Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5702708 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Böyle olursa daha da değişik...Anlaşılan çatı nasıl olursa stat da o olacak...
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2015, 01:14:22 hsacomtr ]

Çevrimdışı TØLGA

kapalı eski açık tarafına çekebilriler küfekiden yapılmış bi büfe olabilir :icool:
küfeki büfe olur adı'da  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2015, 01:22:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Böyle olursa daha da değişik...Anlaşılan çatı nasıl olursa stat da o olacak...

Çok anlam yükledik sanki çatıya  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Ben hala merak ediyorum cati atex mi yoksa ptfe mi kaplanacak?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bursanın stadının çatısını da bunlar kaldırmıştı. VSL Heavy Lifting.
Bizim kaldırma aşamasındaki firma hangisiydi çok firma ismi karışmıştı en son  :alala:
Elli tane firma ismi geciyor yaparken gorecez kim neyi yapacak..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın Ali Rıza, prekast işi erken başlayıp geç bitecek sanırım bir süre. Mesai nihayet uzamış.  :claps:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Yasin A.

Günaydın Beşiktaş Arena ve onun sevdalıları

Çevrimdışı ebabil

günaydın millet.
bu obitaş ın işleri bitmedi mi hala? yeni açık arkasındaki alet edevat onların değil mi? bir sürü şeyi yığmışlar, tırlar falan da cabası. insan korkuyor çökecek diye :p
toparlanıp gitseler ya artık.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın. Dur adam bir nefes alsın  :lol:
sabah sabah belki kaçırır ağzından bir şeyler diye sıkıştırıyorum abi :D @ahmet türken

Çevrimdışı ahmet türken

sabah sabah belki kaçırır ağzından bir şeyler diye sıkıştırıyorum abi :D @ahmet türken
dur bi uyansın kendine gelsin. sonra sıkıştır. Muhtemelen bu saatte anca ihtiyaç için kalmıştır @Necmi abi :D Tekrar yatıp uyumuş olabilir. Adam gecelerin adamı

Çevrimdışı SDemirsoy

dur bi uyansın kendine gelsin. sonra sıkıştır. Muhtemelen bu saatte anca ihtiyaç için kalmıştır @Necmi abi :D Tekrar yatıp uyumuş olabilir. Adam gecelerin adamı
valla lambasında yeşil yanıyor abi :D

Çevrimdışı ahmet türken

valla lambasında yeşil yanıyor abi :D
onu gece lambası niyetine bırakmıştır :D

Çevrimiçi Necmi

heee çatı kirişini kaçırsam ne olur kaçırmasam ne olur :alala:
Beşiktaş dergisi geldi ona bakıyorum :D sabah sabah rüyalarında görmüşler koşturarak getirdiler :D

Çevrimiçi Necmi

yok ya ofisdeyim :bandit: