Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5708606 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Haldun

Şu rampa  açıldığı anda  işler  inanılmaz  hızlanır  çarşışimşek.Tüm vinçler asli görevine  döner ozaman.
aynen abi ama rampa bi 10 güne kadar açılmaz gibime geliyor

Çevrimdışı İrfan

Günaydın herkese...

Şu Eski açıktaki vince de bi operasyon yapsa paletli iyi olacak :)

Toplamda kaç parça precast kaldı acaba  :alala:
We are Electric..!

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

içeriye alınmayan kaç prekast kalmıştır acaba

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Sarı vinç seriye bağladı tak tak abicim

Çevrimdışı Altuğ

hmmm, dusundurucu kimse yazmamis uzun bir sure.
altugun bile gunaydini havada kalmis.

Gunaydin..

Erkenciydim abi uyuyamadım o saatte'de kimse olmasın zaten yazık günah  :bandit:

Çevrimdışı Haldun

25 agustos ---amazon arena--- kapasite 44.000

Çevrimdışı ahmetx

zaten sana söylemedim niye üstüne alındın ki söylediklerim çok net bir çok kişi gelip bilip bilmeden bişey yazıyor ama ne yazdığını kendileride bilmiyor onlar için söylediklerim   :)

benim mesajı alıntılayıp cevap yazarsan üstüme alınırım tabi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Haldun

adamlar çatıyla aynı anda koltuk dizilimine ve çim ekmeye başlamışlar

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

ağustosta başlayan çim ocakta hazır hale gelmiş. Hibrit olmadığını umuyorum :)

Çevrimdışı Haldun

ağustosta başlayan çim ocakta hazır hale gelmiş. Hibrit olmadığını umuyorum :)
yok çime 12 ekimde başlamışlar ama yine de 4 ay uzun inşallah hibrit değildir  :D

Çevrimdışı murat

yok çime 12 ekimde başlamışlar ama yine de 4 ay uzun inşallah hibrit değildir  :D

O zaman 3 ay diyelim ona.

Haziranda Çim Başlasa, Ağustosta hazır. Çim başlangıcından 3 ay sayacağız anlaşılan.

Çevrimdışı Haldun

Çatı sistemleri farklı
aynen abi inşallah bizim çatı kurulurken çim ekiliyordur koltuk nasıl olsa halledeilir

Çevrimdışı Haldun

Haziranda Çim Başlasa, Ağustosta hazır. Çim başlangıcından 3 ay sayacağız anlaşılan.
biz ona en kötü ihitimal 4 ay diyelim eylülün sonunda çim hazır,zaten çim hazır olduktan 20 gün 1 ay kadar sonra da stad açılır bu da 29 ekime tekabül ediyor  :icool:

Çevrimdışı Efe

22 ocak
simdi yapilarin kıyası farkli bizde 2 ay sonra havada olacak bir cati var kaplamasi saha disindan yapilacak ayrica cim temmuz ayi sonu itibariyle ekilmeye baslanir zaman darliklarida farkli bizde hemen yetismesi gereken bir yapi var zorunluluk onlarda oyle bir kisitlama yoktu daha 5 aylik bir sure var onumuzde bekleyelim nasil bi goruntu olacak 5 ay sonra
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

burada en önemli soru çatı örtüsü dışardan bir vinçle yapılabilecek mi? Yapılabiliyorsa ekim sonu kasım başı açarız ama yapılamıyorsa sene sonuna sarkacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

2 ay sayin cim isleri takvime gore 60 gun surecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

simdi yapilarin kıyası farkli bizde 2 ay sonra havada olacak bir cati var kaplamasi saha disindan yapilacak ayrica cim temmuz ayi sonu itibariyle ekilmeye baslanir zaman darliklarida farkli bizde hemen yetismesi gereken bir yapi var zorunluluk onlarda oyle bir kisitlama yoktu daha 5 aylik bir sure var onumuzde bekleyelim nasil bi goruntu olacak 5 ay sonra
inşallah 22 ocaktaki görüntüye yakın bi görüntüyle karşılaşırız ekim başında

Çevrimdışı Efe

burada en önemli soru çatı örtüsü dışardan bir vinçle yapılabilecek mi? Yapılabiliyorsa ekim sonu kasım başı açarız ama yapılamıyorsa sene sonuna sarkacak.
disaridan olacak mebran serilmesi vincler sahadan cikar cikmaz cim isleri baslayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

inşallah 22 ocaktaki görüntüye yakın bi görüntüyle karşılaşırız ekim başında
daha erken karsilasacagimizi umut ediyorum tek sıkıntı burda cim isleri ne kadar erken biterse okadar erken gireriz stada catinin havaya kalkisi hemen hemen tahminlerimizde olacak gibi gorunuyor cim isi ile ilgili hic bilgim yok sadece 60 gun bi sure bicilmis insallah dedikleri gibi bitirirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Eğer drenaj zamanında biterde Temmuz  sonuna doğru çim ekilmeye  başlanırsa  seninde  dediğin gibi 60 gün sonra maç yapmaya hazır hale  gelecek stad  Efe.Yani Eylüldeki milli maç  arasından  sonra  takvimine  yetişebilir açılış.Sanki.

Bundan 2-3 ay önce Haziranda çimler başlar diyordu herkes. Ne olduda temmuz sonuna sarktı ?

Demek ki takvime göre gitmeyen şeyler var, ve bu şeyler varken takvime göre 60gün demek ne derece mantıklı. hiç birşeyin takvime uygun gitmediğini düşünüyorum en az 2-3 ay gerideyiz. Çimde de olacaktır bu.

Çevrimdışı Haldun

daha erken karsilasacagimizi umut ediyorum tek sıkıntı burda cim isleri ne kadar erken biterse okadar erken gireriz stada catinin havaya kalkisi hemen hemen tahminlerimizde olacak gibi gorunuyor cim isi ile ilgili hic bilgim yok sadece 60 gun bi sure bicilmis insallah dedikleri gibi bitirirler
inşallah dediğin gibi allah sakatlık bela vermeden açılır stadyum hayırlısıyla