Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705335 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Suan prekastcilar hala takiyorlar :icool:
Açıklarını kapatıyorlar , İkindiye kadar yattılar şimdi de mesai yapıp Açık kapatıyorlar :ishock: :ishock: @Efe abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Ozaman O sokulen taşlar ustaların Elinden kayıp yere duşebilir yanlışlıkla dimi @Necmi abi
Yanlış anlaşılmasın yanlışlıkla duşup kırılabilir yani :evillol: :evillol:
:dontknow: biz Beşiktaşız hileyle işimiz olmaz  :bandit: öyle isteniyorsa öyle yapılır kurumlara saygı göstermek gerekir

:dontknow: biz Beşiktaşız hileyle işimiz olmaz  :bandit: öyle isteniyorsa öyle yapılır kurumlara saygı göstermek gerekir
Resim Vodafone arena tanıtım videosundan..
Burada gozuken Duvar ve Kule ler tamamen yeniden inşaa edilip yeni kufeki ile kaplanmış :iscrewy:
Ama senin dediğin gibi yapılırsa , Sutunlar ile duvarın ve kulelerin Kufeki taşları arasında bariz Renk farkı olacak ve Çok kötü gozukecek @Necmi abi
Anıtlar kurulunun bu inadından Acilen Vazgeçip , Duvarın Yeni kufeki taşlarıyla kaplanmasına izin vermesi gerekiyor :busted_cop:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Hava karardi hala calisiyorlar prekast dustu kafalarina galiba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı salih

Burada gozuken Duvar ve Kule ler tamamen yeniden inşaa edilip yeni kufeki ile kaplanmış :iscrewy:
Ama senin dediğin gibi yapılırsa , Sutunlar ile duvarın ve kulelerin Kufeki taşları arasında bariz Renk farkı olacak ve Çok kötü gozukecek @Necmi abi
Anıtlar kurulunun bu inadından Acilen Vazgeçip , Duvarın Yeni kufeki taşlarıyla kaplanmasına izin vermeli :busted_cop:
tamamiyle haklısın ama
sağlam bi masraf çıkar yunus bi orta yol bulunmalı dış kolonlara kaplanan küfeki kadar belki daha fazla harcanmazmı?

Çevrimiçi Necmi

Anıtlar kurulunun bu inadından Acilen Vazgeçip , Duvarın Yeni kufeki taşlarıyla kaplanmasına izin vermesi gerekiyor :busted_cop:
resim bu adı üzerinde hepsi aynı anda çiziliyor hoş fotoğrafını çekmediler ya :iscrewy:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Prekastçılar iyi çalışmış hala da çalışıyorlar gif yapınca moral verdi  :icool:

Çevrimdışı musacn1903

Demek ki neymiş akşam hava karardıktan sonra da prekast takılabilirmiş  :D :D

Çevrimdışı Tolga

Demek ki neymiş akşam hava karardıktan sonra da prekast takılabilirmiş  :D :D
Şimdi ben yazacaktım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

tamamiyle haklısın ama
sağlam bi masraf çıkar yunus bi orta yol bulunmalı dış kolonlara kaplanan küfeki kadar belki daha fazla harcanmazmı?
Yeterince Masraf yaptık zaten @salih
Sen o Eski açıktaki duvarın kufekilerinin halini gordunmu hiç :alala: Çok eski ve Çok Pis , Kotu gözüküyor ...
Birde sutunlara kaplanan kufekilere bak :iscrewy:
Bi taraf Şırnak bi taraf Paris olacak anlayacağın , Goruntu olarak çok kotu duracak maalesef :by2:

An İtibarıyla Prekastçılar PaydoS etti :icool:

Çevrimdışı bnymnd

An İtibarıyla Prekastçılar PaydoS etti :icool:
Abi her akşam bu kadar çalışsalar nisan sonu çok rahat biter
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Deniz

Bundan sonra prekastçılar sabah 8 akşam 8 çalışacak anlaşılan   :bandit: :bandit:

Çevrimdışı salih

@Yunus Emre Dökmeci  .her stada gidenler gibi benimde o tarafın önünde fotom var :) iyide biliyorum
çok da doğru söylüyorsun görüntü olarak.... ..(ah şu maliyetin gözü kör olsun)

Çevrimdışı Efe

Bundan sonra prekastçılar sabah 8 akşam 8 çalışacak anlaşılan   :bandit: :bandit:
olabilir yada bugune ozel oldu yarin goruruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

@Necmi abi şimdi tüm işlerin plana uygun gittiği ve hatta çatının plandan önde bile gittiği bu program ne zaman bitiş gösteriyor :ssss:

@Yunus Emre Dökmeci  .her stada gidenler gibi benimde o tarafın önünde fotom var :) iyide biliyorum
çok da doğru söylüyorsun görüntü olarak.... ..(ah şu maliyetin gözü kör olsun)
Maliyet Değil Anıtlar Kurulunun gozu Kör olsun :icool: @salih
Yonetimin böyle bir şey yapacağına ihtimal dahi vermiyorum , Herşeyin en kalitelisini kullanan , Lavabolarda Seramik yerine Mozaik kullanan , Yine Lavabolarda Vitra marka kullanan yönetim Bunun maliyetinden mi kaçacak :iscrewy:
Bu kesinlikle Anıtlar Kurulunun işi , Baksana Tek tek numaralandırıp yeniden takılacakmış :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2015, 20:27:04 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Deniz

olabilir yada bugune ozel oldu yarin goruruz
Bence başkan bunları kalayladı mesai 12 saate çıktı.Ay sonuna bitirmeleri lazım takvim sıkışık.İşlerini bitirip gideceklerdir.Onlar gidince de çatıcılar iskeleleri kurup halatları sermeye başlar  :ishock: