Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5706873 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 09:14:59
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Abi yok boyle bi stad cebennem cukuru devasa boyutlarda agzim acik bakiyorum

@Serkan7738 kule vinçlere bi el at bugün artık :tabe:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktas Arena sabah sabah calismalar ne durumda ?

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 10:20:00
kapalı yeni açık birleşiminde vinç görünüyor acaba kiriş mi takacak...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı SDemirsoy

Gunaydin :) Location Vodafone Arena
olum türkçe konuşsana ne demek istiyorsun günaydın :D

Çevrimdışı keremfrat1

olum türkçe konuşsana ne demek istiyorsun günaydın :D
su anki konumum yani :) vodafone arena demek yavrum ahh samet ahhh :)

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

su anki konumum yani :) vodafone arena demek yavrum ahh samet ahhh :)
hmm anladım ingilizce bilmiyoz :) kiriş geldi mi ?

Çevrimdışı ahmet türken

Herkese günaydın. Bol prekast ve çatı kirişi dilekleriyle

Çevrimdışı keremfrat1

hmm anladım ingilizce bilmiyoz :) kiriş geldi mi ?
galiba geldi disarida sari vinci gordum su an :) :)

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ilhan

Konu Dışı:
Arkadaşlar karabük maçı dahil iç saha maçları furbolcuların isteği doğrultusunda Ankara'da  oynanacakmış  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı msk_bjk

gelirse ne olacak nesini gördünüz bir senedir sürekli soruyorum Beşiktaş için ne yaptı diye kimse şunu yaptı diyemiyor. ben söyleyeyim Dany i kiraladı eneramoyu aldı sonrada karabüke bize karşı oynayamaz maddesi koymaya unutarak kiraya verdi fenerden oyuncu almayacağız diyip sezeri aldı antalyanın 400 bine anlaştığı atibaya 1 M verdi ama bunları o yapmadı demeyin bu işin başındaki adam oydu karşı duracaktı duramıyorsan gideceksin yoksa kuklasın demektir. O konularda karar mercihi değilsen demekki hiç bir konuda karar mercihi değildin Ha ne diyorlar şöyle projesi vardı böyle projesi vardı tamam Beşiktaşın başına beni getirin size bir milyon proje sunayım iş proje sunmaksa eyer. Projeler harika eylemler fiyasko insan olarak severim lafım yok ama Beşiktaşı yönetmek ona on numara büyük geldi hata vardır affedilir, hata vardır affedilmez. dany transferi bütün camiaya karşı yapılmış bir hatadır ve kesinlikle affedilmez.

kelimesi kelimesine katılıyorum. ayrıca fernandesin ne kadar sorun yaratacağı belliydi(beşiktaş maçlarının hepsini 90 dk izleyen herkes gerçek beşiktaşlı herkes görüyordu gereksiz boş boş koşturduğunu) başarılı bir spor yöneticisi olsa o keş adamı sattırırdı cska moskovaya.. fikret başkan da  dünden razıydı satmaya ama teknik ekip satma taraftarı olmadığı için işlerine karışmak istemedi.. necmi abinin kastettiği gibi resmen etkisiz elemandı. iki üç etkileyici cümle kurmayla, real madrid barcelona dortmund gibi kulüplerin uyguladığı sitemleri proje olarak getirmeyle olmuyo bu işler yemezler hocam
msk

Çevrimdışı keremfrat1

Simdilik bu iyi :) diger fotolar haber sitesine @Necmi abi affina signiyorum :) @SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Simdilik bu iyi :) diger fotolar haber sitesine @Necmi abi affina signiyorum :) @SDemirsoy
eyvallah zaten bir tane istedim Kerem teşekkürler anlaşılan çatı kirişi takılacak bugün :) @keremfrat1

Çevrimdışı Efe

Bugun daha prekast konmamis sorun var galiba numaralida ugrasiyorlar sari vinc prekast tasiyor eski acik numarali tarafina paletlide nunaralidaki sorunun giderilmesini bekliyor gibi gorunuyor @keremfrat1 kiris montaji yapiliyorsa foto bekleriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 11:29:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu futbol ile şampiyon olma olasılığımız ne kadar ise onun gelme olasılığıda o kadar :bandit:
ayrıca gelecek sezon süperligde bir takımın başında görebiliriz kendisini neyse @Çağrı gelmeden kaçıyım ben sonra tüylerimi yolmaya kalkıyo  :biggrinking:
:money:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı kaanzor

Konu Dışı:
Arkadaşlar karabük maçı dahil iç saha maçları furbolcuların isteği doğrultusunda Ankara'da  oynanacakmış  :claps: :claps: :claps:

Abi kesin bilgimi acayip sevindim  :ishock: :ishock: :ishock:  :sevinc :sevinc :sevinc
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı keremfrat1

Dakika tuttum 10 dakikada yerlesiyor :) ama yabi vidalama falan sureyi uzatir :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 11:43:28
Abi kesin bilgimi acayip sevindim  :ishock: :ishock: :ishock:  :sevinc :sevinc :sevinc
küfürlü tezahürat yapmayın yaptırtmayın diyecem ama yine yapılıyor yine yapılıyor...
Vodafone Park

Hz. Mevlana