Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5703167 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çok ilginçtir ki @bjk_mabet le ne zaman karşılaşsak, Stadla ilgili soracağım soruları unutuyorum :alala: :alala:
Heyecandan mıdır nedir Bide Maç ın gerginliği derken butun sorular güme gidiyor :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BlackEagle1989

burda kufeki taslarin koseleri kirilmis, yenilerler insallah... demek pek saglam degil gibiler..

Çevrimiçi Kartal Ç

burda kufeki taslarin koseleri kirilmis, yenilerler insallah... demek pek saglam degil gibiler..

o kolonda başka yere takmadıklarına göre ve sadece demir parmaklık yüksekliğinde dizdiklerine göre kırılmış olanları test amaçlı kullanmışlar.

Çevrimdışı Efe

kristal vodafone arena herkes almalı 29.90 tl :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün ne kadar prekast takıldı arkadaşlar  :money:

Çevrimdışı kyiv

Bugün çatı firmasından biriyle görüşme fırsatım oldu. Çatı işlerinde hızlanmak için prekast işinin bitip, sahanın temizlenmesi gerekiyormuş. Çatının kaplanmaya başlama tarihi Eylül sonu 20 si gibiymiş. Bana biraz uzun süre gibi gelse de işi yapacaklar öyle diyorsa öyledir dedim. Çatının tamamlanması, çimler falan derken Vodafone Arena ligin 2. yarısına yetişecek gibi.

Çatıyla ilgili sorularınız olursa bir müddet sonra tekrar görüşeceğim, çok fazla sık boğaz etmek istemiyorum. Öğrendiklerimi aktarmaya çalışırım.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bugün çatı firmasından biriyle görüşme fırsatım oldu. Çatı işlerinde hızlanmak için prekast işinin bitip, sahanın temizlenmesi gerekiyormuş. Çatının kaplanmaya başlama tarihi Eylül sonu 20 si gibiymiş. Bana biraz uzun süre gibi gelse de işi yapacaklar öyle diyorsa öyledir dedim. Çatının tamamlanması, çimler falan derken Vodafone Arena ligin 2. yarısına yetişecek gibi.

Çatıyla ilgili sorularınız olursa bir müddet sonra tekrar görüşeceğim, çok fazla sık boğaz etmek istemiyorum. Öğrendiklerimi aktarmaya çalışırım.
Eğer çim oynanmaya  müsait hale  gelmişse çatı kaplaması maç oynanmasına engel olmaz.Diye düşünüyorum.

Çevrimdışı TØLGA

eylül 20 gibi o işe başlanılacaksa dediğin gibi 2. yarı geçeriz diyelim biz stadyuma  :bandit:
seneye'de şampiyonluk hayal oldu gerçi stadyum şampiyon yapmaz orasıda ayrı   :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALBATROS

kristal vodafone arena herkes almalı 29.90 tl :D

güzel olmuş bir an önce almak lazım. plastik yada diecast maket modeli de satılmalı  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı aa.aslan

Bizim zemin ekme olacak.
En güzeli. Serme yapıp dertleriyle uğraşılacağına isabet olur.
hibrit falan tamamda sonunda çim arkadaşlar örnekler var. bakın konya stadının çimi ekildi mis gibi. Kadir Has Stadında serme kaç defa değişti çok problem oldu aynı şekilde toki arenada aynı şekilde serme yaptılar olmadı birdaha yaptılar olmadı juventus maçını hatırlayın. bunlar vaktimiz yok baştan ekilmeli.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Serbestilker

Bugün ne kadar prekast takıldı arkadaşlar  :money:
Bana takılmamış gibi geldi ama... :alala:
çǿκ کεdíκ طę ∂طí

Çevrimdışı Oktay

sahanın içinde en çok catıcıların malzemesi var prekastlar tribünde onlarda 1 ayda hallolur

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ohaaaaaaa çüüüşşşşşş!

Ne diyo abi bunlar :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

@martin40 çok güzel yapıyon şu gifleri çok açıklayıcı oluyor sarı vinç orta bölümde yine koymuş prekastları iyi sayılır hiç konmamış gibi görünmesinin nedeni o bölümün beyaz gibi olması ydı yarın daha fazla çalışma olacaktır o bölümde az kaldı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aa.aslan

konya serme yapıldı
evet serme olmuş . inşallah en güzel şekilde olsun zemin. inanın korkuyoruz daha fazla aksilik istemiyoruz kötü örnekleride görünce bol bol .
Şampiyon BEŞİKTAŞ

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çatı işleri ağır ilerliyor hala bitiremediler kolonları ve kirişleri...! Bahaneleri sabah boşaltmadık demesinler...!

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı ZEKI

@martin40 ve @Mehmet fotograflar icin tesekkurler. Numaraliyada catıkolonları  takilmis
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2015, 20:58:40 ZEKI ]

Çevrimdışı martin40

Rica ederim arkadaslar  :ok:

Hiç takilmamis görünsede, içeriye prekast aldilar, yarin seri takarlar diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı ozan062

prekastlara sinirlendim
dunde bugunde  toplasan 10 tane takmadılar
niye yani anlamıyorumki neyin kafasını yasıyorlar:(((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mert_

@kyiv hocam bilgi paylaşımı için çok teşekkürler.