Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5703206 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Konu Dışı Mesajlar Silinecektir...!
Diyeceğim ama sildim zaten  :ishock: :ishock: :ishock:
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 22:21:46 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Efe

Diyeceğim ama sildim zaten :ishock: :ishock: :ishock:

ahanda silici geldi konu dışıcılar muhabbet cafeye :D
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 22:22:07 ALI RIZA ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Diyeceğim ama sildim zaten :ishock: :ishock: :ishock:
Özlettin gendini :evillol:
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 22:22:37 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ozan062

Bir ara gelip bombayı ortaya atıp yine kayıplara karışabilir :kop: :kop:

cook uzun zamandır o bombadan haber yok
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı samet67

cook uzun zamandır o bombadan haber yok
Geçen cuma yapacaktı sızıntı 2. cuma geldi hala bekliyoruz   :uyucam: @bjk_mabet abi sıradaki türkü sana gelsin. "Üç gün dedin, beş  gün dedin, aylar oldu gelmedin, geçen cuma gelecektin haftalardır gelmedin."  :D :D

Çevrimdışı Oktay

@SDemirsoy sence stadın restorantlarında fiyatlar geçirmasyon olurmu  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

9 Nisan olmuş hala olumsuz hava şartlarından işler sarkıyor.Ne talihsiz takımız arkadaş biz stad yapıyoruz ya maşallah her gün yağış  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

9 Nisan olmuş hala olumsuz hava şartlarından işler sarkıyor.Ne talihsiz takımız arkadaş biz stad yapıyoruz ya maşallah her gün yağış  :)
Böyle şeylere inanmam da birisi bizi okuyup üfledi mi anlamıyorum arkadaş tüm şanssızlıklar bizi mi bulur hep :steamed:

Çevrimdışı Deniz

Böyle şeylere inanmam da birisi bizi okuyup üfledi mi anlamıyorum arkadaş tüm şanssızlıklar bizi mi bulur hep :steamed:
:evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 22:56:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Su 2.5, cekirdek 5, simit ayran 12.5'tu yanlis hatirlamiyorsam... Ama cok fazla sevinmeyin, aynisi bizim statta da olacak  :D

Eskiden stadın tepesinden içeri meşale atarlardı artık simit atacaklar desene :D

Vazgeçtim ben çatı olmasa da olur  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Daha fazlasini yapamazlar bence... Yarim ekmek kofteye 25tl isteyene cati kolonlarini gosterirler, fiyati geri cekerler sonra... Vip, 1903 tribunune ne yaparlar bilmiyorum ama...

gazilerde yer gireriz tabi onları yok etmezlerse hiç olmadı tavuk döner alırız morgül büfede 6.5 tl  ayranla beraber oda yeter :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

yanlışlıkla iskender falan satılsa colası suyu bi 100 lük olursun herhalde :evillol: :evillol:
eğer nusret açılırsa o paraya bir fincan kahve bile içemezsin :bandit: @Oktay

Çevrimdışı Necmi

gazilerde yer gireriz tabi onları yok etmezlerse hiç olmadı tavuk döner alırız morgül büfede 6.5 tl  ayranla beraber oda yeter :D
yok canım öyle fiyatlar olursa bizim taraftar açılış maçında siftah olarak büfeleri yağma eder :bandit:

Çevrimdışı aşığımsana

şöyle 6 ay internetin olmadığı bir yere gitsek stad açılmasına yakın gelsek dimi?
iki ay önce yurt dışına çıkacam artik bakmam diyordum yalan olmasın burada resimlere daha fazla bakıyorum abi. şimdi gün sayıyorum ki temmuz olsa dönsem de stada gitsem. Bunun özlemi de başka bir şey ya :)
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 23:18:39 aşığımsana ]
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Necmi

Eskiden stadın tepesinden içeri meşale atarlardı artık simit atacaklar desene :D

Vazgeçtim ben çatı olmasa da olur  :kop:
stad çok dik @çağrı direk aşağıya gider simitleri ordan olcay toplar yada gökhan artık hangi kalede oynuyorsak :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 23:22:56
  • Beşiktaş / Bodrum
stad çok dik @çağrı direk aşağıya gider simitleri ordan olcay toplar yada gökhan artık hangi kalede oynuyorsak :D

Tolga onları da tutamayabilir @Necmi abi  :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

orası kesin o yüzden gökhanla olcay dedim birde tolgay tabi

Çevrimdışı Efe

tolga simiti tutacakken çapraz bağlarını koparır 2 sene oynayamaz biz aç kalalımda sakatlanmasınlar maç çıkışı yeriz  :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 23:27:51
  • Beşiktaş / Bodrum
tolga simiti tutacakken çapraz bağlarını koparır 2 sene oynayamaz biz aç kalalımda sakatlanmasınlar maç çıkışı yeriz  :biggrinking:

Pektemek'in kafasına filan düşer de sakatlanır mazallah  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oktay A.

eğer nusret açılırsa o paraya bir fincan kahve bile içemezsin :bandit: @Oktay
Nusret Günaydın ve Borsa %95 olacak @Necmi abi günaydında et durum artı ayran  33.50₺ 😃
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Tolga

Pektemek'in kafasına filan düşer de sakatlanır mazallah  :kop:
:kop: :kop: :kop: Hepsine ayrı ayrı güldüm :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 23:30:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Nusret Günaydın ve Borsa %95 olacak @Necmi abi günaydında et durum artı ayran  33.50₺ 😃

4 kişi et yemeye gidip 500 küsür lira hesap ödediğimizden beri önünden geçmiyorum be pek para filan isterler diyee  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oktay A.

4 kişi et yemeye gidip 500 küsür lira hesap ödediğimizden beri önünden geçmiyorum be pek para filan isterler diyee  :evillol:
Hehevehehe ya o fiyatları görüyorum menüler filan hazırlanırken şirkette valla iyi kaktırıyorlar millete başkan stada gireni öpecek hazır olun diyorum 😃😝 
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Necmi

haksız rekabet diye gazileride kaldırırlar şimdi ordan :bandit: