Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5709162 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 11:04:15
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

dessoya twitterda hibrit çimin oynamaya hazır hale gelmesi için ne kadar süre yeterli diye sordum ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 11:15:31
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı canU

yeni açığın arkasında rampadan giriş yapamıyor mu vinçler sahaya? dönüşler çok mu sert?

Çevrimdışı yldrmaydn

Bundan 2-3 ay önce Haziranda çimler başlar diyordu herkes. Ne olduda temmuz sonuna sarktı ?

Demek ki takvime göre gitmeyen şeyler var, ve bu şeyler varken takvime göre 60gün demek ne derece mantıklı. hiç birşeyin takvime uygun gitmediğini düşünüyorum en az 2-3 ay gerideyiz. Çimde de olacaktır bu.

zemin çalışması haziranda başlayacak drenaj düzenlemeler liflerin ekimi falan derken çim ekimine sıra anca gelecek.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

yeni açığın arkasında rampadan giriş yapamıyor mu vinçler sahaya? dönüşler çok mu sert?
tır mı vinç mi?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

zemin çalışması haziranda başlayacak drenaj düzenlemeler liflerin ekimi falan derken çim ekimine sıra anca gelecek.
Zemin çalışmasının haziranda başlayabilmesi için vinçlerin sahadan çıkmış olması gerekiyor. Haziran'da vinçlerin sahadan çıkması şu an itibariyle imkansız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

numaralıdaki vincin çıktığı delük :evillol: :D
Rampayı açmadan kapatamazlar  orayı.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Zemin çalışmasının haziranda başlayabilmesi için vinçlerin sahadan çıkmış olması gerekiyor. Haziran'da vinçlerin sahadan çıkması şu an itibariyle imkansız.
Haziranda  muhtemelen sahada sayısını tam bilmiyorum ama sadece iç bileziği kaldıran vinçleri görürsün abicim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Haziranda  muhtemelen sahada sayısını tam bilmiyorum ama sadece iç bileziği kaldıran vinçleri görürsün abicim.
Ben de onu kastettim abi. O vinçler de kallavi vinçler onlar varken bir drenaj çalışması yapmak pek mümkün olmaz. Sahanın tamamen boş olması gerekiyor.
Korku akıl katilidir.

Eski açık prekst işi vinç in oldugu yer haric bugun biter.. Kalırsa bir üst taraflara konulacak düz betonlar kalır.

Artık yarın itibari ile iki koldan kapalıya girişilir 25 ine kadar biterse kalan 5 gunde eksik olan kısımları vs yaparlar inş..

Çevrimdışı ozan062

Ozan özellikle  İzmirdeki denetim şirketleri ve yapı denetim laboratuarları 3*4 aydır çok sıkı denetleniyor.Çok firma kapatıldı yada 3*6*9 aylık  cezalar aldı.AMa eskiye göre nispeten çok daha güvenli demir/beton kalitesi.

kesinlikle abi zaten 2009da bulundum oralarda
o aralar bi olaylar donmustu bircok kişiyi içeri aldılar vs imzalar onemli bi rol oynuyordu o zaman ben bunu ogrendiğim anda istifa edip cıktım gittim:)
fakat bi kontrole geldiler bi ben bilirim neler neler dondurdugumuzu:)))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

ne modeli ya taş yeraltından çıkıyor mamül madde değil koca koca bloklar halinde çıkıyor bunu 500 yıl öncede kullanıyorlardı 500 yıldır olan bir taş herhalde biz kullandık diye ortadan yok olmaz @Deniz
@Necmi Abi bunun tırtıklısı var düzü var 3-4 tane modeli var bizim kullandığımız modelden bulabilir miyiz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

12 ekim-22ocak arası 3 ay gibi bir süre ediyor..

Çevrimdışı ahmetx

1.Rampanın açılışı ne zaman?
2.Son kule vince ne zaman elveda?
3.Yeni açık otopark girişi neden kullanımda değil?

Çevrimdışı ozan062

Yok artık bunun yaptıran kişiyede onay veren yapı denetimede ceza söz konusu hatta diyelim kişi depremde hayatını kaybetti ev istenilen şartları karşılamıyor ise yapı denetim başı büyük belaya girer sonu hapis allah korusun

15 sene sorumlu sonrası mütteahhit:)) oda enson 30 yıldı
ama yapılıyor bunlar cnk her işte oldugu gibi haddinden fazla yogunluk olursa illaki biryerlerde kacak olur:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Ben de onu kastettim abi. O vinçler de kallavi vinçler onlar varken bir drenaj çalışması yapmak pek mümkün olmaz. Sahanın tamamen boş olması gerekiyor.
Vinç içeri girdi bileziği kaldırdı.Toplam işi 10 gün. 10 gün sonra  vinç de  kalmayacak  sahada.Drenajcılar vinçlerin durduğu yer  dışında  başlarlar işe 10 gün  sonrasındada  tüm saha  onların zaten.

Çevrimdışı Deniz

1.Rampanın açılışı ne zaman?
2.Son kule vince ne zaman elveda?
3.Yeni açık otopark girişi neden kullanımda değil?
@ahmetx abi amazon arenanın sıra sayıları kaç?Ben üstü 22 basamak saydım biliyor musun sen?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

15 sene sorumlu sonrası mütteahhit:)) oda enson 30 yıldı
ama yapılıyor bunlar cnk her işte oldugu gibi haddinden fazla yogunluk olursa illaki biryerlerde kacak olur:((
Ozancım dün gece genel olarak demek istediğimiz  eskiye  göre  bir  oranlama yapmak,eskiye göre bu işlerin daha ciddi yapıldığını söylemek idi.Yoksa bizde biliyoruz  heryerde %100  herşeyin tam ve doğru yapılmadığını.Kaçak illaki var.Çünkü  rant çok büyük.İnsanların gözünü para  bürümüş.Ama denetimler de çok sıkı.Senin dediğin gibi hiç kontrole gitmeden rapor düzenleyen 1*2 firma vardı İZmirde geçen yıllarda,sabunlama yapıyorlardı sadece  kağıt üzerinde  ama yakalandılar en sonunda .Denetimler çok sıkı abim.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@Necmi Abi bunun tırtıklısı var düzü var 3-4 tane modeli var bizim kullandığımız modelden bulabilir miyiz
Denizcim tam bilmem ama tahminim yer altından blok çıkarırsın taşı sonra  atölyede istenen  ebatta  kesersin,yüzey nasıl isteniyorsa (tırtıklı,düz) o işlemide yapar paketler  müşterine  gönderirsin.Tek dezavantaj eskiden taktıkların ile  son takılan arasındaki  renk farkı olur.Oda kısa  sürede  yetişir eskilere.

Çevrimdışı ahmetx

al
@ahmetx abi amazon arenanın sıra sayıları kaç?Ben üstü 22 basamak saydım biliyor musun sen?
alt 25 üst 20 olması lazım,sıralar yay şeklinde olduğundan ve sahaya uzak olduğundan daha fazla koltuk alabiliyor.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı fore_kazık

Prekastlar bitmesi için son 19 gün...

bu da benden tahmin...