Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700517 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat_

Bugün ki organizasyondan haberi olmayanlar için hatırlatayım. Bütün taraftarlar Kartal Yuvalarına akın etti alış-veriş yapıp kulübe destek olmak için bazı mağazalarımızın stoklarında sıkıntı başlamış haberleri geliyor :) geç kalanlar için söyleyeyim Kartal Yuvaları bugün 1 saat geç  kapatacaklar.
bizim magazalar kadar sacma is yapan yok herhalde kac aydir bir gururlan tshirti almak istiyorum ama neden se bi turlu avrupa icin olan bjkshop.com adresine gelmiyor geldimide beden yok ya xl ya 2xl nasil alacaz bilmiyorum artik

Çevrimdışı Altuğ

instagram'da bir paylaşıma denk geldim :)

Bu arada instagram kullanan Beşiktaş Arena üyeleri ve ziyaretçileri bizi instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2015, 20:16:35 Altuğ ]

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu fotoğrafı çok sevmişsin sanırım iki defa paylaşmışsın albümde  :icool:
ikincisini nerde paylaşmışım :alala: ne kullanıyorsan aynısından isterim :D onlar aynı foto değil bayrağa bak birinde açık birinde kapalı :ebebe: @cagdas44

Çevrimdışı cagdas44

ikincisini nerde paylaşmışım :alala: ne kullanıyorsan aynısından isterim :D onlar aynı foto değil bayrağa bak birinde açık birinde kapalı :ebebe: @cagdas44

:biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Çatı örtüsünün serimi saha içinden mi olacak nasıl olacak ki :alala: :alala:
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı keremfrat1

Çatı örtüsünün serimi saha içinden mi olacak nasıl olacak ki :alala: :alala:
hayir disaridan olabilir en son oyle girdum ruyamda :) cati kalktigi anda cik isleri basliycak

Çevrimiçi Necmi

hayir disaridan olabilir en son oyle girdum ruyamda :) cati kalktigi anda cik isleri basliycak
cik işleri ne oluyor çözemedim :alala:

Çevrimdışı Efe

:alala:  burası stad başlığımı yoksa ben yanlış yere mi geldim :bandit:

herkes çok sevinçli ellemedim abi  :D bu arada fotolara baktım gerçekten harika @Ekrem stad hızla bitişe giderken beşiktaşta şampiyonluk için sona doğru gidiyor hayırlısı bakalım neler olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

:alala:  burası stad başlığımı yoksa ben yanlış yere mi geldim :bandit:
Necmi  kaç  prekast  kaldı  takılacak???   :ishock: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Efe

Necmi  kaç  prekast  kaldı  takılacak???   :ishock: :halay: :halay: :halay:

az kaldı az @martin40 bi gif iyi giderdi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim kadar duygu dalgalanması yaşayan taraftar yoktur :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hakan Gülcan

:ok: :ok: :ok:
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

az kaldı az @martin40 bi gif iyi giderdi  :icool:
Tadından yenmez vallaha hazır Moraller de tavan :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet92

1.5 ay içinde kule vinçleri 4'ten 1'e indirdik

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Balasagun

@Yunus Emre Dökmeci

Hocam sadece 34.99 tl demişsin ama muadili ürünler diğer mağazalarda 9.99 tl'ye satılıyor. Hadi adidas ürünlerini geçtim kartal yuvası kendi ürünlerinde uygun bir fiyat politikası uygulasa çoğu kişi tüm ihtiyaçlarını o mağazalardan değil Kartal Yuvası'ndan karşılar. Ama 35 tl'ye satılan, uyduruk bir kumaşı olan tsortten en fazla 1 tane alırsın günlük ihtiyaçları yine diğer mağazalardan karşılarsın. 

Çevrimdışı Efe

Bizim kadar duygu dalgalanması yaşayan taraftar yoktur :kop: :kop:

yoktur 15 gün önce herkes yerlerde sürünüyordu sinirden şimdi oynayan bile vardır :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı martin40

Tadından yenmez vallaha hazır Moraller de tavan :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc

Bende moral yok  :s20:

GIF yarin gelir arkadaslar, günes batti artik

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

seni anlıyorum ama ne yalan söyleyeyim hiç üzülmedim kardeşim :D

Çevrimdışı Efe

anladım yarın saat 18:00 gibi 2 günlük yapabilirsin daha açıklayıcı olur görmek isteyenler için bugün takip ettiğim kadarıyla numaralı orta bölüm ve yeni açık alttaki 2 prekast haricinde prekast takılmadı ama pazar günü normaldir yarından itibaren 2 vinç tekrardan hızlıca tkamaya başlarlar bu hafta sonu numaralı üstün biteceğini tahmin ediyorum eğer eski açık vinç sökülürse ay sonuna kadarda eski açıktaki açık kalan bölüm biter merdiveler kalır sadece  :)
Şampiyon Beşiktaş JK