Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5703769 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Paletlidede  hiç insaf yok aga.Sarı kulenin  kökünü  filan söktü.Kök  kalaydı baride  üstüne şeffaf prekast koyaydık da arada eski  günleri  yadedeydik  iyiydi.  :lol:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

ysariusta

• Ziyaretçi

Paletlidede  hiç insaf yok aga.Sarı kulenin  kökünü  filan söktü.Kök  kalaydı baride  üstüne şeffaf prekast koyaydık da arada eski  günleri  yadedeydik  iyiydi.  :lol:
Şeffaf prekast, abi orası VIP tribün korkudan gelen olmaz.

ysariusta

• Ziyaretçi

Az önce Futbol Aktüel programında Ali Ece Metin Tekin Ercan Taner Vodafone arenanın şubata sarktığını filan söylediler.
Uzun süredir takip edemiyordum böyle birşey duyunca şok oldum.
Bu konuyla ilgili bilgimiz varmı arkadaşlar ?
Hangi inşaat mühendisiydi onların. du bakiyim.

Çevrimdışı Deniz

2 stadın da nisan ayındaki görüntüsü.
Juventus arena Eylülde açıldı.
Bizimki açılır mı takdir sizlerin   :)

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı İrfan

Vinç gitmiiiiiiiiişşşşşşşşş hobaaaaaaaa  :halay: :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc :sevinc :super: :super: :super:
We are Electric..!

Çevrimdışı ALI RIZA

ysariusta

• Ziyaretçi

@Deniz tüm şartlar aynı değil ki neyi kıyaslayacaz. Olsun da eylül olsun

Çevrimdışı Deniz

@Deniz tüm şartlar aynı değil ki neyi kıyaslayacaz. Olsun da eylül olsun
Hangi şartlardan bahsediyorsun @Yunus abi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

Az önce Futbol Aktüel programında Ali Ece Metin Tekin Ercan Taner Vodafone arenanın şubata sarktığını filan söylediler.
Ne yazıkki bizim yazarlar futboldan başka herşeyi bildikleri için yorum normal ha sarkarmı olabilir ama şuan onu gösteren bir belirti yok aksine işler hiç olmadığı kadar hızlı @hic2222
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı harunmustak

yorum yapabilmek için juve arenanın iş planını bilmek lazım. geridemi ileridemi ne zaman açıldı ince işleri ne durumda
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Efe

Vinç parçalrini yeni aciktan disari cikariyor paletli sahada birakmayacaklar o zaman vincin isi bitmedigi icin sokulmedigi anlasildi rampadan dolayi degil yani  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

onlara is planini atayimde yarin yalan soyledik bilmiyorduk desinler :D
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Hangi şartlardan bahsediyorsun @Yunus abi?
İnşaat şefi mesela Deniz. Misal bzimki vurdu kamçıyı çaışınulen hadi dedi. stat temmuzda bitti. napcaz o zaman. her yerin şartları ayrı. birde planlanamayan durumlar nedir onlar var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 13:19:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

5 ay boyunca ne yaptı ki Juventus bu haline?

Tüm ince  işçilikleri bitirip kusursuz başladılar herhalde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

İnşaat şefi mesela Deniz. Misal bzimki vurdu kamçıyı çaışınulen hadi dedi. stat temmuzda bitti. napcaz o zaman. her yerin şartları ayrı. birde planlanamayan durumlar nedir onlar var.
Malzemelerin,takılacak  parçaların ne durumda olduğu,ne zaman teslim alınacağı yani lojistik şartlar.Birsürü  parametre var arkadaş.Hangisini karşılaştıracaksın.Her iki lokasyondaki  şartları bir  tutmak ne derece mantıklı olabilir  Deniz??Yunusun dediği gibi iş planlarını karşılaştırmak lazım.Ohoooo.

Çevrimdışı megiddo

juventusun çatı işleri komple bitene kadar çimlere koltuklara başlamamışlardır herhalde, bizde ise çatı kalktıktan hemen sonra çim işleri koltuk işleri başlayacak o açıdan farkı kapatma şansımız olabilir.

Çevrimdışı murat

[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2015, 13:46:47 MURAT ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 13:33:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu da Juvetus Arena'nın Temmuz sonu hali.

Ağustos başında stad bu konuma gelirse biz de yetiştirirz? Yani 4 ay içinde.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bu da Juvetus Arena'nın Temmuz sonu hali.

Ağustos başında stad bu konuma gelirse biz de yetiştirirz? Yani 4 ay içinde.

Aynen  :bandit:

Çevrimdışı BlackEagle1989

Çevrimdışı Deniz

Malzemelerin,takılacak  parçaların ne durumda olduğu,ne zaman teslim alınacağı yani lojistik şartlar.Birsürü  parametre var arkadaş.Hangisini karşılaştıracaksın.Her iki lokasyondaki  şartları bir  tutmak ne derece mantıklı olabilir  Deniz??Yunusun dediği gibi iş planlarını karşılaştırmak lazım.Ohoooo.
İş planının nesine bakacağımızı anlamadım ben abi?
2 stadın da nisan ayındaki fotolarını koydum,biri eylülde açılmış diğeri de eylülde açılması planlanıyor.
Bunu bir kıyaslama bir yarış vs olsun diye koymadım fikir versin diye koydum.
Çatısı tamamen farklı loca sayıları tamamen farklı tribünleri tamamen farklı lokasyonu tamamen farklı herşeyi farklı nesini kıyaslayacaz?

Çevrimdışı emre

Farkettiniz mi bilmiyorum Juventus Arenayı Vodafone Arena dan bir nebzede olsa tribün bütünlüğü olarak iyi klan şeyin, çıkış kapılarının betonarme değilde cam şeklinde yapılması olduğunu.

Keşke bizim stadtada bu düşünülseydi ve kırılmaz cam yapılsaydı daha estetik gözükürdü  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 13:50:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Farkettiniz mi bilmiyorum Juventus Arenayı Vodafone Arena dan bir nebzede olsa tribün bütünlüğü olarak iyi klan şeyin, çıkış kapılarının betonarme değilde cam şeklinde yapılması olduğunu.

Keşke bizim stadtada bu düşünülseydi ve kırılmaz cam yapılsaydı daha estetik gözükürdü  :bandit: :bandit:

Bir yüklenmeyle kırarız biz onları  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

İş planının nesine bakacağımızı anlamadım ben abi?
2 stadın da nisan ayındaki fotolarını koydum,biri eylülde açılmış diğeri de eylülde açılması planlanıyor.
Bunu bir kıyaslama bir yarış vs olsun diye koymadım fikir versin diye koydum.
Çatısı tamamen farklı loca sayıları tamamen farklı tribünleri tamamen farklı lokasyonu tamamen farklı herşeyi farklı nesini kıyaslayacaz?
@Deniz birde juve arena o aşamaya kaç ayda gelmiş biz kaç ayda gelmişiz.onuda bir bilsek. belki onlar 3 senede bu hale getirdiler  :iscrewy: