Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699411 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

abi o askerdeyken olmuyor muydu  :D

Bizzat şahit olmuşluğum war. Kömür deposundan kömürü başka bir depoya taşıyıp, depoyu yıkattılar. sonra yıkattıkları depoya kömürü geri taşıttılar.
:kop: yıkanmış koğuşu tekrar yıkattırırlardı  :D

Çevrimdışı Fatih

sonbaharda acemi askerlere ağaçtan dökülen yaprakları yakalatıp toplatıyorlar.
nereye kadar yakalayacan rüzgar estikçe dökülüyor.
maksat asker boş durmasın güler misin ağlar mısın...
:utan :utan
Coooooooooooooooooooook yaptirdim  :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vallaha Ben İş yaptırmaktan ziyade Nobette Alt devreyi Dikip kendim Uyumayı tercih ediyordum :D :D :ishock: :ishock:
Hatta Gece nobeti bırakıp koguşa gidip yattıgımı bilirim , Santral benim devre nasıl olsa Komutan gelirse lavaboya gitti :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

çatı kirişlerinden bi haber var mı @keremfrat1 nerelerdesin hala halatları mı arıyorsun :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

abi sabah sabah kafa durgun neden sökebilirlerki anlamadım halat için desem saçma olucak sana soruyorum neden :D @Oktay
@SDemirsoy bu iş sende sakin kafa bi düşün bakalım :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy bu iş sende sakin kafa bi düşün bakalım :evillol: :evillol:
Abi düşünmüyorum çünkü geri çakıyorlar yeniden kalıpları  :evillol: @Oktay

Çevrimdışı TØLGA

valla daha askere gitmedim ama kulağın çok çınlamıştır abi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı YunusEmre

Abi düşünmüyorum çünkü geri çakıyorlar yeniden kalıpları  :evillol: @Oktay

heralde kullandıkları çiviler standarda uygu değildi Kiptaş teslim almadı yenilerini çakıyorlar :D

Çevrimdışı Fatih

valla daha askere gitmedim ama kulağın çok çınlamıştır abi  :evillol: :evillol:
Askere gidipte en cok kufur edilen gorev bendeydi... Gittigin zaman egitim cavusu neymis anlarsin..  :D Ama 100 kere de gitsem yine egitim cavusu olurum.. Senden krali yok  :bandit: :biggrinking:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ErsinA.

Şu eski açıktaki kule vinci hafta içi sökselerde canlı canlı izlesem.  4 tane kule vinç söküldü hiç birini göremedim.

Çok merak ediyorum nasıl söküldüğünü  :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı KUMANOVALI

günaydın ahali

hayırlı işler
bol güneşler

rampa beni çok düşündürüyor 
ekmeğimize kan doğruyor  :akuma: :akuma:

@kcptl

arkaya rampanın oraya fışkırtıyorlar sanırım.

nasıl bir yorumdur
irkildim aga  :evillol: :evillol:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

Bugün eldeki çatı kolonları bitecek ,numaralıda prekastlar zirveye ulaşacak gibi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Ne rampaymid arkadas bitmedi gitti ömrümüzu yedi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ahmetx

Ne rampaymid arkadas bitmedi gitti ömrümüzu yedi.
İstanbulun tüm boru ve kabloları rampanın önünden geçiyormuş bunu öğrenmiş olduk.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı keremfrat1

çatı kirişlerinden bi haber var mı @keremfrat1 nerelerdesin hala halatları mı arıyorsun :D
eger aksam stada gidersek halatlari bulucam :) su an ben baska yerdeyim :)

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı faith

İstanbulun tüm boru ve kabloları rampanın önünden geçiyormuş bunu öğrenmiş olduk.

ibretlik tespit :bandit:

Çevrimdışı Efe

Rampa bu hafta ici acilabilir bence iskeleler sokuldukten sonra bi mani kalmayacak gibi gorunuyor tabi baska bi sıkıntı cikmazsa :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Rampanij isi az kalmis gitmesemde bilgiler gelir bana ama soyle bisey var zaman veremiyorum belki vinc haftaya olmayabilir :) bakin belli degil sonra kızmayın bana

Çevrimdışı SDemirsoy

eger aksam stada gidersek halatlari bulucam :) su an ben baska yerdeyim :)
1 haftadır bulamadın şunları :D @keremfrat1

Çevrimdışı faith

bu arada Alacalı eğer cuma - c.tesi performansını sürdürürse bu hafta içi prekast olayı biter, şahsi fikrim.

Çevrimdışı Deniz