Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705372 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Ben sizin gibi Beşiktaş'lı abileri kardeşleri tanıdığım için çok mutluyum abi bu forum beni mutlu ediyor. Umarım stat inşaatı bittiğinde buraları hayalet kasabaya dönmez
ziyaretcilerde düşüş olur ama aktif üyeler devam eder zaten büyük ihtimal stad bitişinden sonra yada bitmeye yakın ziyaretcilere kapatabiliriz üyelikleride daha kontrollü hale sokarız o kadar kolay üye olunmaz artık gerçek anlamda taraftar forumuna döndürürüz şu an bir çok Beşiktaşlı takip ettiği için ziyaretciye kapatmak istemiyoruz ama staddan sonra tam anlamıyla taraftar forumu olacağı için artık ziyaretcide kolay üyelikte olmayacak sonrasında burda üyelik değerli olacak

Çevrimdışı Tolga

ziyaretcilerde düşüş olur ama aktif üyeler devam eder zaten büyük ihtimal stad bitişinden sonra yada bitmeye yakın ziyaretcilere kapatabiliriz üyelikleride daha kontrollü hale sokarız o kadar kolay üye olunmaz artık gerçek anlamda taraftar forumuna döndürürüz şu an bir çok Beşiktaşlı takip ettiği için ziyaretciye kapatmak istemiyoruz ama staddan sonra tam anlamıyla taraftar forumu olacağı için artık ziyaretcide kolay üyelikte olmayacak sonrasında burda üyelik değerli olacak
Necmi abi diyorsun ki stat bitmeden herkes üye olsun :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

çok iyide olur abi  mesela referans filan istenir üye olunurken.  çok önceden yerimizi aldık açılıştan beri buradayız bizim için sıkıntı yok  :icool:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

çok iyide olur abi  mesela referans filan istenir üye olunurken.  çok önceden yerimizi aldık açılıştan beri buradayız bizim için sıkıntı yok  :icool:

hem kombineyi aldık hem forumdaki yerimizi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açıkta perdelere beton hala devam ediyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

şimdi burda bir ekip kuruldu insanlar birbirlerini tanıdı bundan sonra artık seviyeyi korumak ve daha ileri taşımak gerekiyor buda belli engellerle olur bunun için gerekeni yapmalıyız tabi burda oturup sizler adına karar vermeyeceğiz ne karar alınacaksa bu forumun çoğunluğunun kararı olmalı denetci seçimine kadar bir çok şeyi daha demokratik şartlarda alırız şu an kolay üyelik olduğu için her şeyi soramıyoruz

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

şimdi burda bir ekip kuruldu insanlar birbirlerini tanıdı bundan sonra artık seviyeyi korumak ve daha ileri taşımak gerekiyor buda belli engellerle olur bunun için gerekeni yapmalıyız tabi burda oturup sizler adına karar vermeyeceğiz ne karar alınacaksa bu forumun çoğunluğunun kararı olmalı denetci seçimine kadar bir çok şeyi daha demokratik şartlarda alırız şu an kolay üyelik olduğu için her şeyi soramıyoruz

olur olur abi stadı tamamlayalımda onlarada sıra gelir illa ki. Yeter ki saygımız sevgimiz olsun
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi Necmi

o yüzden bugün ne sosyal medya da nede burda mesaj yazmadım ama gece gece yazazsam içimde kalır bazı arkadaşların aramızdan ayrılması çok hayırlı olmuş kötü günlerde bunu gördüm ben
Seviyeyi ne kadar yukarda tutarsan zaten o seviyede barınamayacaklar elenir burda aramızdan ayrılanlar oluyor zaman zaman ama emin olun haksız yere burdan kimse gitmedi kimseyi rencide etmemek için açıklama yapmamayı tercih ediyoruz ama zaten gözlemleyen herkes az çok nedenleri tahmin ediyordur. @Serkan7738

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydınlar.

Çalkantılı bir günü geride bıraktık fakat stadımız fena gitmiyor . İnşallah 29 Ekim diyorum ve dua ediyorum .

Çevrimdışı YunusEmre

Yani @Necmi abi diyon ki eskiden buralar dutluktu  :evillol:

Çevrimdışı YunusEmre

ysariusta

• Ziyaretçi

Yani @Necmi abi diyon ki eskiden buralar dutluktu  :evillol:
Bi sen kaldın bi de membran mıdır nedir o

Çevrimdışı İrfan

Günaydın millet...

Paletli başkan artık precast şova başlasa diyorum  :) :ebebe:
We are Electric..!

Çevrimdışı YunusEmre

Bi sen kaldın bi de membran mıdır nedir o

Valla dün AA'nın çekimlerinde de görüldüğü gibi membran da bitse ben bitmem  :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ebabil

günaydın ahali
beşiktaş düşmanlarının beşiktaşla uğraşacağı bir gün daha başladı. haydi bakalım
tüm umutlar şu inşaatta artık.

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı ozgurkaracan

Günaydın beşiktaş ailesi.  Kimse bizi yıkamaz. Paletli yeni açıktan numaraliya doğru atağa kalktı bu arada.

Çevrimdışı cagdas44

Günaydın Beşiktaş Arena

Alacalının sarı vince nazar değdi henüz çalışmaya başlamamış paletli reyiz numaralıdan iskele indiriyor kendi işi dışında ne iş olsa koşturuyor

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Sarı vinç yorgun herhalde dükkanı erken kapattı bugün. :alala:

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Forum ahalisi

hayırlı işler bol güneşler...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ozan062

BJK TV ‏@tvbjk  2 dk.2 dakika önce
Başkanımız Liderler Zirvesi'nde; açıklamaları senin kanalında.
Az Sonra...

sanırım tvye cıkacak baskan
gelin izliyelim gundemden haberdar olalım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın  Beşiktaş  Arena,günaydın arkadaşlar.

Çevrimdışı ahmet türken

günaydın arkadaşlar. He rgünümüzün bir öncesinden daha iyi olması dileğiyle