Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5703619 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

@ahmetx abi mabet 1 ağustosta çim ekimi başlayacak demişti twitter da 29 ekim de açılacağını düşünüyoruz stadın 4 aylık süre var yani serme yerine ekim yapılabilir.
demekki 1 ağustosa kadar sahada bütün iş bitecek :naughty:  ağustos sonundada oynanacak duruma gelir hadi en kötü eylülde bu iş biter :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

:kop: :kop: :kop:
Allah'tan Euro olarak hesaplamıyoruz , Ozaman 50 milyon € lara kadar düşer :evillol: :evillol: :bandit:

Allahtan sıvası kaplaması küfekisi boyası osu busu tl cinsinden yapılıyor yoksa o 250 milyon olacaktı 400 milyon çık işin içinden sonra  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

demekki 1 ağustosa kadar sahada bütün iş bitecek :naughty:  ağustos sonundada oynanacak duruma gelir hadi en kötü eylülde bu iş biter :busted_cop:

30 ağustosta stad içine girilip gezilecek durumu gelir çim oynanacak duruma gelirse maçta oynanır ama 60 gün gerekiyor heralde çim için 1 ağustostan önce başlarsa çim umutlar artar herşey çimcilere bakıyor artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

abi açılış tarihi loto başladı mı  :evillol:

Ekim diyorum bende.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Efe

Çatı kolonları  :ishock:

sanki 1 tane takmışlar bi çözemedim hava biraz kararsada baksam  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

tahminimce 15-25 haziran günleri arasında çatının havaya kaldırılacağını düşünüyorum şuan iş o yönde gidiyor orta yuvarlak ve halatların yapılış zamanları büyük önem arz ediyor inşallah hızlıca biter  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

tahminimce 15-25 haziran günleri arasında çatının havaya kaldırılacağını düşünüyorum şuan iş o yönde gidiyor orta yuvarlak ve halatların yapılış zamanları büyük önem arz ediyor inşallah hızlıca biter  :)
çatı'nın 18 haziranda kalkanı makbuldür  :bandit: (doğumgünüm açılışı yakalayamıyoruz  bunu yakalıyalım bari  :biggrinking:)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Tolga

Takılmayan kaç çatı kolonu kaldı acaba :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı KUMANOVALI

bence esas zaman alacak konu halatlar

herkes boşuna tarih vermeye çalışıyor aslında
halatlar kalkmaya başlayınca herşey meydana çıkacak...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı TØLGA

Takılmayan kaç çatı kolonu kaldı acaba :icool:
valla ben kolonları saymıyorum artık onlar bir şekilde halledilir takı takı veriliyor
kirişler gelsinde takılsın yiter gari kaç gündür takılmıyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

valla ben kolonları saymıyorum artık onlar bir şekilde halledilir takı takı veriliyor
kirişler gelsinde takılsın yiter gari kaç gündür takılmıyor
Evet şu kirişlerde de biraz hızlanma olsa iyi olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

adamım daha önce hybrid çimde serme olmadığını ; sadece ekim olduğunu yazıyorduk !?
yoksa benmi yanlış hatırlıyorum..
Adamım bende öyle biliyordum ama desso çoğunlukla serme yapmış.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Adamım bende öyle biliyordum ama desso çoğunlukla serme yapmış.

ben daha önce serme çimde olabilir demiştim sadece tahmindi bilmediğim bi konu yazmıştım ama serme olursa zaman kısalabilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi mabet 1 ağustosta çim ekimi başlayacak demişti twitter da 29 ekim de açılacağını düşünüyoruz stadın 4 aylık süre var yani serme yerine ekim yapılabilir.
4 ay değil 3 ay oluyor,1 ayda drenaj Uğraştırır bizi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

ben daha önce serme çimde olabilir demiştim sadece tahmindi bilmediğim bi konu yazmıştım ama serme olursa zaman kısalabilir :)
iş planına göre serme olması lazım.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

27.dk dan sonra izleyin serme çimdede hibrit olayı var
Adama bak acaip ya.Çimi serdikten hemen sonra bile maç yapılabilir diyor.Ama rugby maçı.İnanılmaz güçlü bir yapı oluşturmuş Geovani çim ile  toprak.Çok acaip.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Videoyu izledikten sonra rahatlıkla  serme  olur diye düşünüyorum bende ama diyorki stadyuma 50 km mesafede 1 yılda  yetiştirdiler yanılmadıysam.Bize yurt dışındanmı  hazırını getirecekler.Yurt içinde yapılıyormuki.Öyle  bekletmeye  filan da gelmez herhalde  meret  çim ruloları.

Çevrimdışı samet67

4 ay değil 3 ay oluyor,1 ayda drenaj Uğraştırır bizi.
Abi zemin işleri demedim ki direkt çim ekimi dedim drenaj yapılmış olur zaten

Çevrimdışı Geovani

Adama bak acaip ya.Çimi serdikten hemen sonra bile maç yapılabilir diyor.Ama rugby maçı.İnanılmaz güçlü bir yapı oluşturmuş Geovani çim ile  toprak.Çok acaip.

coşkun abi bu olay çimi çok daha zorlayan rugby ve amerikan futbol sahalarında uygulanmış bence ekme çim olayına kitlenmemek lazım,videodaki uygulama abartmadan bize 2 ay kazandırır,ama tabii çimin çok önceden yetiştirlmeye başlanıyor olması lazım....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

coşkun abi bu olay çimi çok daha zorlayan rugby ve amerikan futbol sahalarında uygulanmış bence ekme çim olayına kitlenmemek lazım,videodaki uygulama abartmadan bize 2 ay kazandırır,ama tabii çimin çok önceden yetiştirlmeye başlanıyor olması lazım....
Sanki 1 yılda  yetişiyor  dedi.Yani örnekte eline aldığı parçanın ta  dibine kadar  köklenmesi için Geovani.

Çevrimdışı Necmi

Allahtan sıvası kaplaması küfekisi boyası osu busu tl cinsinden yapılıyor yoksa o 250 milyon olacaktı 400 milyon çık işin içinden sonra  :)
300 olmuştur emin ol @Efe

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

300 olmuştur emin ol @Efe
@Necmi abi Bazen Diyorumki 10 kişi toplansak maçtan önce , @bjk_mabet le seni Yakalayıp bi silkelesek Bütün bilgileri alıp tarihleri öğrensek stad açılana kadar rahat etsek diyorum içimden :evillol: :evillol: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık