Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699515 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Hem Memnunum hemde Değilim :icool: @Oktay abi
Detayları,gerçekleri  öğrenene  kadar  memnun  değil  bence.Sonra  olumlu  moda  geçiyor Oktay.  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Detayları,gerçekleri  öğrenene  kadar  memnun  değil  bence.Sonra  olumlu  moda  geçiyor Oktay.  :D
İnce işlerden Memnunum , Prekastçılardan memnun değilim , Beşiktaş İnşaat A.ş den hiç memnun değilim , 18 Ayda bi rampayı yapamadı , Stadın genel hızını kesti bu plansızlık , Çatıcılardan Memnunum :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Sarı Vinç yine Coştu Şampiyonluk istiyor :D
Paletli yine yerinde sayıyor :bandit: Günde 15-20 Arası prekast takma kapsitesine sahip olan Paletli Angarya işlerle ugraşmaktan Günde 4-5 Tane takabiliyor :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Ferhat Türk

İnce işlerden Memnunum , Prekastçılardan memnun değilim , Beşiktaş İnşaat A.ş den hiç memnun değilim , 18 Ayda bi rampayı yapamadı , Stadın genel hızını kesti bu plansızlık , Çatıcılardan Memnunum :icool:
@Necmi abi birazdan voleyi çakar :D
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

@Necmi abi birazdan voleyi çakar :D
Bende Tam 90 dan çıkartırım O Voleyi :D @CosmiC kaleciligim Çok iyidir Beşiktaş alt yapısında oynamışlığım var Kaleci olarak :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı smtcglr

stad da çalışan işçi sayısı maximun a ulaştı mı. iç işlerde maximun insan kullanılabilr beklenecek bişey yok sanırım  :alala: yada var mı

Çevrimdışı ilhan mansız

fotoğraflara 15 gün bakmamak iyi oluyormuş. prekast işi neredeyse bitme noktasına gelmiş. artık kritik tarih mayıs sonu bakalım mayıs sonunda çatı hangi noktaya gelmiş olacak

Çevrimdışı Oktay

Hem Memnunum hemde Değilim :icool: @Oktay abi
6/7 ay sonra bu statda maç seyredeceğini  ve bu duygularının bi anlam ifade etmeeceğinin farkındasın demi @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Eyüp Emir

sabah sabah erkenden kombinleri statdan aldım  statda yoğun çalışma tarafiği vardı. Canlı yayın kamerasının arkasında kalan kapalı da deniz tarfına doğru fileleleri takmışlar beyaz iskeleleri takıyorlardı bilginize

Çevrimdışı muhendis

Şu eski açığın yükseltilmesinin bir yolu bulunursa bu stad mevcut imkanlarla ve eldeki arazi şartları itibariyle tek kelimeyle KUSURSUZ olacak...

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Prekast değişimine birde genel değişimden bakalım dedim

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Zevkler ve renkler tartışılmaz denilir tabi ki ama ben şu fotoğrafa baktığımda eski açıktaki o seviye farkını değil güzelliği görüyorum. Hele ki çatı geldiğinde o seviye farkından rahatsız olanların çoğunun gözüne batmayacak.   @muhendis :ok:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Zevkler ve renkler tartışılmaz denilir tabi ki ama ben şu fotoğrafa baktığımda eski açıktaki o seviye farkını değil güzelliği görüyorum. Hele ki çatı geldiğinde o seviye farkından rahatsız olanların çoğunun gözüne batmayacak.   @muhendis :ok:
%100 katılıyorum :claps: :claps: :claps: :claps:
[ Son Düzenleme: 11 Nisan 2015, 19:57:44 Necmi ]

Çevrimdışı muhendis

Elbette öyle.Bu benim şahsi görüşüm.yeni açığın küfekilerinin sık oluşu ve yüksekliği bana çok hoş geliyor.Ama bu başka biri için tam tersi şekilde görünebilir.Yalnızca saygı duyarım

Çevrimdışı bjkem

içimden bir hıs ilk ıkı sene hep ful cekıcek ve buyutulmesı gundeme gelcek dıyor at madrıdın kı gıbı yolu altımıza alalm :D
Fikret orman bjk si

Çevrimdışı Factatum

Tribün prekast altlarına örülen duvarların hepsi WC için mi?

Köftemizi, içeceğimizi nereden alacağız? WC karşısına küçük büfelerden mi yapacaklar yoksa?

Çevrimdışı fore_kazık

merhaba arkadaşlar...

yeni açık alt katın en üst tarafında 1-2 sıra prekast takılmamışmı banamı öyle geliyor?  :alala:

şayet doğru görüyor isem ne zaman takılacak oranın prekastları? zira çatı halatları için konulan demirler yakında oranın önüne geçtiğinde oradaki prekastların takılması için halatların yukarı gerdirilmesini beklemek zorunda kalınmayacakmı ?  :alala:

kafamda sorular sorular  :alala: :alala:

Çevrimdışı Efe

merhaba arkadaşlar...

yeni açık alt katın en üst tarafında 1-2 sıra prekast takılmamışmı banamı öyle geliyor?  :alala:

şayet doğru görüyor isem ne zaman takılacak oranın prekastları? zira çatı halatları için konulan demirler yakında oranın önüne geçtiğinde oradaki prekastların takılması için halatların yukarı gerdirilmesini beklemek zorunda kalınmayacakmı ?  :alala:

daha prekastın bitmesine 20 gun var takarlar bi ara 10 dakikalik is
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fore_kazık

daha prekastın bitmesine 20 gun var takarlar bi ara 10 dakikalik is

dostum çok zamandır o halde ama sanki unutulmuş gibi  :D stadı öyle açmasınlarda sonra :D

Çevrimdışı Anıl

merhaba arkadaşlar...

En kötü çatı gerdirildikten sonra küçük bir vinç bile takabilir onları. Yarım günlük iş en fazla :ok:

Çevrimiçi Rasim

Bence çatı açılır kapanır olacak.
stadın üstünün kapanmasinin bir futbol arenasına ne gibi bir faydasi var biri anlatsada bizde anlasak tututurmuslar üstü kapanir olsa diye :iscrewy:
Beşiktaş!

ysariusta

• Ziyaretçi

Çok fotoğraf var, birazdan görürsünüz. Sadece şunu söylemek istiyorum bu stat yavaş dersem bir daha dilim kopsun bu kadar büyük bir yeri ancak böyle çalışma ile bitirirsin. İşin içinde olmadan bizimkisi bekara boşamak

Çevrimiçi Necmi

6/7 ay sonra bu statda maç seyredeceğini  ve bu duygularının bi anlam ifade etmeeceğinin farkındasın demi @Yunus Emre Dökmeci
Yerini farklı duygular alacak @Oktay eminim bu stad inşaatını yakından takip eden bütün Beşiktaşlılar hayatları boyunca bu stada farklı bakacak