Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5709171 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

Ozancım dün gece genel olarak demek istediğimiz  eskiye  göre  bir  oranlama yapmak,eskiye göre bu işlerin daha ciddi yapıldığını söylemek idi.Yoksa bizde biliyoruz  heryerde %100  herşeyin tam ve doğru yapılmadığını.Kaçak illaki var.Çünkü  rant çok büyük.İnsanların gözünü para  bürümüş.Ama denetimler de çok sıkı.Senin dediğin gibi hiç kontrole gitmeden rapor düzenleyen 1*2 firma vardı İZmirde geçen yıllarda,sabunlama yapıyorlardı sadece  kağıt üzerinde  ama yakalandılar en sonunda .Denetimler çok sıkı abim.

oyle abi zaten eskiden dediginiz gibi o ilkel kosullardı

aynen öyle bizde bu olduysa oluyorsa istanbulda kralı oluyordur kafasındayım ondan dolayı yani ustune gittim bunun
ama siz simdi daha içindesiniz goruyorsunuz duyuyorsunuz ben zaten o olaydan sonra bir iki arkadas dısında hiçbir baglantım kalmadı
tırstım:) guven sıfırlandı :evillol: bide tabi simdi heryer gokdelen olunca ister istemez mecburen bircok uygulamayı kademe atlatman gerekiyor
izmirdede basladı bu büyük yapılasma bizde uyduk caga:))

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Bundan 2-3 ay önce Haziranda çimler başlar diyordu herkes. Ne olduda temmuz sonuna sarktı ?

Demek ki takvime göre gitmeyen şeyler var, ve bu şeyler varken takvime göre 60gün demek ne derece mantıklı. hiç birşeyin takvime uygun gitmediğini düşünüyorum en az 2-3 ay gerideyiz. Çimde de olacaktır bu.
o zaman sadece bizim tahminimizde suan elumizde belge var ona gore soyluyoruz ve hic bir is gecikmeden devam ediyormus kaba insaat bile bu kadar diyeyim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

burada en önemli soru çatı örtüsü dışardan bir vinçle yapılabilecek mi? Yapılabiliyorsa ekim sonu kasım başı açarız ama yapılamıyorsa sene sonuna sarkacak.
abi 29 ekimin çok iyimser bir tarih oldugunu düşünmeye başladım açıkcası  :alala: bence ilk yarı bütün maçları seneye deplasmanda oynarız
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2015, 12:22:21 çarşimşek ]

Çevrimdışı Mehmet92

1.Rampanın açılışı ne zaman?
2.Son kule vince ne zaman elveda?
3.Yeni açık otopark girişi neden kullanımda değil?

Ahmet abi rampayı maketteki hale getiriceklerse 1 ay daha sürer,ama gene yarım bırakıp topraktan betona geçilerek verirlerse en geç önümüzdeki haftaiçi açılır

Çevrimiçi hasankale

o zaman sadece bizim tahminimizde suan elumizde belge var ona gore soyluyoruz ve hic bir is gecikmeden devam ediyormus kaba insaat bile bu kadar diyeyim
Devasa bir inşaat yapılıyor 2-3 aylık gecikme normal karşılanabilir.Fakat programa göre gidiyo denilmesi
bana çok garip geliyor.Bjk mabet defalarca stad ağustos ayına yetişecek derken şimdi herşey programa göre gidiyo stad Ekim ayına yetişecek denmesi biraz anlamsız oluyor.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yani başkan, sezonun son maçlarını burada oynarız derken de, sezonu burada açarız derken de yalan atıyormuş. Oda güzel.  :)

Çevrimdışı Haldun

Yani başkan, sezonun son maçlarını burada oynarız derken de, sezonu burada açarız derken de yalan atıyormuş. Oda güzel.  :)
29 ekim bile aşırı iyimser bir tarih şimdi daha iyi anlıyorum  :ok:

Çevrimdışı Mehmet92

Abi hiç gereksiz yere 2 yıldır imkansız tahminler veriyolar.O kadar gereksiz ki yaptıkları şu iş,rekor sürede yapılan stad inşaatını sırf şu tarih verme huyları yüzünden millete geç açılıyo falan diye malzeme veriyolar.

Çevrimdışı Mehmet92

Gerçi şu an dank etti bende,rampanın maketteki gibi olması için kombine merkezinin kaldırılması gerekiyo ordan,demek ki gene yarım bırakıcaklar

Çevrimdışı ozan062

Abi hiç gereksiz yere 2 yıldır imkansız tahminler veriyolar.O kadar gereksiz ki yaptıkları şu iş,rekor sürede yapılan stad inşaatını sırf şu tarih verme huyları yüzünden millete geç açılıyo falan diye malzeme veriyolar.

yani dimi sırf bu sebeble itibari zedeleyip duruyorlar
halbuki trilyonlarca lira danısmanlara ve nice personele harcıyorlar yani hiçmi akıl almazsın hiçmi danısmazsın arkadas:((
bazende ben biliyorum davasına işte boyle yere cakılıyorlar... süre olarak kesinlikle kazanclılar ama algıda bu maalesef kabul gormuyor kendileri sebeb buna
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

en gerçekçi tarih sahanın drenaj çalışmasından 3 ay sonrası  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Haldun

allah emekçilerimizin işcilerimizin başına birşey getirmesinde artık bu saatten sonra ne zaman bitiyorsa bitsin benim tahminim aralık 2015-----ocak 2016

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı Mehmet92

en gerçekçi tarih sahanın drenaj çalışmasından 3 ay sonrası  :D

aynen öyle ahmet abi,saha içindeki bütün vinçler çıktığı günden itibaren 90 gün sayarız burda birlikte geriye : )

Foruma üyeliğim geç,mesaj sayım az ama temmuz-ağustostan beri forumun sıkı takipçisiyim.20 günde çatı havaya kalkar diyen mi dersin,15 aralıkta kaba inşaat biter diyen mi dersin,şubat 15 pekast son günü diyen mi dersin bi sürü insan canlı yayın izleyerek kendini inşaat mühendisi zannetmeye başladı.Son zamanlarda geçenlerde söylediğim ama bi tek @Necmi abimin dikakte aldığı nacizane uyarıyı tekrardan yapmak istiyorum;

Yaptığınız tahminlerin çoğu tutmadı ve insanlar da şimdi homurdanmaya başladılar,en garantisi bilmediğiniz şeylere cevap vermemek.

edit:bugüne kadar yapılmış benzer işler bundan sonra yapılıcak işlerin teminatı sayıabilir.başka stad inşaatı fotoğraflarını kaynak alarak benim kendi tahminim önümüzdeki sezonun 2. yarısı.

Herkese saygılarımla.
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2015, 12:48:31 Mehmet92 ]

Çevrimdışı Deniz

Denizcim tam bilmem ama tahminim yer altından blok çıkarırsın taşı sonra  atölyede istenen  ebatta  kesersin,yüzey nasıl isteniyorsa (tırtıklı,düz) o işlemide yapar paketler  müşterine  gönderirsin.Tek dezavantaj eskiden taktıkların ile  son takılan arasındaki  renk farkı olur.Oda kısa  sürede  yetişir eskilere.
haklısın @Coşkun Mevsim abi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

alalt 25 üst 20 olması lazım,sıralar yay şeklinde olduğundan ve sahaya uzak olduğundan daha fazla koltuk alabiliyor.
Bu stadın 45.000 kişilik olması biraz bana ilginç geldi abi  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sozkul

@Efe, bu belge bir zamanlar tarihsiz sızdırılan belgenin tarihlisi mi, yoksa daha detaylı birşey mi? :icool: :icool:

Çevrimdışı ACAB1903

Yeni sezona açıyoruz, sezon arası açıyoruz, şampiyonluk maçında evimizdeyiz, önümüzdeki sezon başı garanti, 29 Ekim de Cumhuriyet Şenlikleri ile açıyoruz..

Ama nedense hic bir is gecikmeden devam ediyormus deniyor hala.. Ne zaman biter bilemem.. ümidim en yakın zamanda kazasız belasız eksiksiz açılması.. Ama gecikme yok demeyin Ben gecikmeyen hiç bir inşaat görmedim..  Ne zaman çatı montajı biter, o zaman işte şu gün şu hafta açılabilir yorumu gelir..

Çevrimdışı Deniz

Gerçi şu an dank etti bende,rampanın maketteki gibi olması için kombine merkezinin kaldırılması gerekiyo ordan,demek ki gene yarım bırakıcaklar
O kaldırılacak muhtemelen kombine satışları bitti @Mehmet92

Çevrimdışı Mehmet92

O kaldırılacak muhtemelen kombine satışları bitti @Mehmet92

Eyvallah o zaman bilmiyodum,kusura bakmayın sağol @Deniz

Çevrimdışı ahmetx

Bu stadın 45.000 kişilik olması biraz bana ilginç geldi abi  :)
sıra sayısına bakma @Deniz.Bizim iki kale arkası çatı kolonları arası 208 m, bu stadın 240 m yani sıraları gayet uzun.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

@Efe, bu belge bir zamanlar tarihsiz sızdırılan belgenin tarihlisi mi, yoksa daha detaylı birşey mi? :icool: :icool:
oda var daha detaylisida var bende iskembeden soylemiyoruz  abi  :D he tabi is planinin gerisinde kalirlarsada soyleyecegiz suan seyir iyi durumda devam ediyor
Şampiyon Beşiktaş JK