Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5702662 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı megiddo

yeni açık alt kat en son sıra engelliler içindi sanırım, oraya prekast takılmamasının sebebi acaba bi platform gibi birşey mi yapılacak, öndeki taraftarın alçakta kalıp engellilerin görüş açısını kapatmaması için? daha önce konuşulduysa bilemiyorum?

Çevrimdışı Efe

haksız rekabet diye gazileride kaldırırlar şimdi ordan :bandit:

onların işi sıkıntı bence kesin kaldıracaklar onları ordan duvar yıkıldımı onlarında kaderi çizilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

4 kişi et yemeye gidip 500 küsür lira hesap ödediğimizden beri önünden geçmiyorum be pek para filan isterler diyee  :evillol:
Biz 2 kişi 400 lira ödedik yan masada ünal aysal vardı ,arkadaşa dedim nereye getirdin lan bizi diye o paraya adanada 1 ay kebap yerdik  :bandit: .Oradaki steak lerin daha iyisini adanadaki en kötü yer 30-40 tl ye yapıyor adamlar 400 e öptü yolladılar  :steamed: .Yeni stadda nusret açılırsa kapısından geçmem 400ün acısı bana uzun bir süre yeter  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

haksız rekabet diye gazileride kaldırırlar şimdi ordan :bandit:

Kaldırsınlar zaten, görüntü kirliliği.

Çevrimdışı Deniz

Gazilerin orda durmasının imkanı yok zaten milyonluk yatırımın önünde görüntüyle alakasız büfeye kesinlikle izin vermezler.Yeni açık tarafında belki gazilere bir büfe koyma izni verilir ama tabi masa sandalye vs izin olmaz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sozkul

onların işi sıkıntı bence kesin kaldıracaklar onları ordan duvar yıkıldımı onlarında kaderi çizilir :)

Bir ay kadar önce orada çalışanlara sordum, burayı yıkıp yeni mimariye uyan bir büfe yapacağız dediler.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

Bir ay kadar önce orada çalışanlara sordum, burayı yıkıp yeni mimariye uyan bir büfe yapacağız dediler.

bizede dediler abi ama bence kolay kolay izin çıkmaz onlara müze girişi olacak belki kapalı eski açık birleşimine bi yere konumlandırabilirler ama zor görüyorum inşallah bi çözümü olur onlar için
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Paintle yaptım abartmayın... :) Çatı nasıl duracak acaba diye merak ettim...Bana çok sade gibi göründü...Şeffaf iç halka da eklenecek bu görüntüye bir de membran kıvrımları ama aşağı yukarı böyle olacak gibi...Küfekilerle ve çevre düzenlemesiyle gerçeği umarım çok daha hoş görünür...

Çevrimdışı Deniz

Bİrazdan çatı ile ilgili güzel görseller paylaşacam takipte kalın  :icool:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kombine satışının bitmesinin anlamı nedir? Geri kalanları bilet olarak mı çıkartacaklar maç maç. Bu passo zımbırtısı ile zor iş.

Çevrimdışı Deniz

Çeşitli stadyumlarda çatının havaya kaldırılma aşamasıyla alakalı birkaç görsel  :)

Çevrimdışı Efe

Kombine satışının bitmesinin anlamı nedir? Geri kalanları bilet olarak mı çıkartacaklar maç maç. Bu passo zımbırtısı ile zor iş.

valla bende pek anlamadım bi işler dönüyor yine parasını değiştirecek olsan satışı durdurmazsın ileride anlarız
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Çeşitli stadyumlarda çatının havaya kaldırılma aşamasıyla alakalı birkaç görsel  :)

işte bunlar strand jackler halatlar ve orta yuvarlak bitince bunlar monte edilecek ve çatı gerdirilecek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bİrazdan çatı ile ilgili güzel görseller paylaşacam takipte kalın  :icool:
"Başlat> arama> paint" değildir inşallah :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Gazilerin orda durmasının imkanı yok zaten milyonluk yatırımın önünde görüntüyle alakasız büfeye kesinlikle izin vermezler.Yeni açık tarafında belki gazilere bir büfe koyma izni verilir ama tabi masa sandalye vs izin olmaz..
iyide o arazi belediyenin ve gaziler derneğine kiralık verilmiş sanırım öyle çık deyip de çıkaramazlar bizimle ilgili değil belediyenin uzun süreli kontratı vardır. Bence güzelce restore edilir kalır kaç kişi ekmek yiyor ordan

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bursanın stadının çatısını da bunlar kaldırmıştı. VSL Heavy Lifting.
Bizim kaldırma aşamasındaki firma hangisiydi çok firma ismi karışmıştı en son  :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

iyide o arazi belediyenin ve gaziler derneğine kiralık verilmiş sanırım öyle çık deyip de çıkaramazlar bizimle ilgili değil belediyenin uzun süreli kontratı vardır. Bence güzelce restore edilir kalır kaç kişi ekmek yiyor ordan
Ben geldiğimde konuşmuştuk adamlarla muhtemelen çıkartacaklar demişti.Yeni açık tarafına alırlar muhtemelen

Çevrimdışı Efe

kapalı eski açık tarafına çekebilriler küfekiden yapılmış bi büfe olabilir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ozan062

[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2015, 00:54:26 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi