Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5709619 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

sıra sayısına bakma @Deniz.Bizim iki kale arkası çatı kolonları arası 208 m, bu stadın 240 m yani sıraları gayet uzun.
çember genişliğinden kazanıyorlar o zaman  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

çatıcılar bu hafta biraz yavaşladılar sanki  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

çatıcılar bu hafta biraz yavaşladılar sanki  :bandit:
valla şuanlık sıkıntı yok rampa açıldığı gibi iç halka halatlarını yapmaya başlamazlar ise sıkıntı var benim için
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

valla şuanlık sıkıntı yok rampa açıldığı gibi iç halka halatlarını yapmaya başlamazlar ise sıkıntı var benim için
Kendi vinçlerini getirmelerinin zamanı geldi @Tolga

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Efe, bu belge bir zamanlar tarihsiz sızdırılan belgenin tarihlisi mi, yoksa daha detaylı birşey mi? :icool: :icool:
O belgeye kutsal kitap muamelesi yapılması açıkçası hiç doğru değil. O belgeyi sızdıran arkadaşımızın defalarca Ağustos dediğini hepimiz biliyoruz şimdi durum böyleyken, stadın Ağustosta yetişmeyeceği kesinleşmişken, bu belgeye göre şu şu işler bu zamanda bitecek her şey yolunda gidiyor demek ne kadar doğru? Tartışılır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

Kendi vinçlerini getirmelerinin zamanı geldi @Tolga
seneye girelim artık stadyuma valla ne şekilde olur bilmiyorum futbolcuların bahanesi oldu artık
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı KUMANOVALI

arkadaş sen ne kadar çok biliyorsun yaw.
bence harcanma buralarda.

seviyeyi düşürmemekte yarar var....
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Serhat Akkaya

seviyeyi düşürmemekte yarar var....
Adam sırf benim iletime cevap yazmak için üye olmuş :) En azından bir kişiyi üye yaptım. kendi adıma sevinçliyim :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Adam sırf benim iletime cevap yazmak için üye olmuş :) En azından bir kişiyi üye yaptım. kendi adıma sevinçliyim :)

kimbilir kimin ikinci veya besinci hesabı:))
muhalefet olanlara muthis tepkiler oluyor sasırmıyorum yani :D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

seneye girelim artık stadyuma valla ne şekilde olur bilmiyorum futbolcuların bahanesi oldu artık

Aynen :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kimbilir kimin ikinci veya besinci hesabı:))
muhalefet olanlara muthis tepkiler oluyor sasırmıyorum yani :D
Yok üslubumda kötü bir şey olsa anlarım ama, adam gibi tartışmaktan bile aciz insanların sırf kendi düşüncelerine uymuyor diye gelip böyle iletiler yazması hiç yakışmıyor bu ortama. Kendi adıma hiç birine cevap vermiyorum ama yinede hiç hoş değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı rubi_tobin

Ağustos denilse aksaklıklar ile Ocakta açılsa ne olacak. Neyi tartışıyorsunuz?
Unutmayın bizler tarafız, 100 kere özgürce düşünün ama 1 kere adabıyla, tarafınızla söz söyleyin.
Taraf olduğunuz değere iz bırakmayın.

Arkadaş elinde bilgi belge olanlar da kendine saklasın. Bırakın boş fikirler, saçma gözlemler ile istedikleri gibi yorumlar yapsınlar.
Siz ne söylerseniz, bilirseniz bilin her zaman onlar haklı çıkarlar, unutmayın.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Mehmet92

Unutmayın bizler tarafız, 100 kere özgürce düşünün ama 1 kere adabıyla, tarafınızla söz söyleyin.

Arkadaş elinde bilgi belge olanlar da kendine saklasın. Bırakın boş fikirler, saçma gözlemler ile istedikleri gibi yorumlar yapsınlar.

İmzamı atarım abi,saygılar

Çevrimdışı ErsinA.

:claps:

Çevrimdışı KUMANOVALI

:claps: :claps: :claps:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yüregine saglık abi..  :claps: :claps:

Çevrimdışı Madalex

stadın açılma tarihi hakkında ki tartışmaları hiç anlamıyorum. mümkün olduğu şekilde stadımız yapılıyor, böyle bir projenin 2 seneden önce bitmeyeceğini herkes biliyordu. Sayın Başkan sadece bir sinerji yaratıp camianın önde gelenlerini bu projede birleştirmeye çalıştı! ne yazık ki destek olmak yerine her zaman olduğu gibi sıkı muhalefet eleştiri ile köstek olundu. benim şahsi düşüncem stad ne zaman açılırsa açılsın kabulümdür... Başkan yönetim heralde bilerek proje baltalamıyor herkes elinden geleni yapıyor... en geç Ocak'ta girsek ne farkeder. bi bitsinde gerisi önemli değil...

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ahmetx

stadın açılma tarihi hakkında ki tartışmaları hiç anlamıyorum. mümkün olduğu şekilde stadımız yapılıyor, böyle bir projenin 2 seneden önce bitmeyeceğini herkes biliyordu. Sayın Başkan sadece bir sinerji yaratıp camianın önde gelenlerini bu projede birleştirmeye çalıştı! ne yazık ki destek olmak yerine her zaman olduğu gibi sıkı muhalefet eleştiri ile köstek olundu. benim şahsi düşüncem stad ne zaman açılırsa açılsın kabulümdür... Başkan yönetim heralde bilerek proje baltalamıyor herkes elinden geleni yapıyor... en geç Ocak'ta girsek ne farkeder. bi bitsinde gerisi önemli değil...
muhalefet nasıl engel oldu stad inşaatına ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Madalex

yönetimi yalnız bırakarsak....

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

yönetimi yalnız bırakarsak....
hangi kulüpte muhalefet yönetime destek oluyor ki bizde olsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Muhalefett olanlar @ahmetx abi
@Necmi abi Soylemişti burada , Bu stadın altında tarihi eser çıktı diye haber çıkmıştı , Anıtlar kurulundan Ekip gelip incelemişti stadı , İşte Bizi İhbar eden kişi Bizzat Beşiktaş Kongre Üyesi birisiymiş...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Paletli vinç sol kanatta yine driplinglere kalkıyor prekast taşıyor. Eski açık-numaralı birleşimi tarafında yoğunlaşılmış şu an..
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetx

Muhalefett olanlar @ahmetx abi
@Necmi abi Soylemişti burada , Bu stadın altında tarihi eser çıktı diye haber çıkmıştı , Anıtlar kurulundan Ekip gelip incelemişti stadı , İşte Bizi İhbar eden kişi Bizzat Beşiktaş Kongre Üyesi birisiymiş...
hala kongre üyesi miymiş bu zatı muhterem?