11 cati kolony kalmis yanlis saymadiysam artik cati kirislerinin takilmasi gerekiyor biraz gecikti onlar prekast islerinde sari vinc ustteki duz prekastlardan da koydu yeni aciga paletlide numaralida devam etti pazara kadar numarali tamamlanir gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ay basindan itibaren artik halatlar icin hazirliklar baslar kapalidan mayis ve haziran aylarinda halat ve orta yuvarlak isleri bitmeli ve big lift baslamali bide strand jackler gelecek daha :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Valla hocam oda olabilir yada yaklaşan 1 mayıs ve gezi yıl dönümü için de olabilir. Taksime 2 tır bariyer getirdiler bugün. 1 mayıs, gezi yıl dönümü ardından seçim derken inş. aksilik olmaz..
hayır abi süzerin helikopter pisti var sürekli inip kalkıyor oradan helikopterler @megiddo
@asi_kartal   
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2015, 17:37:28 SDemirsoy ]

Çevrimdışı ahmetx

Düşündümde şu stadyum Türkiyede olsaydı dandik renk seçimi,Alışveriş merkezi dış kaplaması, kalitesiz koltuklar,saha ile çim arasında turuncu alan, bozuk çim zemin ve yamalı bohça koltuk dizaynıyla rezil olurdu.  :lol: