Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700529 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ersan

Bunu öğrendiğimiz iyi oldu demek ki Kartal Yuvası cirosunun yüzde 20'sini kar sayacağız ortalama sene sonunda.

kazanılan her paradan %18 kdv %20 kurumlar vergisi artı stopaj kesintisi yapılıyor kar payını çıkaracağın zaman %15 gelir vergisi ödüyorsun bunun artı personel depolama kira nakliye ve elektrik ücretleri var sen düşün yani :) ticaret böyle bişey

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

neden passo da tc numaran banlımı :D yani banladılarsa şimdi bir şey diyemem adamlar haklı :alala:
şimdi girer stada taraftarı galyana getirir neme lazım en iyisi sokmayalım stada demişlerdir.
bak bir konu dışı yaptın kaç sayfadır burda kartal yuvası konuşuluyor ses etmiyorum sildirmiyorumda konu kapanınca sayfaları sayacağım kaç sayfa konu dışı olmuşsa o kadar ban yiyeceksin :bandit: millet uzun bir süre Yunus emre dökmeciden kurtulmak elinizde konuşun bol bol  :evillol:
Yok Ban Yemedim , Passo yu hiç almadım henüz Forza Kağıt bilet :bandit: :biggrinking: @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Yok Ban Yemedim , Passo yu hiç almadım henüz Forza Kağıt bilet :bandit: :biggrinking: @Necmi abi
desene seni seneye maçlarda göremeyeceğiz :D @Yunus Emre Dökmeci

desene seni seneye maçlarda göremeyeceğiz :D @Yunus Emre Dökmeci
Yok seneye alacağım , Bu sene protesto ettim :bandit: @Necmi abi
Seneye Passo nun yanına kağıt bilet gelmezse mecburen alacam , Vodafone Arena da Maç izleyememek Cehennnem azabı Olur :by2:
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2015, 01:04:50 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Necmi

Yok seneye alacağım , Bu sene protesto ettim :bandit: @Necmi abi
Seneye Passo nun yanına kağıt bilet gelmezse mecburen alacam , Vodafone Arena da Maç izleyememek Cehennnem Olur :by2:
hımm şimdi protestomu etmiş oluyorsun sen şuna olimpiyata gelmek zor geliyor dede bari inanalım takım ve şampiyonlukla ilgili senin hiç konuşmaman lazım şimdi şampiyon olsak sen bizden fazla sevinirsin :bandit:

hımm şimdi protestomu etmiş oluyorsun sen şuna olimpiyata gelmek zor geliyor dede bari inanalım takım ve şampiyonlukla ilgili senin hiç konuşmaman lazım şimdi şampiyon olsak sen bizden fazla sevinirsin :bandit:
Feyenoord , Arsenal , Liverpool, Club brugge bu maçlar Vodafone arenada oynandıda , Ben yanlışlıkla Olimpiyata mı gittim acaba :alala: :alala: :money:
Hatta Burugge maçını beraber izledigimizi hatırlıyorum Forum olarak :bandit:
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2015, 01:12:57 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Deniz

Necmi abiden yine bir sag kroşe :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Geçen Sezon , Ts , Tromso , Galatasaray , Antalya , Bursa , Eskişehir maçlarıda Vodafone Arenada oynandıda benim mi haberim yok :alala: :alala: Ben olimpiyatta Canlı izledigimi hatırlıyorum :iscrewy: :biggrinking: @Necmi abi

Çevrimiçi Necmi

Geçen Sezon , Ts , Tromso , Galatasaray , Antalya , Bursa , Eskişehir maçlarıda Vodafone Arenada oynandıda benim mi haberim yok :alala: :alala: Ben olimpiyatta Canlı izledigimi hatırlıyorum :iscrewy: :biggrinking: @Necmi abi
hımm ama bana maç seçiyormuşsun gibi geldi yani o maçlarda taraftar desteği olsun diğer maçlar ne olursa olsun öylemi sen takım desteklemeye gelmemişsinki resmen maç seçmişsin   :iscrewy:

Sevinmek mi , Vallaha Sevinmem Çıldırırım heralde :icool:
Sabaha Kadar Meşalelerle İstanbul turu atarım , Beşiktaşa geçer orada sabahlarım 2009 daki Şampiyonlukta yaptıgım gibi :ishock: :ishock:
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2015, 01:16:58 Yunus Emre Dökmeci ]

hımm ama bana maç seçiyormuşsun gibi geldi yani o maçlarda taraftar desteği olsun diğer maçlar ne olursa olsun öylemi sen takım desteklemeye gelmemişsinki resmen maç seçmişsin   :iscrewy:
Ben Hafta sonları Çalışıyorum abi hemde en yoğunundan :iscrewy: Bizde izinler hafta içi , Okadar maç için izin alabildim onlarıda önemli maçlara denk getirdim :iscrewy:
İzin alabşlmek için Ne diller dokuyorum bi bilsen varya Madalya takarsın bana :biggrinking:
40 takla atıyorum vallaha......
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2015, 01:21:33 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Necmi

Sevinmek mi , Vallaha Sevinmem Çıldırırım heralde :icool:
Sabaha Kadar Meşalelerle İstanbul turu atarım , Beşiktaşa geçer orada sabahlarım :ishock: :ishock:
eee bir takım için taraftar desteği hocadan daha önemlidir hoca etkisi birse taraftar etkisi on dur şimdi sen biliç e karşısın iyi hoca değilmiş gitsin diyorsun bende diyorumki sen görevini yapmıyorsunki iyi taraftar değilsin ne olacak şimdi :alala: yok birde tv den maç izleyerek oyuncu hoca eleştiriyorsun ya pes doğrusu :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Ben Hafta sonları Çalışıyorum abi hemde en yoğunundan :iscrewy: Bizde izinler hafta içi , Okadar maç için izin alabildim onlarıda önemli maçlara denk getirdim :iscrewy:
İzin alabşlmek için Ne diller dokuyorum bi bilsen varya Madalya takarsın bana :biggrinking:
Pazartesi ve cuma cok mac yaptik onlara gideydin :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

biliyorum kardeşim sadece eğleniyorum senle maça gitmek tabiki önemli ama hayatını devam ettirmek daha önemli sonuçta futbol boş zamanlarını değerlendireceğin bir eğlencedir. zaten işin olmazsa diğeri istesende olmaz. @Yunus Emre Dökmeci

biliyorum kardeşim sadece eğleniyorum senle maça gitmek tabiki önemli ama hayatını devam ettirmek daha önemli sonuçta futbol boş zamanlarını değerlendireceğin bir eğlencedir. zaten işin olmazsa diğeri istesende olmaz. @Yunus Emre Dökmeci
Hafta içi maçlarında sıkıntı yok İzin gunumu değiştiriyorum ama hafta sonu maçlarında 2-3 Saat erken çıkmak için Dokmedigim Dil kalmıyor , Hatta bazen Mesela maç pazar gunu diyelim , Pazar Gunu 3-4 e kadar çalışıyorum işten çıkıp maça gidiyorum ve hafta içindeki iznim iptal oluyor ona karşılık :iscrewy: Hem maç gunu yarım günden fazla çalışmış oluyorum hemde İzin günumdede çalışıyorum yani :by2: @Necmi abi

Çevrimiçi Necmi

Hafta içi maçlarında sıkıntı yok İzin gunumu değiştiriyorum ama hafta sonu maçlarında 2-3 Saat erken çıkmak için Dokmedigim Dil kalmıyor , Hatta bazen Mesela maç pazar gunu diyelim , Pazar Gunu 3-4 e kadar çalışıyorum işten çıkıp maça gidiyorum ve hafta içindeki iznim iptal oluyor ona karşılık :iscrewy: Hem maç gunu yarım günden fazla çalışmış oluyorum hemde İzin günumdede çalışıyorum yani :by2: @Necmi abi
senin patronunda ne vicdansızmış ama kesin renklidir :bandit:

senin patronunda ne vicdansızmış ama kesin renklidir :bandit:
yok abi her zaman değil genelde izin veriyor 2-3 Saat erken çıkmama ama çok sık gittigim zamanda iznim iptal oluyor yani , Senede 5-6 Maç hakkım var daha fazlasını istersem izin yanıyor 6 maçtan dan sonraki her maç başı bir izin gidiyor :bandit:

Çevrimiçi Necmi

yok abi her zaman değil genelde izin veriyor 2-3 Saat erken çıkmama ama çok sık gittigim zamanda iznim iptal oluyor yani , Senede 5-6 Maç hakkım var daha fazlasını istersem izin yanıyor 6 maçtan dan sonraki her maç başı bir izin gidiyor :bandit:
neyse artık seneye maçlara rahat yetişirsin sıkıntı olmaz

Çevrimdışı Geovani

@Necmi abi bizim maç p.tesi  :s20: ankara yalan olacak gibi
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bizim maç p.tesi  :s20: ankara yalan olacak gibi

Evet malesef ankara maçları gitmek mümkün değil iki maç  pazartesi oynanıyor  o değilde ankaralılarda zor gider 7 de iş çıkışı yetişmek zor olur eminim bilinçli planlamışlardır günü ve saati mümkün olan en az seyirciye oynamak için artık ankaralı kartallar biraz fedakarlık yapacak iki maç için @Geovani

Çevrimdışı Geovani

Bide küfürün adı günah olur abi bütün iç saha maçları ankarada değilmi  4 maç(konu dışı ama sen silerisn necmi abi  :D pm atmal zor geldi

Çevrimiçi Necmi

Bide küfürün adı günah olur abi bütün iç saha maçları ankarada değilmi  4 maç(konu dışı ama sen silerisn necmi abi  :D pm atmal zor geldi
Hayır @Geovani 3 maç ankarada ikisi pazartesine denk getirilmiş son maçların programı belli değil yani gençlerbirliği maçı belirsiz ama onu ankarada yapmazlar diye tahmin ediyorum olimpiyattada oynayamayız şampiyonluk maçı olursa ful oynanırdı iyi hasılat olurdu ama olimpiyatı tadilata aldılar sanırım adamlar havalar ısındı olimpiyata gitmek eziyet olmaktan çıktı para kazanacağımız maçlara sıra geldi hemen olimpiyatı kapattılar ne tadilatmış iki senedir bitiremediler birde artık bizden sonra cinler oynar kimin için tadilata alıyorlar anlamadım madem alacaktın geçen yaz neden almadın bütün her kes el birliği etmiş Beşiktaşın işini nasıl zorlaştırırız diye planlar yapıyor bu sene şampiyon olursak bu Türkiyede bu güne kadar alınmış en değerli şampiyonluk olur

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayır @Geovani 3 maç ankarada ikisi pazartesine denk getirilmiş son maçların programı belli değil yani gençlerbirliği maçı belirsiz ama onu ankarada yapmazlar diye tahmin ediyorum olimpiyattada oynayamayız şampiyonluk maçı olursa ful oynanırdı iyi hasılat olurdu ama olimpiyatı tadilata aldılar sanırım adamlar havalar ısındı olimpiyata gitmek eziyet olmaktan çıktı para kazanacağımız maçlara sıra geldi hemen olimpiyatı kapattılar ne tadilatmış iki senedir bitiremediler birde artık bizden sonra cinler oynar kimin için tadilata alıyorlar anlamadım madem alacaktın geçen yaz neden almadın bütün her kes el birliği etmiş Beşiktaşın işini nasıl zorlaştırırız diye planlar yapıyor bu sene şampiyon olursak bu Türkiyede bu güne kadar alınmış en değerli şampiyonluk olur
Bu seneki şampiyonluğumuzu 2 kere saysalar haktır :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Geovani

@Necmi abi ben biliyorum tadilat olayını her tarafını sabunlayacaklar sonra kim neresine sokar bilmiyorum...şampiyonluk maçını inş görürüz o günleri başakşehirde oynarız o zaman,p.tesi olması kötü oldu abi

Çevrimiçi Necmi