Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707501 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mert_

Vay ve bir zamanlar stadın yarısını diğer yarısıyla birleştirmeler,prekast çizmeler derken kabanında sonuna geldik.emeği geçen paitci arkadaşlara eşekkürler :evillol:
çatı bitene kadar çatıyı paintleriz @MURAT hocam  :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

oraya harç gelecektir kaymak gibi olursa tutmaz o yüzden çentiklemişlerdir @Yusuf
büyük ihtimal basamaklara gelecek kısım oralar ve ince bir yapıştırma harcıyla basamakları bu şekilde monte ediyorlardır.
Anladım abi sağol :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gladiator Arena

Kaba biteli yaklasik 2 ay oluyor, 2 ayda 1 aylik is anca yaptilar bu hizla ekim hayal arkadaslar daha bide ince is var bosuna fazla umutlanmayin uzulursunuz.

Çevrimdışı Gladiator Arena

http://haber.besiktasarena.com/wp-content/gallery/vodafone-arena-fotograflari-13-nisan-2015-1800/vodafone-arena-18.00-13-Nisan-2015-1.jpg

Ayrica görselde göruldugu gibi muhtesem bir iscilik var (!)

Iste bunlarin hepsi zaman kaybi herseyi oldu bittiye getirip hatalari duzeltmek, tek seferde iyi yapmaktan uzun suruyor.

Çevrimdışı TØLGA

koltuk montajı o plandaki gibi olursa zaten dert edilen durum ortaya çıkacak yani işçilik ne kadar iyi olursa olsun plan neyse onu uygulayacaklardır ve umarım plan paylaşılanın aynısı değildir. bursada da plan böyleydi ve firma aynısını uyguladı yani hatalı montaj yapmadılar ama taraftar baskıyla proje değişti bizde ise mimarlar öyle yapmış denilip konu kapatılır malesef.
sonuna kadar katılıyorum koltuk montajı yamuk olsun herhangi bir şekilde baskı ile değiştirebileceğimizi düşünmüyorum
üstü kapatılıyo bir şekilde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

http://haber.besiktasarena.com/wp-content/gallery/vodafone-arena-fotograflari-13-nisan-2015-1800/vodafone-arena-18.00-13-Nisan-2015-1.jpg

Iste bunlarin hepsi zaman kaybi herseyi oldu bittiye getirip hatalari duzeltmek, tek seferde iyi yapmaktan uzun suruyor.
onların üstüne  işlem yapılacak kabası sadece o kalebodur mu artık neyse birşey konulacak
işin ilginci böyle kalacağını düşünmeniz şaşırttı beni  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

iyide burayı toki yapmıyor yani dert edecek çok kişi var Başkan para ödüyor sence baştan savma yaptırırmı bizim paramız devletin kasasından gelmiyor sokağa atacak kadar yok o yüzden her köşesinde en kaliteli ve dayanıklı işçiliği yapmak için emek sarfediyorlar sen bu stadın neresinde baştan savma işçilik gördün yada neresinde kalitesiz bir malzeme kullanıldığına şahit oldun firmalar bir hata yapsalar düzelttiriliyor ve tüm maliyeti firmadan çıkıyor en uzun ömürlü ve kaliteli malzemeler seçiliyor sence koltuk dizilimi gibi basit bir işde sallama yaparlarmı zaten merak etme montajı yapacak firma diğer stadlarda olduğu gibi kafasına göre koymayacak her koltuğun yeri nasıl monte edileceği mimarlar tarafından belirleniyor böylesine itina ile stad yapıp öyle koltukmu yerleştirirler sence @ozan062

dogru diyorsun abi biz arada unutuyoruz bunları hatırlatılarak soyle bi silkeleniyoruz:)))
cok cabuk unutuyoruz valalhi :iblush: :icool:

@Necmi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Çevrimiçi Necmi

Kaba biteli yaklasik 2 ay oluyor, 2 ayda 1 aylik is anca yaptilar bu hizla ekim hayal arkadaslar daha bide ince is var bosuna fazla umutlanmayin uzulursunuz.
Takma kafana herkesin aklı var hesap yapıyor tahminde bulunabiliyor burda çoğunluğun derdi stadın ne zaman biteceği değil yeterki doğru iş yapılsın beklendiğine değsin birde benim önümdeki iş planına göre prekast yapılması gerektiği sürede yapılıyor yani gecikme yok iki ayda bir aylık iş yapılmadı şimdi Beşiktaş inşaat AŞ iş planı yanlışda senin öngörünmü doğru :alala: @Gladiator Arena  belkide gecikir bundan sonra olacakları bilecek öngörüye sahip değiliz ama bu güne kadarı konuşursak plan dahilinde gidiyor ve plana göre ağustos sonunda işin %90 ı bitiyor yani bugüne kadar uyabildiklerine bundan sonrada uyarlarsa eylül ayını çimin büyümesini izlemekle geçiririz gecikse bile çim büyürken beklenecek bir aylık sürede gecikir iş yani açılış tarihini pek etkilemez

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Mehmet92

Şimdi çok merak ettiğim bişey var,bu kapalı arka tarafta 2. kat direk yol seviyesinde.Küfekilerin arası nası bişeyle kaplanıcak da vahşilerin onların üstünden atlamaları engellenicek çok merak ediyorum.Küfekilerin alt tarafları da döşenmedi o işlem için ama ara neyle kapatılıcak hiç bilmiyorum

Çevrimdışı kadir

onların üstüne  işlem yapılacak kabası sadece o kalebodur mu artık neyse birşey konulacak
işin ilginci böyle kalacağını düşünmeniz şaşırttı beni  :biggrinking:
Troll Değildir arkadaş inşallah :) bunun böle kalacağını harbden düşünmemişsindir inşallah

Çevrimdışı Efe

Şuan numarali alt kat prekastlari konuyor bos olan bolume sari vinc calismadi ana paletli biseyler yapiyor 13 nisan bitti kaldi 17 gun prekast ay sonu bitme asamasinda olacak caticilarda iskele kurulumuna devam ediyor eski aciktada baya ilerlemisler rampa ay sonuna kadar bitse bare 2 ayda bitmedi cok sıkıntılı oldu hic tahmin etmedigimiz biseydi ancak sorunlari paletli cozdu ona teşekkur etmemiz gerekir :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Troll Değildir arkadaş inşallah :) bunun böle kalacağını harbden düşünmemişsindir inşallah
yok ya sanmam insanlık hali olur öyle arada  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

dogru diyorsun abi biz arada unutuyoruz bunları hatırlatılarak soyle bi silkeleniyoruz:)))
cok cabuk unutuyoruz valalhi :iblush: :icool:

@Necmi
şimdi koltuk dizilimi genişleyen bir yay şeklinde bir alt sıraya koyduğun koltuğu bir üst sıraya koyduğunda kenarlarda 8-10 cm civarı bu tahminidir boşluk kalıyor koltuk sayısını arttıramazsın anca 4 sırada bir bir koltuk artar buda ip gibi mükemmel bir düzen sağlanamayacağını gösterir bazı şeyleri sabunlamak zorundasın başka türlü imkansızdır yani orda mükemmelliyetçilik arayamazsın çünkü olması imkansız o yüzden orda her sıra kendi içinde hesaplanır ve bazı yerlerde koltuk arası açılarak bazı yerlerde kapatılarak sorunu çözmeye çalışırsın yeterki iki sıra başını sabit tut içerde yapacağın oynamalar göze fazlaca batmaz ama illaki bir kısım fedakarlıklar olacaktır @FARUK çizim yaparken bile yerleştiremedi koltukları dikkat etmedinizmi o iş sıkıntılı bir iş eminim kafa yoracaklardır olabilecek en makul şekliyle yapılacaktır ama nihayetinde tavuk yumurtasından kuzu çıkartamazsın bazı şeyler imkansızsa imkansızdır @ozan062 imkansız olanı yapamadığın zaman işi şişirmiş olmazsın  altta sıra 7-8 koltukla başlıyor yukarda 20 küsur koltukla bitiyor ya olimpiyattaki gibi yürüme yollarını üçgen yapacaksın fazlalıkları yürüme yolunda eriteceksin bu kapasite kaybı demektir yada koltukları dizerken bazı sabunlamaları hoş göreceksin çünkü başka yolu yok ve projedeki dizilim bence doğruya en yakın dizilim olmuş belki aralarla biraz daha oynayarak en doğru şekli bulurlar biz bu konuda biraz daha şanslıyız ts stadında köşe döndüğü için daha sıkıntılı olacak toki arenadada koltuk dizilimleri becerilememiş

Çevrimdışı Anıl

Takma kafana herkesin aklı var hesap yapıyor tahminde bulunabiliyor burda çoğunluğun derdi stadın ne zaman biteceği değil yeterki doğru iş yapılsın beklendiğine değsin birde benim önümdeki iş planına göre prekast yapılması gerektiği sürede yapılıyor yani gecikme yok iki ayda bir aylık iş yapılmadı şimdi Beşiktaş inşaat AŞ iş planı yanlışda senin öngörünmü doğru :alala: @Gladiator Arena  belkide gecikir bundan sonra olacakları bilecek öngörüye sahip değiliz ama bu güne kadarı konuşursak plan dahilinde gidiyor ve plana göre ağustos sonunda işin %90 ı bitiyor yani bugüne kadar uyabildiklerine bundan sonrada uyarlarsa eylül ayını çimin büyümesini izlemekle geçiririz gecikse bile çim büyürken beklenecek bir aylık sürede gecikir iş yani açılış tarihini pek etkilemez
@Necmi abi şimdi diyelim ki loca ve viple ilgili şeyler plana göre gecikti. Onlar bitene kadar açılmaz dimi stad :)

Çevrimiçi Necmi

ben orda bir hata göremedim zaten onun muhteşemmi değilmi olduğunu öyle resme bakarak anlayamazsın tabi süpermen falan değilsen kaba işçiliğin mükemmelliği ne kadar sağlam yapıldığıyla alakalıdır bunuda anca testlerle ortaya çıkartırsın sen oraya kaymak gibi bir betonda yapsan üstünü kaplayacaksın bu şekildede yapsan üstünü gene kaplayacaksın kaymak gibi yapmak için hazır kalıp kullanman lazım veya prekast yapacaksın buda bir maliyettir gereksiz yere o maliyeti yapanada aferin iyi iş yapıyor denmez sadece salak denir mesela tribün çıkış basamakları prekast yapıldı çünkü üzerine kaplama gelmeyecek düzgün olması istendi @Gladiator Arena

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi şimdi diyelim ki loca ve viple ilgili şeyler plana göre gecikti. Onlar bitene kadar açılmaz dimi stad :)
taraftarla ilgili bölümler bittiyse açılır VIP lerde onunla birlikte biter sadece 1903 locayı bitirmek için öne alırlar ama şu anda öyle bir durum yok yeterki elektrik işleri bitsin en önemlisi onlar birde tuvaletler bitmek zorunda birde çatı

Çevrimdışı Anıl

taraftarla ilgili bölümler bittiyse açılır VIP lerde onunla birlikte biter sadece 1903 locayı bitirmek için öne alırlar ama şu anda öyle bir durum yok yeterki elektrik işleri bitsin en önemlisi onlar birde tuvaletler bitmek zorunda birde çatı
Haziran ayı bittiğinde stadın ne zaman açılacağı 1-2 hafta yanılmayla tahmin edilebilir durumda olur artık :)

Çevrimdışı martin40

Fotograflar harika, tesekkürler, GIF'ler de benden gelsin  :photo:

Çevrimdışı ozan062

cok ama cok cekici bir stad her anlamda
biraz eski foto ama idare

Çevrimdışı canU

zeminde neden alttan ısıtma olmayacak bilen var mı? evet kar az yağıyor ama en son gs böyle bir kar olayı yaşayıp cl maçı ertelenince fikret orman bizim statta olmayacak böyle şeyler demişti ve eğer alttan ısıtma olmazsa o tarz bir dolu yağmasında toki arenanın zemininden farkı kalmaz galiba?

ysariusta

• Ziyaretçi

Bende bir yerlerde Metin Tekin başka bir takımı tutuyor diye duymuştum. Kendine sormadım.  Lakin bu adam 17 yaşında Beşiktaş forması giydi. Yıllarca süren bir kariyer sadece askerlik için bir sezon Van spor forması altında oynadı. Beyin kanaması geçirdi futboldan kopma noktasına geldi ama döndü ve formasını aldı. Çocukken başka takımlı olsa bile bence bir Beşiktaşlı ve iyi bir Beşiktaşlı. Kaldı ki muhtemelen o efsane yıllarda gs fb transfer etmek istemiştir. Bırakıpta gitti mi Tümer gibi. Metin Tekin ve Ali Ece kötülük etmek için söylememiştir ama bizim kadar da yakından takip etmezler tahminen. Haber kaynakları da etmez. Niyetlerini sorgulamam. Ancak en kötü bilgi ikinci el bilgidir. Kendi fikrin yoksa gidip bakacaksın. Metin Tekin stada gitse önce Fikret Orman karşılar onu. Anlatır. Ben ortamın polyannası olarak Ağustos umudu mu Eylül inancımı koruyorum. Sarkması kimse için iyi değil ama bitirmek için çalışılıyor bunu da görüyoruz.

Çevrimdışı Türkay

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  8 dk.8 dakika önce
Olmaya cihanda bir huzur ev gibi.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler