Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5702489 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Dünkü bobinlerdeki gelenler halatmıymış
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

işte tamda böyle olacak harika olmuş :claps: :claps:
one harika olan gorunmiyir twitter da bi sorun var yine

Çevrimdışı ahmetx

Bu çalışma en az 1 yıllık değilmi yav
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı murat

eyvahlar olsun hiç katılıyorum hocam:D
bir hamleyle hepsinden sıyrılmak olmamalı
onun için en iyi cozum yeni yonetimde tesisten sorumlu yonetici olmaktır:))
devamını getirmeyimki silinmesin bari bu bulrda kalsın :evillol: :evillol: :icool:
3 gün yazını tekrar tekrar okuyacağım ozan :)

Çevrimdışı TØLGA

Bu çalışma en az 1 yıllık değilmi yav
evet geçen seneden hatırlıyorum ben  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

evet geçen seneden hatırlıyorum ben  :bandit:

olsun harika olduğu gerçeğini ve bir bütün gibi davranmamız gerçeğini değiştirmez bütün olduğumuzda olay bu olacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi abi mail kutunu bi kontrol edersin. Aslında daha uzun yazacaktım ben ya  :alala: bilemedim. neyse koyver gitsin abi.  :tabe: iyi geceler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Küfekiler kaplanırken bazen bazı kolonlar atlanıyor bunun belli bir sebebi var mı
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu ne yaaaa.... sponsor bağlantıda iki de bir gs store çıkıyor  :akuma:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi sanıyorum o yaptığın aramalara göre çıkıyo mesela bilet vs arıyosun uçak reklamı çıkıyo falan :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Altuğ

Diğer sekmede bi ürün inceliyorum forumda bir sayfa geçiyorum ve aşağıdaki reklam yer alıyor.

Forumda yer alan reklamlar sizin internet üzerinde google aramalarından yola çıkarak bu reklamları göstermekte.

Sadece aramada değil reklam konusu ile ilgili onunla ilgili bir haber okumanız bile yeterli olabiliyor.
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 01:07:44 Altuğ ]

Çevrimiçi Necmi

iyi ya işte burda kimse alışveriş yapmaz çıksın bu onlar için zararlı reklam demektir karşılığı yok :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı martin40

Çevrimiçi Necmi

:photo: anlasildi
@keremfrat1  bu günkü yapılmış numune basamaklardanda detaylı resimler bekliyorum numaralıdaki biten wc lerdende olursa harika olur sıkıntı yok zaten resimlerini yayınladık biraz daha detaylı olsa fena olmaz birde tabiki kablolar sevmeden önce çekersen daha iyi olur ondan sonra ne istiyorsan yap :D birde yer döşemesi numuneleri vardı resmini koyduk onlardanda yukardan aşağı şekilde güzel resim alırsan  :ok:

Çevrimdışı Efe

Benim yüzümden olmasin o  :lol:

yok şimdi idoya baktım bende de pegasus çıktı ne alaka kartal yuvasına bakıyorsan yada feneriuma sonrasında gs store çıkabiliyor yakın şeyler çıkıyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Karakalem resimde skorbordun yerini dikkat ettiniz mi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1  bu günkü yapılmış numune basamaklardanda detaylı resimler bekliyorum numaralıdaki biten wc lerdende olursa harika olur sıkıntı yok zaten resimlerini yayınladık biraz daha detaylı olsa fena olmaz birde tabiki kablolar sevmeden önce çekersen daha iyi olur ondan sonra ne istiyorsan yap :D birde yer döşemesi numuneleri vardı resmini koyduk onlardanda yukardan aşağı şekilde güzel resim alırsan  :ok:
bugun stada gidersem hepsini çekicem abim @Necmi :)

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydınlar . Hayırlı bir gün dileğiyle.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Günaydın Besiktasarena ailesi. Hayırlı Cumalar. Bugün prekast şov bekliyorum bakalım nolacak.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA