Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705043 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı demir_kArtAl

%20 si yapıldı daha @asyakartalı

ne yaptın abi ya %20 nedir, madenlerde küfeki taşı kalmadı nerdeyse.  :ebebe:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı murat

o değilde  yeni nukleer santralin muteahhiti karadenizliymiş:D
simdi erken bitirir dünyaya bi ilki basarır fakat
sonucunu dusunmezler,, geç iyidir iyi
bizde az önce facede @KUMANOVALI  ile bunu konuşuyorduk :boom:

Çevrimiçi Necmi

üst kolonların farkındayım.kolon sayısı olarak yarısı demek istemiştim.Yinede % 20 çok kötümser olmuş tamamına bakıcaksak %35 temiz yapılmıştır
bu iyimser veya kötümser bir tahmin değil gerçek ölçü daha iki gün önce yaptıkları yerlerin hakedişini yaptılar 5000 küsur metre yani 50-60 metre daha fazla iş yapılmış toplam işde 25000 metre hesap bu  :bandit: kolonlarda 15000 metrekare civarı iş var sadece kolonları düşününce %35 gibi eder ama kolonların dışındada bir dünya iş var ve işin sonuna doğru 25000 miktarı dahada artış gösterecektir bu hedeflenen iş bitmeye yakın burayıda yapalım burasıda taş olmalı gibi bir takım işler daha çıkar ve bu rakamı yukarı doğru taşır @asyakartalı

Çevrimiçi Necmi

ne yaptın abi ya %20 nedir, madenlerde küfeki taşı kalmadı nerdeyse.  :ebebe:
:dontknow: stad büyük

Çevrimdışı ozan062

:dontknow: stad büyük

onun için agustos bile iyi zaman:)
bu arada sırf kolonmu olacak mesala yeni acıkta devasa duzlukler vardı dosemeler gibi buda oyle oluptamı metrekareyi arttırıyor acaba?yoksa kucuk kolonlardan mı bu akdar olusuyor oyleyse yandık zaten:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ersan

benim üstüne bastığım şeyi anlamamışsın burda ben Önder beyi yerden yere vurmuyorum sadece putlaştırmayın putlaştıracağınız bir şey yok ortada diyorum dediğin gibi eline imkanlar verilir 3-4 yıllık bir proje geliştirir ve uygular o zaman derizki Beşiktaşa bir şey verdi adını Beşiktaş tarihine altın harflerle yazarız ama şu anda mişlerle mışlarla konuşup adamı tanrı parçacığı yapmanın mantığı ne ortada yaptığı bir şey yok belkilerle olmaz bu iş bir yılda hiç bir şey yapmadı izin verilmemişmiş o zaman kuklaydı bir yıl kukla olarak kaldıysa zaten olmazmış demekki Beşiktaşın imkanlarını bende biliyorum ama kusura bakmayın bir yılda ortalama değil azda değil gerçek anlamda sıfır fayda diyorum tamam ağaç dikme otta yetiştirme ama bir çöp dik bu güne kadar kime sorduysam ne yaptı diye bana proje gösteriyorlar kimse şunu yaptı demiyor diyemiyor ha yapılan tüm olumsuzluklar yönetimin suçu diyorlar doğrudur öyledir ama o zaman ortada başarılı adımlar varsa oda yönetimin başarısıdır demekki iyiyi önder beye kötüyü yönetime yamamayın kötü transferi yönetim yapdıysa demekki iyi transferide yönetim yaptı kötü kararları yönetim aldıysa demekki iyi kararlarıda yönetim aldı önder bey bunun neresinde duruyor kafanızda hayali bir kahraman yaratıyorsunuz sonrada yarattığınız kahramana siz başta inanıyorsunuz bu mantık dışı geliyor bana bir insan bir işden sorumluysa sorumludur ve tüm sorumlulukları üstlenir yok eyer sorumlu değilse o zaman neden kahraman yapılıyor benim anlatmak istediğim ortada bir başarı varsa oraya önder beyi maaşla getiren yönetimin başarısıdır Başarısızlıkta yönetime aittir yani maaşla tuttuğun bir insanı getirip yönetimin önüne koymayacaksın  o insana bu işi yapsın diye maaş ödeniyor hayır için yapmıyorki kahraman olsun maaşını alır işini yapar işinden verim alamazsın gönderirsin iş hayatının temel kuralıdır kimse seni işini yaptığın için kahraman ilan ediyormu @Taarin

Önder Özen yönetimden yeteri kadar destek göremediği için bir çok projesini askıda bırakmak zorunda kalmıştır Fikret Orman yönetiminin stadla birlikte yaptıkları en doğru iş Önder Özeni sportif direktör olarak getirmekti fakat arkasında durmadılar Önder hoca verilen vaadler ve sözler ile oyalandı Beşiktaş ta ne mi yaptı bu gençleştirme operasyonu Önder Özen ile başladı. kaleci departmanını kurdu ve başına jose sambade yi getirdi. o yönetime bir sene boyunca hep inandı transferlerde hiç bir zaman hocanın birinci veya ikinci tercihleri değerlendirilmedi transfer süreçlerinde arkasında durulmadı. bu dany den tutun tümünün süreçlerini aslında kimleri almak istediklerini neden kimleri almak zorunda olduklarını anlattı zaten. zaten kukla olmadı sabretti inandı. baktı oyun oynuyorlar istifasını verdi gitti. bu süreç ile anlatılacak çok şey var ama ben bu konuda tamamen önder hocanın safındayım ve futbolu futbolu bilen insanların yönetmeleri taraftarıyım münihteki gibi.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı sallapati

bugün kaç prekast kondu... ince işler ne alemde?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

onun için agustos bile iyi zaman:)
bu arada sırf kolonmu olacak mesala yeni acıkta devasa duzlukler vardı dosemeler gibi buda oyle oluptamı metrekareyi arttırıyor acaba?yoksa kucuk kolonlardan mı bu akdar olusuyor oyleyse yandık zaten:)
döşeme olsa döşeme derim 25000 metre kaplama var taş projesini görmedim nerelerde iş var bilmiyorum bu şirketin verdiği ölçüler zaten döşemeleride taş kaplarlarsa ki sanmıyorum muazzam boyutlarda iş çıkar o zaman döşemeler için bir sürü alternatif malzeme vardır ben esas merdivenleri merak ediyorum onlar ne olacak

Çevrimdışı asyakartalı

Merak ettiklerimden biride numaralı arkasındaki duvara ne kaplıyacaklar acaba,yada boya olucaksa nasıl bişey çıkıcak ortaya?devasa bir kütle yatıyor orda

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Merak ettiklerimden biride numaralı arkasındaki duvara ne kaplıyacaklar acaba,yada boya olucaksa nasıl bişey çıkıcak ortaya?devasa bir kütle yatıyor orda
Bende Prekast Altlarına ne yapılacak onu merak ediyorum, Boyamı yapılacak yoksa kaplamam mı :alala:
San Mameste ve Yeni Bordeux stadında çok güzel bir şekilde kamufle etmişler Prekastları hele ki San mames en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş olağan ustu bir stadyum , koridorlar , Dolaşım alanları, Kolonlar ve Prekastlar çok iyi duzenlenmiş ve dekore edilmiş hayran olmamak elde değil gerçekten..
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 00:09:44 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

döşeme olsa döşeme derim 25000 metre kaplama var taş projesini görmedim nerelerde iş var bilmiyorum bu şirketin verdiği ölçüler zaten döşemeleride taş kaplarlarsa ki sanmıyorum muazzam boyutlarda iş çıkar o zaman döşemeler için bir sürü alternatif malzeme vardır ben esas merdivenleri merak ediyorum onlar ne olacak

o işin çözümü basit aslında abi  miss miss:) tamam simdi yapılan yerler var tabi ama yıkarız yani dert değil :evillol: :evillol:
(takılıyorum aman ciddiye almayın sonra :lol:)

Çevrimdışı TØLGA

abi twitterdaki yetenseba abi forumda hangi nickle üye acaba merak ediyorumda bileniniz varmı? :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ardau

@Serkan7738 hani resimler stada gidecektin bugun icinde @ardau ve @keremfrat1 e tesekkurler yeri gelmisken

Rica ederim abi :) iş değiştiriyorum 1 gün boşluğum vardı kendimi statda buldum :)
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimiçi Necmi

Rica ederim abi :) iş değiştiriyorum 1 gün boşluğum vardı kendimi statda buldum :)
hayırlısı olsun Arda yeni işinde yolun açık olsun

Çevrimdışı ozan062

alın size paintten daha beter bir calısma
vallahi yarım saatim gitti fakat birseyler yapmaya calıstım baya eksik var tabiki misal
soyunma odalarında kesinlikle dolap var ben koymadım
tuvalaetlerin yarısı var oburu yok,, havuz kısmında kare havuz varken ben yuvarlak yaptım:D
tedavi için gerekli odada yatak var dolap yok o orta tarafı cozemedim orayı bos buıraktım
maksat bir fikir edinmek
bu işe vaktini ayıracak arkadaslar benim bu yaptıklarımla en azından bu işe merak sarıp dogru duzgun bir çalısma yapabilirler:))

eyv
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 01:07:43 ozan062 ]

Çevrimiçi Necmi

alın size paintten daha beter bir calısma
vallahi yarım saatim gitti fakat birseyler yapmaya calıstım baya eksik var tabiki misal
soyunma odalarında kesinlikle dolap var ben koymadım
tuvalaetlerin yarısı var oburu yok,, havuz kısmında kare havuz varken ben yuvarlak yaptım:D
tedavi için gerekli odada yatak var dolap yok o orta tarafı cozemedim orayı bos buıraktım
maksat bir fikir edinmek
bu işe vaktini ayıracak arkadaslar benim bu yaptıklarımla en azından bu işe merak sarıp dogru duzgun bir çalısma yapabilirler:))

eyv

yanlız kapıdan içeri giren havuzun üzerindenmi atlayacak :D

Çevrimdışı ozan062

yanlız kapıdan içeri giren havuzun üzerindenmi atlayacak :D

o hata mecburen oldu sıgdırdım bu sefer boruları dısarıda kaldı orası kapanmadı tabi dogal olarak:D

Çevrimiçi Necmi

o hata mecburen oldu sıgdırdım bu sefer boruları dısarıda kaldı orası kapanmadı tabi dogal olarak:D
belki yuvarlak değilde kare bir havuz yapılacaktır :D
belki o lavabolarda hilton tipi olacaktır kimbilir :upto:

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Estetik falan dendi de yeni açık üst köşeler alçalmasa da güzel olurmuş sanki :) 
Bir de buralara ne yapılıyor ?
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Ersan

Estetik falan dendi de yeni açık üst köşeler alçalmasa da güzel olurmuş sanki :) 
Bir de buralara ne yapılıyor ?

her tribünün altında mini kartal yuvası olacak deniyordu muhtemelen onlar ve büfelerdir

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 01:34:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersan

Çevrimdışı Melekcik

@Necmi abi şimdi tüm işlerin plana uygun gittiği ve hatta çatının plandan önde bile gittiği bu program ne zaman bitiş gösteriyor :ssss:
Ligin ilk iç saha maçı @anilt  :money: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK