Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5698848 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Panorama Time-Lapse | 10.04.2015 - 20.04.2015

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ErsinA.

Bayramoğlu Steel & Construction
Çelik konstrüksiyon inşaat işlerini üstlendiğimiz Vodafone Arena'nın ilk etabı tamamlanarak, montaj için Vodafone Arena İnönü Stadyumu'na sevkiyatına başlanıldı.
Twitterda bunu gördüm. Çelikten bahsettiği kısım neresi ki acaba

Geçenlerde ne olduğunu tartıştığımız, tırların üzerindeki çelik konstrüksiyonlar olabilir. Numaralıya vinçle indirdiler bi parti.

Çok önceden Mabet te numaralıda çelik konstrüksiyon olacak diye konuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı Deniz

Bayramoğlu Steel & Construction
Çelik konstrüksiyon inşaat işlerini üstlendiğimiz Vodafone Arena'nın ilk etabı tamamlanarak, montaj için Vodafone Arena İnönü Stadyumu'na sevkiyatına başlanıldı.
Twitterda bunu gördüm. Çelikten bahsettiği kısım neresi ki acaba
Al işte bir firma daha çıktı  :kop: :kop: .Ne çatıymış arkadaş yakında evin önüne pankart asacam "VODAFONE ARENANIN ÇATISINI BİZ YAPIYORUZ (vallaha)" diye :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı harunmustak

Geçenlerde ne olduğunu tartıştığımız, tırların üzerindeki çelik konstrüksiyonlar olabilir. Numaralıya vinçle indirdiler bi parti.

Çok önceden Mabet te numaralıda çelik konstrüksiyon olacak diye konuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
mabetin dediği yeni açıktaki gibi beton kolonların içine konulan çelik kolonlardı.
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Günaydın Beşiktaş Arena. Yusuf Dailymotion hesabı bize aittir uzun zamandır pek ilgilenemesekte.

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
2009 şampiyonluk kutlamalarını ararken denk geldim @Altuğ abi,
Elinize sağlık eskiler güzel olmuş :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@martin40 bu kadar emek veriyorsun seni de vodafone arenada görmek isteriz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Bana sanki çatı iskelelerindeki kalıpların ortasını boşaltıyorlar gibi geldi.Acaba burası o kalıpların içine mi girecek?
iyide kalıpların içine sokarlarsa gerdirme sırasında iskeleler yıkılmazmı @Deniz

Çevrimdışı kadir

Al işte bir firma daha çıktı  :kop: :kop: .Ne çatıymış arkadaş yakında evin önüne pankart asacam "VODAFONE ARENANIN ÇATISINI BİZ YAPIYORUZ (vallaha)" diye :evillol: :evillol:
yakında ben bile ortak çıkabilirim stadın çatısına :lol:

Çevrimdışı kadir

Abiler toki arenanın yapımına bakarken dikkatimi 2 şey çekti adamlar 1. Stadı 4 yılda bitirebilmişler bomboş araziye ( bi de bizim stada çok geç bitiyo diyorlar ya pehh hemde lokasyonun bu kadar yoğun olduğu yerde ) 2. Maliyeti 160 milyon euroymuş bana çok geldi zira bakrsan dışında kaplama falan yok betonarme olmuş bu kadar para nereye gitmiiş merak ettim doğrusu

Çevrimiçi Necmi

Abiler toki arenanın yapımına bakarken dikkatimi 2 şey çekti adamlar 1. Stadı 4 yılda bitirebilmişler bomboş araziye ( bi de bizim stada çok geç bitiyo diyorlar ya pehh hemde lokasyonun bu kadar yoğun olduğu yerde ) 2. Maliyeti 160 milyon euroymuş bana çok geldi zira bakrsan dışında kaplama falan yok betonarme olmuş bu kadar para nereye gitmiiş merak ettim doğrusu

dört yıl denmez ona üç yıl diyelim :D birileri ihya olmuştur

Çevrimdışı martin40

@martin40 bu kadar emek veriyorsun seni de vodafone arenada görmek isteriz.

EyvAllah, Galatasaray derbisini izlemeye gelirim bir gün inshAllah  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

EyvAllah, Galatasaray derbisini izlemeye gelirim bir gün inshAllah  :ok:
memleketin bu halinde pek mümkün görünmüyor,bizim aramızda izlersin.  :tabe:

Çevrimdışı Efe

Caticilar numaralida hem iskele kuruyorlar hemde kolon takiyorlar paletlide prekast takmaya devam ediyor yeni acik altta ise son 4 prekast sari vinc onlari takiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Sari vinc zor sartlarda prekasti yerine koyuyor 2 tane kalmis :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski aciktaki vinc bolumu haricinde altkat prekastlar 30 dakika sonra tamamlanacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

memleketin bu halinde pek mümkün görünmüyor,bizim aramızda izlersin.  :tabe:

Izleriz sorun yok  :D

Gerçekten gelecek sezon çok farkli olacak lig için, yep yeni statlar, yabanci kurali yok offf off

Çevrimiçi Necmi

Izleriz sorun yok  :D

Gerçekten gelecek sezon çok farkli olacak lig için, yep yeni statlar, yabanci kurali yok offf off
kural yokta kimsede alacak parada yok

Çevrimdışı ErsinA.

borç parayla aldılarda ne oldu abi?   paramızla rezil oluyoruz. 3 kuruşluk futbolculara milyon centler verip duruyoruz Türk Futbol Kulüpleri olarak.

Çevrimdışı martin40

Kaç tane Türk oyuncu, kiçini oynatmadan parasini aliyor abi, çünkü kulüpler mecburlar onlari oynatmaya. Bakalim yeni sezonda böyle, hiç çalismadan para alan olacakmi, yabancilar hemen yerlerini alirlar.

Yani demek istedigim, bosuna para gitmez en azindan.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ErsinA.

yeni açık alt kat son prekast takılacak.

Çevrimdışı ozan062

Catisi cok fazla iyi degil mi?
akustik oalrak bence sıkıntılıdır diye dusunuyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi