Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5702199 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

freysinnete çatıyla ilgili sorular sormuştum bana üslubunca git kulübüne sor dedi.

https://twitter.com/freyssinet/status/588740744791379969
Adamlar Stratejik Cevap Vermişler :icool: :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı faith

Uzun zaman sonra seni görmek güzel @faith  :)

@Fatih 'ler çok olunca hatlar karıştı ama bugün tekrar yanlışıkla arayabilirim seni :)

eyvallah kardeşim, sıkıntı yok :biggrinking:

barbaros meydanında dün gibi sevdaaann
kule vinci kaldırdık numaralıdaaannn
bir umudum sensin anlıyormusun
çatı kurulamıyor sen tam olmadaaannn
prekast seninle ölmeye geldik prekassssstttt  :halay: :halay: :halay: :evillol:
:kop: :kop: :kop:
Bizde Sakat Çooookkk

Çevrimdışı Batu K.çetin

günaydınlar beşiktaş arena ailesi,paletli de prekast taktığına göre acaba vodafone arenaya gelecek prekast işi bitip hepsi içeri taşınmışmıdır?

Çevrimdışı SDemirsoy

vinçler mesaj mı veriyor hareket çekiyorlar :D

Çevrimdışı ahmetx

güneş panellerini şeffaf iç halkaya yerleştirebiliriz aslında elektrik üreten şeffaf malzemeler mevcut

https://twitter.com/onyxsolar/status/588297003915812864
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

arkadaşlar bu passo kredi kartı alamk istemiyorum sadece passo kart mı diyecem seçeneklerde 

konu dışı silecem hemen
evet

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı fore_kazık

arkadaşlar bu passo kredi kartı alamk istemiyorum sadece passo kart mı diyecem seçeneklerde 

konu dışı silecem hemen

hangisi daha faydalı

kredi kartı kullanıyorsan eğer bence kredi kartı daha faydalı çünkü çok fazla kampanyaları oluyor. pazarda yer edinmek için bisürü indirim oluyor. ben ön ödemeli aldım ama kredi kartı da almayı düşünmüyor değilim...

Çevrimdışı Haldun

kredi kartı kullanıyorsan eğer bence kredi kartı daha faydalı çünkü çok fazla kampanyaları oluyor. pazarda yer edinmek için bisürü indirim oluyor. ben ön ödemeli aldım ama kredi kartı da almayı düşünmüyor değilim...
tamam abi sagolasın kredi kartı alayım o zaman  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

hangisi daha faydalı abi yıllık aidat aynı diyor 15 tl
ben kredi kartı kullanmadığım için sadece banka kartını aldım sen bilirsin..

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Haldun

ben kredi kartı kullanmadığım için sadece banka kartını aldım sen bilirsin..
tamamdır abi eyvallah sagolasın kredi kartına başvurdum

Çevrimdışı KUMANOVALI

günaydın forum ahalisi

hayırlı işler
bol güneşler
hayırlı cumalar

ufaktan konu dışı yapıp hürriyet gazetesini buradan da protesto ediyorum.
bu hafta çok üzerimize geldiler ; gerçekten takatim kalmadı artık

bol prekastlı çatı kolonlu bir gün diliyorum

not:
@Yunus haftasonu planlar yattı dostum
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Serdar

Sarı vinç adam be adam, paletli de adamın dibi. Egsoz unuzu yiyim sizin, hade kartallarım, biter bu iş bugün.

Çevrimdışı Fatih

@dal_sarkar_KARTAL_kalkar baska nick bulamadin mi be abi.. yarim saattir nickini okumaya calisiyorum  :bandit: :bandit: :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Prekast kolon artik cok sıkıntı degil cati kirisleri nerde kaldi onlar onemli suan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Prekast kolon artik cok sıkıntı degil cati kirisleri nerde kaldi onlar onemli suan :)
prekast bitse millet psikolojik rahatlayacak ama. :D

Çevrimdışı ahmetx

tribün girişlerinin merdivenlerinin çoğu duruyor,bunları çatıyı havaya kaldırdıktan sonra mı takacaklar @Efe

Çevrimdışı TØLGA

[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 11:15:25 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ErsinA.

Selam ahali.

Bugün güzel olacak inşallah.