Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5703008 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

@martin40 hazırladığın gif'ler için teşekkür ederiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2015, 22:09:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bundan 2 ay önce demiştim prekastlar aşırı yavaş ilerliyor tahminler çok erken bence baya geç açılacak diye.

Tamamen dışarıdan gözlemdi çok bakamıyorum anlamadığım için.

Prekastlar aşırı yavaş devam da etti malesef.

Şimdi kızan olur ama stad 29 Ekim'de de açılır gibi durmuyor beklenti olmasın bence.

Ligin ikinci yarısına şartlasın herkes kendini öncesi sürpriz olur.

En az 6 maç kaçıracağız iç sahada bu kesin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ferhat Türk

Şimdi yine taşlayacak bazı kişiler beni ama polyannacılığa gerek yok bu stat eylülde veya ekimde asla bitmeyecek arkadaşında çatı ile ilgilenen kişi ile konuşmasından belli olmuş zaten çok fazla umuda girmeyin ağustos eylül diye
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı mehmetcan1903

kolonlara yapılan küfeki kaplamasının altı neden boş bırakılıyor yere kadar kaplanmıyor bilgisi olan varmı hepsinde öyle dikkatimi çekti?  :iscrewy: birde çatı membran serimi tahminen ne kadar sürüyo, herkes çim serim süresi hesaplıyor ama birde membranın süresi var tabi. bursanın statından biraz takip ettim kaç ayda bitirdiler endişeliyim bu konuda  :alala:
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 00:54:03 Altuğ ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Şimdi yine taşlayacak bazı kişiler beni ama polyannacılığa gerek yok bu stat eylülde veya ekimde asla bitmeyecek arkadaşında çatı ile ilgilenen kişi ile konuşmasından belli olmuş zaten çok fazla umuda girmeyin ağustos eylül diye
Umudumuz stadın kendisi, bitsin de. Statsız ne halde olduğumuz ortada. İnsanın sinirini bozan stadı yapan adamı alkışlayacağımız yere neden çabuk bitmiyor diye yermeye çabalamak. Arkadaş milletin namerde muhtaç olup sahip olduğu stadı biz kendimiz yapıyoruz ve gayette hızlı yapıyorlar. Unutmayın 55 000 kişiyi azarladılar hiç fütursuz. Eline mikrofon bile alamaz. Ya tutarsa ve ağustosa açarsak bir ümittir. Aslolan bitmesidir.   

Çevrimdışı Efe

@keremfrat1 stada gidersen  şu halatlara bi baksan iyi olacak foto lazım onlardan :icool:

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Bundan 2 ay önce demiştim prekastlar aşırı yavaş ilerliyor tahminler çok erken bence baya geç açılacak diye.

Tamamen dışarıdan gözlemdi çok bakamıyorum anlamadığım için.

Prekastlar aşırı yavaş devam da etti malesef.

Şimdi kızan olur ama stad 29 Ekim'de de açılır gibi durmuyor beklenti olmasın bence.

Ligin ikinci yarısına şartlasın herkes kendini öncesi sürpriz olur.

En az 6 maç kaçıracağız iç sahada bu kesin.
Aynen nedense bende artık buna inanmaya başladım girersekte stadyuma
baya bir eksikle gireriz gibi geliyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

kolonlara yapılan küfeki kaplamasının altı neden boş bırakılıyor yere kadar kaplanmıyor bilgisi olan varmı hepsinde öyle dikkatimi çekti?  :iscrewy: birde çatı membran serimi tahminen ne kadar sürüyo, herkes çim serim süresi hesaplıyor ama birde membranın süresi var tabi. bursanın statından biraz takip ettim kaç ayda bitirdiler endişeliyim bu konuda  :alala:
şap betonu,zemine döşeme vs yapılacağı için öyle bırakılıyor.Sonradan oralar tamamlanacak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yemin ederim bugün şu prekast gifini yapan arkadaş, prekastçılardan daha fazla yorulmuş ve zaman kaybetmiştir bu ne ya. Gözüm mü yanılıyor diye baktım da yok. Dün de böyleydi, yok traşladılar yok deldiler falan filan dendi, bugün neydi sebep? Havanın 2 derece daha mı sıcak olması.

Çatı kolonları imalatı bittimi bitmedimi? Böyle 10 günde bi 9 9 geliyorlar. Bir anda gelip bitirilemiyor mu? Çatı kiriş imalatı bittimi bitmedimi? 15 günde 3 tane takıp gidiyorlar?

Ben söyleyeyim, Eylül olur daha bir çok şey hazır değildir, Planlamalar ocağa göre yapıldı muhabbetine gireriz burada. İnanmamızıda beklerler sonra.

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 stada gidersen  şu halatlara bi baksan iyi olacak foto lazım onlardan :icool:

hem bakicam hem dokunucam halatlara kokluycam bile okadar :) @Efe

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar nedne bu kadar pesimistisiniz onu anlamiyorum. Kimse polyanacilik oynayalim demiyor. İlk basindan beri bu stadin mayisa yetisemeyecegini biliyorduk. Agustos 2015 hedefi daha gercekci bir hedefti. Son is planlarina gorede zaten eylül sonu ifade ediliyor. Kaldiki eger mayisin 20 sine kadar kadar cati kirislerinin tamamlanmasi ongoruluyor.  Bence Halat seriminede mayisın 10 gibi de baslarlar. Halat serimi de haziranin sonunu bulur. Membran dosenirken cim isleri olursa bu stad eylül sonu ekim basi acilir. Ama membran dosemesi ile cim birlikte yapilamazsa o zaman iste dahada iler atabilir.

Çevrimdışı ahmetx

Abi zemin işleri demedim ki direkt çim ekimi dedim drenaj yapılmış olur zaten
ağustos, eylül, ekim 3 ay oluyor onu demek istedim,ekme çim için yeterli değil.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı murat

Umudumuz stadın kendisi, bitsin de. Statsız ne halde olduğumuz ortada. İnsanın sinirini bozan stadı yapan adamı alkışlayacağımız yere neden çabuk bitmiyor diye yermeye çabalamak. Arkadaş milletin namerde muhtaç olup sahip olduğu stadı biz kendimiz yapıyoruz ve gayette hızlı yapıyorlar. Unutmayın 55 000 kişiyi azarladılar hiç fütursuz. Eline mikrofon bile alamaz. Ya tutarsa ve ağustosa açarsak bir ümittir. Aslolan bitmesidir.   
başkana vuran veya teşebüs edenlerin hepsinin kendince haklı sebepleri var.bu sebeplerin hiçbirinin  vicdani bir yanı yok.kimi yönetimi ele geçirme derdinde,kimi beleş peşinde, kimi takımın durumundan umutsuz .şunların hiçbirine başkanın ne kadar büyük bir cesaret gösterip başkan olma ve stadı yıkıp yeniden yapma cesaretini göstermesine rağmen takımın göreceli başarısızlığı nedeniyle vurmaları kadar kızmıyorum.başımızın üstünde taşımamız gereken adamı yerin dibine geçiriyoruz.hep salladığımız medya ve renkli lobisi bile bize bu kadar kötülük edemez.az bir tökezlemeyle yerin dibine geçiriyoruz.

Çevrimdışı ZEKI

başkana vuran veya teşebüs edenlerin hepsinin kendince haklı sebepleri var.bu sebeplerin hiçbirinin  vicdani bir yanı yok.kimi yönetimi ele geçirme derdinde,kimi beleş peşinde, kimi takımın durumundan umutsuz .şunların hiçbirine başkanın ne kadar büyük bir cesaret gösterip başkan olma ve stadı yıkıp yeniden yapma cesaretini göstermesine rağmen takımın göreceli başarısızlığı nedeniyle vurmaları kadar kızmıyorum.başımızın üstünde taşımamız gereken adamı yerin dibine geçiriyoruz.hep salladığımız medya ve renkli lobisi bile bize bu kadar kötülük edemez.az bir tökezlemeyle yerin dibine geçiriyoruz.
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı yusuf koca

http://www.besiktasarena.com/Smileys/newicon/claps.gif

Çevrimdışı Efe

bide foto çekecen sonra koklayabilirsin öp bide :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

@keremfrat1 Olm sadece fotograf cekecen fantezi yapma  :kop: :kop:

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 Olm sadece fotograf cekecen fantezi yapma  :kop: :kop:
:) fantezi benim isim abi seviyorum fanteziyi halatlar benden kacsin :) @ZEKI

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı serti67

kerem ne tur bı genclık yasadın hanı derı pntalon kırbac felan anladık celık halat  nası yanıı:)))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ZEKI

delisin veselam ama seni seviyorum @keremfrat1 simdiden fotograflar icin tesekkurler. Birde mumkunse 360 derece fubolcu cikisindan fotograf cekebilirmisin.

Çevrimdışı keremfrat1

delisin veselam ama seni seviyorum @keremfrat1 simdiden fotograflar icin tesekkurler. Birde mumkunse 360 derece fubolcu cikisindan fotograf cekebilirmisin.
insallah :) onun biraz daha zamani var futbolcu cikisilarina daha guzel havada inicem prekastlar bitisn tamammen alt tarafida bi temizleseler ozaman rahat inicem :)

Çevrimdışı keremfrat1

kerem ne tur bı genclık yasadın hanı derı pntalon kırbac felan anladık celık halat  nası yanıı:)))
celik halata zafim var köprünun halatkarina bile bakiyorum otobuste gecerken :) @serti67

Çevrimdışı ozan062

eyvahlar olsun hiç katılıyorum hocam:D
bir hamleyle hepsinden sıyrılmak olmamalı
onun için en iyi cozum yeni yonetimde tesisten sorumlu yonetici olmaktır:))
devamını getirmeyimki silinmesin bari bu bulrda kalsın :evillol: :evillol: :icool:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler