Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5704976 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Üşenmedim baktım @MURAT abi 7 nisan 2014te faaliyete geçmiş  :kop: 
ama iki ayda sahada yattı unutmayalım obitaştan ilk siftah ettiği gün getirdi o vinci koydu sonra kurulsun diye iki ay bekledik sonra kuruldu bu seferde çalışsın diye bekledik hatırlayın ufak bir vinç ortada çalışırdı ama bu hep yatardı :bandit: ömrümüzü tüketti

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi daha önce bahsi geçmişti, dışarıdan bizim stadyumu beğenenler tarafından bjk inşaat aş ye gayrıresmi iş teklifleri geldiği yönünde bi duyum alıp bilgi vermiştin. sorum bunun gerçekliği değil de; bjk inşaat aş nin bizim stadyum bittikten sonra taşeron olarak faaliyetine devam edip etmeyeceği, kulube herhangi bir katkısı olup olmayacağı hakkında bi bilgin var mı??
:dontknow: bu basındada yer altı zaten ama olabilitesi ne kadar olur bilemem bildiğim bir şey varsa en azından Basket arenamızıda yapacaktır belki başka projeleride  olabilir. Beşiktaş inşaat AŞ boşuna kurulmaz bundan sonraki inşaat işlerimizi yapacaktır zamanında kurup fulyayı millete peşkeş çekeceğimize kendimiz yapsaydık şu anda  çok daha başka yerlerde olurduk @zlatan Demirörenin bu kulübe verdiği zararların gerçekten telafisi yok hadi maddi kısmını akıllı yönetimlerle belki telafi ederiz ama manevi kısmını nasıl telafi edeceğiz

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

ama iki ayda sahada yattı unutmayalım obitaştan ilk siftah ettiği gün getirdi o vinci koydu sonra kurulsun diye iki ay bekledik sonra kuruldu bu seferde çalışsın diye bekledik hatırlayın ufak bir vinç ortada çalışırdı ama bu hep yatardı :bandit: ömrümüzü tüketti

Neler neler çektik be Necmi abi. İlk fotoğraflara gittim o hafriyatı gördüm içime sıkıntı bastı o an :) Hafriyat ve fore kazık işi olmasa şimdi ne durumda olurduk diye geçirdim içimden. Bir çocuk gibi büyüttük resmen bu stadı. Çatı koltuk çim derken bitirecez artık az kaldı inşAllah. Tarihe tanıklık etmek harika...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ibrahim

:dontknow: bu basındada yer altı zaten ama olabilitesi ne kadar olur bilemem bildiğim bir şey varsa en azından Basket arenamızıda yapacaktır belki başka projeleride  olabilir. Beşiktaş inşaat AŞ boşuna kurulmaz bundan sonraki inşaat işlerimizi yapacaktır zamanında kurup fulyayı millete peşkeş çekeceğimize kendimiz yapsaydık şu anda  çok daha başka yerlerde olurduk @zlatan Demirörenin bu kulübe verdiği zararların gerçekten telafisi yok hadi maddi kısmını akıllı yönetimlerle belki telafi ederiz ama manevi kısmını nasıl telafi edeceğiz
Anladım abi sağol . Türk sporunda çok yetersiz₁ adam var beşiktaştan uzak dursunlarsa en azından bizim nesil futbol izlesin biraz 

Çevrimiçi Necmi

Neler neler çektik be Necmi abi. İlk fotoğraflara gittim o hafriyatı gördüm içime sıkıntı bastı o an :) Hafriyat ve fore kazık işi olmasa şimdi ne durumda olurduk diye geçirdim içimden. Bir çocuk gibi büyüttük resmen bu stadı. Çatı koltuk çim derken bitirecez artık az kaldı inşAllah. Tarihe tanıklık etmek harika...
ne durumda olacağız maç oynuyor olurduk :bandit: hem maddi anlamda hem zaman bakımından hafriyat ve kazıklama ciddi kayıplara neden oldu

Çevrimdışı Efe

ne durumda olacağız maç oynuyor olurduk :bandit: hem maddi anlamda hem zaman bakımından hafriyat ve kazıklama ciddi kayıplara neden oldu

şu bi gerçek bu kadar borç harç içinde stadı buralara getirmek inanılmaz bi iş bugün olanları gördük 3 senedir geçmiş yönetimin pisliklerini temizlemekle zaman harcıyoruz Allah fikret başkana sabır versin sağ salim stadı bitirelimde gerisi gelecek çok sıkıntılı bir dönem geçirdik artın bu sene bitecek 2016 ile beraber tekrardan ayağa kalkma dönemi başlayacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK

Bu fotoğrafı liverpool maçı için geldiğimde çekmiştim stadın fotoğrafını çekmeye çalışan galiba sensin @Efe abi ben sana benzettim maç günü formayla gelmişmiydin stada    :busted_cop:  :D
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi Necmi

Bu fotoğrafı liverpool maçı için geldiğimde çekmiştim stadın fotoğrafını çekmeye çalışan galiba sensin @Efe abi ben sana benzettim maç günü formayla gelmişmiydin stada    :busted_cop:  :D
hehe @Efe  bu bizde herhalde oralarda bir yerlerdeyizdir. O gün bütün forum ekibi staddaydık

Çevrimdışı Efe

evt benim daha önce niye bu fotoyu atmadın  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hehe @Efe  bu bizde herhalde oralarda bir yerlerdeyizdir. O gün bütün forum ekibi staddaydık

nasıl iş yaa kalk onca yolu gel stadı çekmeye git  başka biride seni çeksin ne garip iş vodafone arena herkesi kendine çağrıyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

@SDemirsoy  ile de orada tanıştım karşıdan birbirimizi görür görmez tanıdık tabi twitterdan da muhabbet olunca ayak üstü muhabbet etmiştik :) Şimdi fotoları gezerken aklıma geldi kısmet bugüneymiş @Efe abi :) Vizelerden sonra memlekete gidiyorum antep maçına denk geliyor eğer gelirseniz tanışmayı çok isterim büyük ihtimal maçta olacam abiler @Efe @Necmi

Çevrimdışı Serkan7738

Eyvallah @Serkan7738 Sanada İyi geceler   :)

eywallah keyifler nasıl biraz kıpırdanın sevmiyorum böyle sus pus oldumu

Çevrimiçi Necmi

nasıl iş yaa kalk onca yolu gel stadı çekmeye git  başka biride seni çeksin ne garip iş vodafone arena herkesi kendine çağrıyor :icool:
pişti olmuşsun :D ben alıştım artık ne zaman bir yere gitsem biriyle karşılaşıyorum sende istanbulda otursan her gün karşına bir Beşiktaşlı çıkar burası bir sürü yeni dostlukların kurulmasını sağladı bu beni mutlu ediyor yavaş yavaş diğer illerdede insanlar buluşup dostluklar kuruyor bunun diğer ülkelerede zamanla yansıyacağına eminim kocaman bir Beşiktaş arena ailesi oluşuyor. Umarım bunu uzun süre sürdürebiliriz Burda nice şampiyonluklar kutlarız.

eyvallah keyifler nasıl biraz kıpırdanın sevmiyorum böyle sus pus oldumu

Tatsız haciz olayından sonra biraz tadımız kaçtı haliyle. Normalde bu kadar ileti atan biri değilim ben bile dayanamadım bu sessizliğe eski fotolardan konu açıyorum uyanın milleet  :steamed: :steamed:

Çevrimiçi Necmi

@SDemirsoy  ile de orada tanıştım karşıdan birbirimizi görür görmez tanıdık tabi twitterdan da muhabbet olunca ayak üstü muhabbet etmiştik :) Şimdi fotoları gezerken aklıma geldi kısmet bugüneymiş @Efe abi :) Vizelerden sonra memlekete gidiyorum antep maçına denk geliyor eğer gelirseniz tanışmayı çok isterim büyük ihtimal maçta olacam abiler @Efe @Necmi
biz sağlık problemi olmazsa maç kaçırmayızda iç maçlar ankarada olacakmış bakalım artık nasıl yapacağz

pişti olmuşsun :D ben alıştım artık ne zaman bir yere gitsem biriyle karşılaşıyorum sende istanbulda otursan her gün karşına bir Beşiktaşlı çıkar burası bir sürü yeni dostlukların kurulmasını sağladı bu beni mutlu ediyor yavaş yavaş diğer illerdede insanlar buluşup dostluklar kuruyor bunun diğer ülkelerede zamanla yansıyacağına eminim kocaman bir Beşiktaş arena ailesi oluşuyor. Umarım bunu uzun süre sürdürebiliriz Burda nice şampiyonluklar kutlarız.

Ben sizin gibi Beşiktaş'lı abileri kardeşleri tanıdığım için çok mutluyum abi bu forum beni mutlu ediyor. Umarım stat inşaatı bittiğinde buraları hayalet kasabaya dönmez

Çevrimdışı Serkan7738

Abi pzt sabah seni arıycaktım uyyakalmışım  :D @Necmi

Çevrimiçi Necmi

eyvallah keyifler nasıl biraz kıpırdanın sevmiyorum böyle sus pus oldumu
bu gün çok tatsız geçti ha bere mesaj sildim zaten moraller bozuk dahada bozmayalım dedik belki kırılmıştır arkadaşlar ama yazılan her kelimeye sonuna kadar katılıyorum insanlar tepkilerini üzüntülerini dile getiriyorlar ama zaten istenende buydu ve burda buna izin vermemek kurdukları tuzağa düşmemek gerekiyordu Beşiktaşı yıpratmaya yönelik bir haraketi dilimize dolarsak başarılı olmuş olurlar mesajlarını sildiğim arkadaşlar kusura bakmasın

Çevrimiçi Necmi

Abi pzt sabah seni arıycaktım uyyakalmışım  :D @Necmi
kaçırdın şansını Keremle konuşmuştum seni bekliyordu :bandit:

Çevrimdışı Serkan7738

bu gün çok tatsız geçti ha bere mesaj sildim zaten moraller bozuk dahada bozmayalım dedik belki kırılmıştır arkadaşlar ama yazılan her kelimeye sonuna kadar katılıyorum insanlar tepkilerini üzüntülerini dile getiriyorlar ama zaten istenende buydu ve burda buna izin vermemek kurdukları tuzağa düşmemek gerekiyordu Beşiktaşı yıpratmaya yönelik bir haraketi dilimize dolarsak başarılı olmuş olurlar mesajlarını sildiğim arkadaşlar kusura bakmasın

o yüzden bugün ne sosyal medya da nede burda mesaj yazmadım ama gece gece yazazsam içimde kalır bazı arkadaşların aramızdan ayrılması çok hayırlı olmuş kötü günlerde bunu gördüm ben

Çevrimdışı Serkan7738

kaçırdın şansını Keremle konuşmuştum seni bekliyordu :bandit:

Abi bende konuştum da cidden kısmet işi ta ümraniyedeydim bide bavulumu yanıma alıp çıkmam gerekiyodu oda çok zor geldi artık stadın bitmiş haline gelmek istiyorum yeter beton izlediğimiz  :evillol:

Çevrimdışı Efe

inşallah abi stadı bi bitirebilsek herşey daha güzel olacak kaldı 5 ay :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ben sizin gibi Beşiktaş'lı abileri kardeşleri tanıdığım için çok mutluyum abi bu forum beni mutlu ediyor. Umarım stat inşaatı bittiğinde buraları hayalet kasabaya dönmez

dönmez takımdan ve kulüpten konuşulacak bi ton konu var onlar devam eder :)
Şampiyon Beşiktaş JK