Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699382 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

İstanbulun tüm boru ve kabloları rampanın önünden geçiyormuş bunu öğrenmiş olduk.
Ben oradan tarihi eser ,1-2 küp altın vs çıkar diye bekledim ama çıkmadı  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı keremfrat1

1 haftadır bulamadın şunları :D @keremfrat1
stada bi gitsem isi gucu birakip :) halatlari bulucamda iste isler bi anda fisek gibi yogunlasti

Çevrimdışı SDemirsoy

stada bi gitsem isi gucu birakip :) halatlari bulucamda iste isler bi anda fisek gibi yogunlasti
ben sana söyliyim yeni açığın altında bir yerlerde ara :D

Çevrimdışı Efe

bu arada Alacalı eğer cuma - c.tesi performansını sürdürürse bu hafta içi prekast olayı biter, şahsi fikrim.
numarali ust bitecektir eski aciktaki vincin bulundugu bolum kalacak vinc kalkarsa oda biter ay sonuna kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ben oradan tarihi eser ,1-2 küp altın vs çıkar diye bekledim ama çıkmadı  :bandit: :bandit:
hemen durdururlardı insaati iyiki oyle bisey olmadi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

oralrda bi yerde evet :)

Çevrimdışı TØLGA

yeni açıkta üçgen köşe varya kesin orda  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ErsinA.

Tam olarak şunların bi yakın çekimini rica ederiz..  :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Herkese hayirli haftalar. Uzak kaldik biraz. Prekeast, cati, koltuk, cim ve acilis? Tahmini yeni bitis tarihleri nedir?

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı kadir

Bayramoğlu Steel & Construction
Çelik konstrüksiyon inşaat işlerini üstlendiğimiz Vodafone Arena'nın ilk etabı tamamlanarak, montaj için Vodafone Arena İnönü Stadyumu'na sevkiyatına başlanıldı.
Twitterda bunu gördüm. Çelikten bahsettiği kısım neresi ki acaba

Çevrimdışı SDemirsoy

Bayramoğlu Steel & Construction
Çelik konstrüksiyon inşaat işlerini üstlendiğimiz Vodafone Arena'nın ilk etabı tamamlanarak, montaj için Vodafone Arena İnönü Stadyumu'na sevkiyatına başlanıldı.
Twitterda bunu gördüm. Çelikten bahsettiği kısım neresi ki acaba
sanırım üretilen kolon ve kirişlerden bahsediliyor

Çevrimdışı SDemirsoy

son sıra prekastları takmak için iki tane iskelenin bir kısmını söktüler

Çevrimdışı Deniz

son sıra prekastları takmak için iki tane iskelenin bir kısmını söktüler
Sökeceklerdi niye taktılar,takacaklardı niye söktüler hepsinden önemlisi akü nerde? :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Sökeceklerdi niye taktılar,takacaklardı niye söktüler hepsinden önemlisi akü nerde? :evillol:
iskelelerin üzerindeki kalıpları da söktüler tekrar taktılar napıyor bunlar :D

Çevrimdışı ahmet türken

diyelim numaralı prekastlar bu hafta bitti. En üstteki yürüyüş yolu prekastları ve çıkış tünelleri merdiven prekastları tahmini ne kadar sürer  ve ayrıca kaç çıkışı tünelinin merdiveni takıldı acaba :alala:

Çevrimdışı Deniz

iskelelerin üzerindeki kalıpları da söktüler tekrar taktılar napıyor bunlar :D
Askerlik mevzusu gerçeğe mi döndü acaba @SDemirsoy  :kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

Espri doğru çıktı yahu  :lol: çatıcılar prekastcılardan habersiz çalışıyorlar anlaşılan.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bugün sıksalar çatı kolonlarını bitirecekler çok iyi iş çıkarmışlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Bana sanki çatı iskelelerindeki kalıpların ortasını boşaltıyorlar gibi geldi.Acaba burası o kalıpların içine mi girecek?

Çevrimdışı ahmetx

Bana sanki çatı iskelelerindeki kalıpların ortasını boşaltıyorlar gibi geldi.Acaba burası o kalıpların içine mi girecek?
nasıl anladın @Deniz ? Görünürde öyle bir şey yok.

Çevrimdışı Melekcik

İyi günler arkadaşlar ne var ne yok bakalım
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Deniz

nasıl anladın @Deniz ? Görünürde öyle bir şey yok.
Burada sanki ortasını boşaltıyorlar gibi geldi bana abi