Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705522 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Prekastçılar çalışıyor demişsiniz de giflerden anladığım kadarıyla 7-8 tane takılmış

Çevrimdışı asyakartalı

Prekastçılar çalışıyor demişsiniz de giflerden anladığım kadarıyla 7-8 tane takılmış
sadece montaj olarak bakmamak gerek.bazı malzemeleri yukarı çekerek,bi sonraki günün hazırlıklarıda yapılıyor.biryandan da yeni açık köşeden yeni prekastlar içeriye alınıyor.bunların vincin ucuna sök-tak larınıda hesaplarsak baya vakit alıyor tabi.
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 21:09:55 asyakartalı ]

Çevrimdışı Fatih

Yeni acik kapali kosesine yeni mi vinc kuruldu? Kurulduysa niye kuruldu?  :alala:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Yeni acik kapali kosesine yeni mi vinc kuruldu? Kurulduysa niye kuruldu?  :alala:

yeşil kule vinçten mi bahsediyorsunuz ? o tribün yapımında kuruldu daha da kaldırılmadı ki :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı serti67

o vınc harfıyatta toprak altndan cıktı tarıhı esere gırdı sokemıoruzda artık ordan seyır terası yapıcaz turustlık olarakk ::)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Üşenmedim baktım @MURAT abi 7 nisan 2014te faaliyete geçmiş  :kop: 
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı murat

Üşenmedim baktım @MURAT abi 7 nisan 2014te faaliyete geçmiş  :kop: 
o dönem bende çok net değildi benim ufaklıktan 3 gün büyükmüş  :D

Çevrimdışı Fatih

Ben daha once ki resimler de hic gormemistim o vinci  :bandit: Bir de yeni acik, kapali tarafinda vincle ilgili birsey kalmadi heralde.. Onu gorunce yeniden kuruldu sandim.. :bandit: Kotu yakalandik  :ssss:

Çevrimdışı murat

Porto soyunma odası.

yıllar sporcu fizyolojisini epey bir değiştirmiş.soyunma odasına böyle resimler kötü örnek olabilir :D

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı ahmetx

50 yıl gerideyiz stadyum ve futbol kültürü olarak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

Su çime bakinya Allah askina

bide bunların topa vururkenki tok sesine hastayım acaba topamı iyi vuruyorlar yoksa kenarlardaki tüylü mikrofonlarmı cok kaliteli bilemiyorumda
o konuda hayli meraklıyım bizde olacakmı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

sendede amma yabancı hayranlığı var

Çevrimdışı murat

bide bunların topa vururkenki tok sesine hastayım acaba topamı iyi vuruyorlar yoksa kenarlardaki tüylü mikrofonlarmı cok kaliteli bilemiyorumda
o konuda hayli meraklıyım bizde olacakmı
mikrofonudamı biz koyacağız :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 22:59:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Futbol kültürümüz yok ki bizim  :biggrinking:

Biz futbolu değil kazanmayı ve deşarj olmayı seviyoruz futbol bahanesi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oktay

deşarj dan kastın bumu @Çağrı  :evillol: :evillol:

[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 23:12:25 Oktay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 23:24:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
deşarj dan kastın bumu @Çağrı  :evillol: :evillol:

Ahmet abi yanılmış demek sadece 30 yıl gerideyiz @Oktay abi  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

o vinç 1 senedir orada yanılmıyorsam :alala:
senesini geçti :kop: :kop: staddaki en yaşlı malzeme o :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Ben daha once ki resimler de hic gormemistim o vinci  :bandit: Bir de yeni acik, kapali tarafinda vincle ilgili birsey kalmadi heralde.. Onu gorunce yeniden kuruldu sandim.. :bandit: Kotu yakalandik  :ssss:
trollüyonmu bizi napıyon abi yaaaa obitaşın ilk kutsal vincini nasıl bilmezsin sen  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ibrahim

@Necmi  abi daha önce bahsi geçmişti, dışarıdan bizim stadyumu beğenenler tarafından bjk inşaat aş ye gayrıresmi iş teklifleri geldiği yönünde bi duyum alıp bilgi vermiştin. sorum bunun gerçekliği değil de; bjk inşaat aş nin bizim stadyum bittikten sonra taşeron olarak faaliyetine devam edip etmeyeceği, kulube herhangi bir katkısı olup olmayacağı hakkında bi bilgin var mı??

Çevrimdışı Fatih

Spor kulturumuz yok desek daha dogru heralde... Spor ve sporcu bir ulke degiliz...