Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707045 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat

Fulyada satılmış. Hayırlı olsun.
daha akaretlerle nevzat demiride satacağız :D 

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bugün kangren olan kolu kesmediğin sürece, evet, onlarda satılmak zorunda kalacak.

Çevrimdışı murat

Bugün kangren olan kolu kesmediğin sürece, evet, onlarda satılmak zorunda kalacak.
stadı yapmasaydık 150 milyon euro boşuna harcadık şimdi bu 150 milyon euro kaybettiğimiz 3 senelik geliride hesap edince 10 yılda geri döndürebileceğiz.

Çevrimiçi Necmi

Kirişlerin devam edebilmesi için kule vincin sökülmesi gerekmeyecek mi ?. @Necmi
zaten kirişler oraya geldiğinde kule vinç hala orda duruyorsa durum vahim demektir @xenos

Çevrimiçi Necmi

nevzat demir orman alanı para etmez :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

zaten kirişler oraya geldiğinde kule vinç hala orda duruyorsa durum vahim demektir @xenos

Bence ankaradaki çatıda unutulan vinç gibi kalacak bizim eski açıkta ki vinç.  :ishock:

Çevrimdışı haluk.m

stadı yapmasaydık 150 milyon euro boşuna harcadık şimdi bu 150 milyon euro kaybettiğimiz 3 senelik geliride hesap edince 10 yılda geri döndürebileceğiz.

Stadı yaptığımız halde yine 150 milyon euro kadar boşuna harcadık.  Keşke dediğiniz gibi olsa.

Stad inşaatı loca ve kombine geliri + 100 milyon TL kredi ile dönüyor ama borç şu an 2012 yılının 2 katına gelmiş durumda. yapılan sermaye arttırımı ve diğer gelirlere ne oldu bilen yok.

Ayrıca stadyumun 3 sene loca geliri olmayacak, kombine gelirleride kısıtlı diyebiliriz.  Kap bildiriminde  okudum 100 locanın geliri 3 sene boyunca derneğe kalacakmış. Yani bu yıl şampiyonluk gelmezse ilerisi için büyük bir çıkış beklemeyin.  (3 yıllık şimdiden satıldı, 3 yıl içinde dernege kalırsa loca gelirimiz uzun süre olmayacak)
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2015, 22:47:25 jokerhm ]

Çevrimdışı murat

nevzat demir orman alanı para etmez :D
tamam o zaman akaretleri de fulyayla satalım bütün sorunlar çözülsün.

Çevrimdışı xenos

Sanırım iki kiriş sonra kule vinçle aralarında birşeyler olabilir abi  :evillol:

Çevrimdışı ozan062

futbol bolumunde guzel kurgularım var gelin okuyun,, satılmaya gerek kalmayabilir anlattım orada:)
cok takılmamak lazım bosverin biz taraftarlık yapalım bu işlere cok burnumuzu sokmayalım yoksa
cok canımız sıkılıyor zevk alamıyoruz hiçbirseyden cnk her halttan haberdarız iyi değil bosverin
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

@Necmi abi nedense dun gece ruyam da sizleri gordum... Galiba Gaziler'de oturuyorduk, sen agzindan basketbol arenanin stadin arkasina yapilacagini kacirdin... Sonra mabet geldi elinde portakal suyu ile... O da madem kacirdin evet dedi... Sonrasinda @Altuğ geldi Gazilere... Gelmez olaydı... 3 dakika sonra öldü cocuk...  :bandit: Neden öldüğünü hatirlamiyorum ama icimizden birisi Altug öldü, maca gitmek olmaz dedi  :lol: :lol: Kardesim kusura bakma seni de durduk yere öldürdük
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı İrfan

Valla Fulya mevzusuna karışmam ama bizim kulüp binasını Vodafone Arena'ya taşıyıp onun olduğu yere de yine Beşiktaş İnşaat A.Ş olarak bi iş merkezi yapsak bence güzel olur :)
We are Electric..!

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi nedense dun gece ruyam da sizleri gordum... Galiba Gaziler'de oturuyorduk, sen agzindan basketbol arenanin stadin arkasina yapilacagini kacirdin... Sonra mabet geldi elinde portakal suyu ile... O da madem kacirdin evet dedi... Sonrasinda @Altuğ geldi Gazilere... Gelmez olaydı... 3 dakika sonra öldü cocuk...  :bandit: Neden öldüğünü hatirlamiyorum ama icimizden birisi Altug öldü, maca gitmek olmaz dedi  :lol: :lol: Kardesim kusura bakma seni de durduk yere öldürdük
Altuğ dan ne istiyorsun daha genç o  :o_o:
rüyada portakal suyu görmenin anlamı ne acaba :alala:
şimdi burda sen birşeyleri kaçırıyorsun tutamıyorsun demekmi istedin
bence sen üstün açık yatmışsındır.

Çevrimdışı Deniz

Bu arada ciddi bir maddi dar boğaz var. Çok ciddi.
Gelecek sezon 112 milyon dolar kredi borcu odememiz gerekiyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Valla Fulya mevzusuna karışmam ama bizim kulüp binasını Vodafone Arena'ya taşıyıp onun olduğu yere de yine Beşiktaş İnşaat A.Ş olarak bi iş merkezi yapsak bence güzel olur :)
zaten var

Çevrimdışı Altuğ

Ayak üstü hakkı rahmetime kavuştum  :duman:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

verdik işte haberi anca. vinç gelmiş dışarda bekliyormuş dışarı gelen vinç çatı için gelir herhalde kiriş falan gelecek haberi dörtte öğrendim anca söyleyebildim :bandit:
Resimlerde  gördüm  sarı vinç  değilmi o  dışarıdaki.

Çevrimiçi Necmi

Resimlerde  gördüm  sarı vinç  değilmi o  dışarıdaki.
yeni gelen vinç sarıymış :D

Çevrimiçi Necmi

Ayak üstü hakkı rahmetime kavuştum  :duman:
dua et ayak üstü başka bir şey olmadı rüya bu nereye gideceği belli olurmu :D

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Rüyada portakal suyu içmek ne demek, servete, planların hayata geçeceğine, özlemi duyulan bir birlikteliğe, sevince erişileceğine, hak edilmiş ganimete, beceri sahibi bir kişiye, arkadaşlarıyla eğlenmeye, gelirin bereketli olacağına, zorluk çekmeden elde edilen altına, yeminin tutulacağına, imrenilen güce ulaşmaya delalettir. Nadiren de maddi kayba, sağlığın tehlike altında olduğuna, kedere düşmeye, iyi hali kaybetmeye, kederden kurtulamamaya delalet eder.Ama  anlamadığım  şey  Altuğa  neden  kıydın be abim  gencecik  çocuğa??? :evillol:
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2015, 23:54:05 Coşkun Mevsim ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Pu hahaha :) @Altuğ  ölmüşse bu ters bişedir... Rüyanın tam aksine sağlıklı ve huzurlu bir ömür yaşamaya yorulur..!
Portakal suyu tadına baksaydın o Su boşa gitmesin diye içinde vitamin şurubu vardır  :kop: :kop:
@Necmi abi ye gelince ortaya karışık sunum yapar ayıklarsın ama çıkartamazsın
Bence rüyan tutmaz  :evillol: :evillol: bu gece gene yat iyice :) detaylı tut aklında @Fatih üstüne Yorga ört  :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 00:20:50
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Stadı yaptığımız halde yine 150 milyon euro kadar boşuna harcadık.  Keşke dediğiniz gibi olsa.

Stad inşaatı loca ve kombine geliri + 100 milyon TL kredi ile dönüyor ama borç şu an 2012 yılının 2 katına gelmiş durumda. yapılan sermaye arttırımı ve diğer gelirlere ne oldu bilen yok.

Ayrıca stadyumun 3 sene loca geliri olmayacak, kombine gelirleride kısıtlı diyebiliriz.  Kap bildiriminde  okudum 100 locanın geliri 3 sene boyunca derneğe kalacakmış. Yani bu yıl şampiyonluk gelmezse ilerisi için büyük bir çıkış beklemeyin.  (3 yıllık şimdiden satıldı, 3 yıl içinde dernege kalırsa loca gelirimiz uzun süre olmayacak)
kur farkı yıprattı dolar iki sene önce 1.5 iken şuan 2.70

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

kur farkı yıprattı dolar iki sene önce 1.5 iken şuan 2.70
Tl cinsinden borç 2 katına çıktı yani ama gelirlerimizde  dolar??????????????

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 00:32:22
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Fenerbahçe maçından sonra ciddi psikolojim bozuldu diyebilirim 1" hafta kendime gelemedim o günden beri de hem yeni işimden dolayı hem de bu üzüntülü ruh halimden dolayı pek stadla ilgilenemedim , şimdi fotoğraflara baktım da numaralı prekastlar bayağı ilerlemiş içerdeki işlerle ilgili de muhtemelen ciddi çalışma vardır ama çatı sanki hala yerinde duruyor gibi . Benim için 1 ocak 2016'dan önceki her tarih çok iyidir bu arada