Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707165 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı rubi_tobin

Günaydın ahali.  Sarı vinç eski açıktaki kule vincin yanına prekast takıyor.

Anlamadığım ise madem kule vinç varken o bölüme takılabiliyordu, neden aylarca öyle bekletildi?

Neyse bol prekastlı günler  :money:
Çünkü şu anda çalışmıyor. O zamanlar devamlı aktifti.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ErsinA.

Çünkü şu anda çalışmıyor. O zamanlar devamlı aktifti.

yani yapacak başka işi kalmadı mı diyosun abi?

Çevrimdışı TØLGA

aktif olarak kullanılmıyor yani eskiden iskeleydi kalıptı demirdi onları kaldırıp
yukarı taşıyordu öyle bir iş kalmadığı için kullanılmıyo benim anladığım bu  :biggrinking:
zaten açılsa şu rampa söküp götürecekler artık onu
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 10:59:18 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

3 adet cati kolonu takilmis bile paletlinin en koloy isi bu zamana kadar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

aktif olarak kullanılmıyor yani eskiden iskeleydi kalıptı demirdi onları kaldırıp
yukarı taşıyordu öyle bir iş kalmadığı için kullanılmıyo benim anladığım bu  :biggrinking:
zaten açılsa şu rampa söküp götürecekler artık onu
bence sökmeyelim arkaya bir yere dikelim lazım olur stat açıldıktan sonra  :evillol:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

3 adet cati kolonu takilmis bile paletlinin en koloy isi bu zamana kadar :icool:
Günaydın yeter ki takılacak kolon olsun Efe.Kolon takmakta sıkıntı yok.Zaten  fotolarda  çıkıyordu arada 6 mı 8 tanemi ne kolon yerde  yatıyordu.Onları takıyorlar demekki.

Çevrimdışı rubi_tobin

Kule vinc bir süredir çalışmıyor. Ondan önceki zamanlarda devamlı çalıyordu.
Birbirlerine temas etme riski vardı.
Ancak şimdi çalışmıyor, o yüzden o varken takabiliyor. Gerçi bence yine de takmamalı, kaza beladan uzak durmak lazım.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Madalex

İnşaat işlerinden pek anlamam, şantiyeler hakkında bilgi sahibi değilim ama gözlemlediğim kadarı ile bizim saha içi çarşamba pazarı gibi biraz dağınık çalışmıyorlar mı? Vinçlerin hareket alanları dar ve işi yavaşlatan etkenlerden biri gibi geldi bana... birde prekastlarla ilgili vinçlerin sayısını karşılayacak eleman sayısı yok gibi... 2 vinç aynı anda ya çalışıyor ya çalışmıyor.. 3 veya 4 vinçle organize çalışmak zor mu? stadın geç açılması önemli değil ama küçük detaylara dikkat etmemek geç kalınmasına sebebiyet vermesi beni üzüyor...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İnşaat işlerinden pek anlamam, şantiyeler hakkında bilgi sahibi değilim ama gözlemlediğim kadarı ile bizim saha içi çarşamba pazarı gibi biraz dağınık çalışmıyorlar mı? Vinçlerin hareket alanları dar ve işi yavaşlatan etkenlerden biri gibi geldi bana... birde prekastlarla ilgili vinçlerin sayısını karşılayacak eleman sayısı yok gibi... 2 vinç aynı anda ya çalışıyor ya çalışmıyor.. 3 veya 4 vinçle organize çalışmak zor mu? stadın geç açılması önemli değil ama küçük detaylara dikkat etmemek geç kalınmasına sebebiyet vermesi beni üzüyor...

planlı planlı. Sezon açılışını kaçırmayı planlamışlar, bizede eyvallah demek düşüyor biliyorsunuz, başka birşey ne haddimize. Herşey planlı.

Sezonun son maçlarına yetişecekti, planlar oydu.
Sonra ağustosa yetiştirmeye evrildi planlar, şimdiki planlarımız ekim sonuna yetiştirmek.
Sonuçta planlı mı? evet.

Çevrimdışı Serdar

planlı planlı. Sezon açılışını kaçırmayı planlamışlar, bizede eyvallah demek düşüyor biliyorsunuz, başka birşey ne haddimize. Herşey planlı.

Sezonun son maçlarına yetişecekti, planlar oydu.
Sonra ağustosa yetiştirmeye evrildi planlar, şimdiki planlarımız ekim sonuna yetiştirmek.
Sonuçta planlı mı? evet.

Armağan kardeşim , eleştirmek gerekli tabiiki bazen, haklısında ama kardeşim ben senden kaç yüzyıldır bir tane olumlu, böyle
çiçekli böcekli bir yorum görmedim be ya. Azcık olumlu düşün olumlu olsun kardeşim, içimi çürüttün   :duman:

Çevrimdışı serti67

bugünkü haciz olayı ve kuluptekı ekonomık şartlar göz önünde bulundurulunca statın nezamn bıtecegı Muallak olarak kalıcak ve gecıkme muhtemel en az sure olur ınsallh ama en kısa zamandada açmak Şart oğlu Şart açmadığımız her mac trılyonlarca kayıp gelır
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

bizim daha iyi çözümlerimiz vardı ya tolga ismail pektemek paket yapıp borcu kapatalım diyoduk  :biggrinking:

@Necmi  abi duymasında bizim başkanın inşaat dışında başarılı olma şansı yok.Ayrı bir birim kurulsun inşaatın başına geçsin,ama futbolun başına mustafa denizli gelsin...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu kullanıma açılan 100 milyon tl'lik kredi olayının son haciz olayıyla beraber biraz göz boyama amaçlı bir şey olduğu ortaya çıktı böylece. Fiilen kullanılmamış bile olabilir. Ya da kullanım şartları çok daha değişik.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı aşığımsana

Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı aşığımsana

Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı KUMANOVALI

tünaydın forum

sabahtan beri bir tane hayırlı haber alamadım/okuyamadım

nasıl bir kara gündür bu ....
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimiçi Necmi

konu dışı bütün mesajlar silinecek bir daha Zarrab tartışması yapmak istiyorsanız konu açın yapın yada haciz konusuyla ilgili konuşmak istiyorsanız konusunu açın

Çevrimiçi Necmi

Şu kullanıma açılan 100 milyon tl'lik kredi olayının son haciz olayıyla beraber biraz göz boyama amaçlı bir şey olduğu ortaya çıktı böylece. Fiilen kullanılmamış bile olabilir. Ya da kullanım şartları çok daha değişik.
kredi sadece stad için kullanılabiliyor faturasını kesen gidip parasını ordan alıyor bu defalarca söylendi başka bir işe kullanma imkanı yok

Çevrimdışı Oktay

Buradaki yorumlari okuyunca keske yeni stad yapilmasaydi diyorum icimden.
Hafta ici yeni aciga cati kirisi takilirmi sence @Oktay ne dusunuyorsun?

@ZEKI hocam aynen doğru diyosun... burda bazı arkadaşlar bilmez o statda donumuza kadar islanarak maç seyrettiğimizi kıçımız donmasın diye beton tribüne oturmamak için  saatlerce ayakta beklediğimizi şampiyonluklar zaferler hüsranlar  yaşadığımız şarkılarla türkülerle omuz omuza maç seyrettiğimiz günler aklıma gelince.. boş konuşanları salla gitsin hocam

Çevrimdışı ahmet türken

@ZEKI hocam aynen doğru diyosun... burda bazı arkadaşlar bilmez o statda donumuza kadar islanarak maç seyrettiğimizi kıçımız donmasın diye beton tribüne oturmamak için  saatlerce ayakta beklediğimizi şampiyonluklar zaferler hüsranlar  yaşadığımız şarkılarla türkülerle omuz omuza maç seyrettiğimiz günler aklıma gelince.. boş konuşanları salla gitsin hocam
aynen @Oktay . Bu bünye kaldırmıyor artık. zıvanadan çıkıyor insan

Çevrimdışı Efe

Stad haricinde konusulan tum konular icin basliklar var yoksada acabilirsiniz necmi silmezsede ben silecegim zaten hacizin locayo kimin satin aldiginin yada baska bi konunun uzatilarak stad basligina getirilmesi sıkıntı herkes konulari kendi basliginda tartisabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Arkadaslar, su kare prekastlar nedir bilen varmi ?