Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5711186 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı siyah-1903

@riza calli burada sizin dikkatinizi çıkış kapıları çekmiyor yani öyle mi?  :)

yalnız şu inşaat fotolarına bakıyorum da toki moki, gayet de güzel stad yapmışlar.
yeri falan elbette bizimkinin yanına yaklaşamaz ama bize mevcut yerimizde bu stad yapılsaydı hepiniz havalara uçardınız, boşverin şimdi milleti kötülemeyi..
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ahmetx

biz istesek biz de boşluk bırakmayız ama iyi bir şey değil ki bu çimler için.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Alt kat cikis kapılarına bak
Tokinin çıkış kapıları sadece sizin gözünüze batmıyor olacak ki koyduğum fotolarda daha geniş,daha fazla ve yürüyüş yolu ile birlikte bizimkinden on kat daha göze batan bir stad.
Tabii ki öznel birşeydir bu söz öyle düşünüyorsanız sizin görüşünüzdür.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı riza calli

Tokinin çıkış kapıları sadece sizin gözünüze batmıyor olacak ki koyduğum fotolarda daha geniş,daha fazla ve yürüyüş yolu ile birlikte bizimkinden on kat daha göze batan bir stad.
Surda bi anket yapsak hangi stad in ilk katları daha hos diye inan tooki arena cikar

Çevrimdışı Deniz

yalnız şu inşaat fotolarına bakıyorum da toki moki, gayet de güzel stad yapmışlar.
yeri falan elbette bizimkinin yanına yaklaşamaz ama bize mevcut yerimizde bu stad yapılsaydı hepiniz havalara uçardınız, boşverin şimdi milleti kötülemeyi..

Milleti kötüleyen yok kimsenin havaya uçacağı da yok ben yapılan mevcut stadla yeterince havaya uçuyorum.
Mevcut yere böyle bir stad yapılması fizik kurallarına aykırı zaten o stad bizim araziye sığmayacağı için tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
Vodafone Arenadan başka hangi proje yapılsa daha fazla sevinirim diyorum.San Mamesden başkası yanına bile yanaşamaz diyorum.
Oraya bir san mames yapmadıkları sürece en iyisi vodafone arena.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Surda bi anket yapsak hangi stad in ilk katları daha hos diye inan tooki arena cikar
Siz de bana inanın yanına bile yaklaşamaz adamların kendi taraftarları bile beğenmiyor.Girin gs forum sitelerine çıkış kapılarına ve özellikle yürüyüş yoluna söven sövene :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben o stada baktığımda beton ve demir yığınından başka birşey göremiyorum abi :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

kapalı orta kısmı vip koltuk yapıp,ortadaki çıkışı iptal edip çıkışı 1903 lounge ye verseydik .Tv de ortadaki çıkışı görmez hepimizde büyük rahatlama olurdu. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KUMANOVALI

sanırsam twik , face , youtube derken burayada bi operasyon var  :akuma:

kuşu altın kafese koymuşlar evim , evim demiş

tabiki bizden artıları eksileri olabilir

ama bi yapıcı olun arkadaş...

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Siz de bana inanın yanına bile yaklaşamaz adamların kendi taraftarları bile beğenmiyor.Girin gs forum sitelerine çıkış kapılarına ve özellikle yürüyüş yoluna söven sövene :)
Aynen :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Eyüp Emir

Bırakın kardeşlerim başkasının stadını biz BEŞİKTAŞ lıyız namalup şampiyonuz bu stadda takımları boğar her yıl şamyiyon oluruz satdımızı gösterip kız isreyecek halimiz yok kimseye de  beeğndirme ye mecbur değiliz 2 yıldır çekilen sıkıntılar ortada daha dün gibi aklımda inönün vahim hali stadımız harika bunu sonuçlarla bağdaşdıracağız sabredin az kaldı

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Nisan 2015, 14:06:42
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Konya bedava bilet dağıtıyor, olmayanlara passoyu doğrudan kendi yolluyor. Ayrıca Konya özelinde passoya karşı bir önyargı yok.
kim bedava bilet dağıtıyor hiç bedava girmedik.kim passoyu doğrudan yolluyor hepimiz kendimiz aldık.
en çok passo satılan illerden konya.sadece sezon başı kale arkası nalçacı grubu için kombine 100 tl civarından verildi o da fazla değil.
herkes kendi kombine aldı kendi bilet alıp maça giriyor.plastik bilet olayı yok ki bedava girilsin.
konya ilçelerden bile passosu olup maçlara gelen çok kişi var.ilçelerle nüfus 2.5 milyon civarı.yani 32000 biletli olunca bedava mı girmiş oluyoruz.
nerden aldın bu bilgiyi yoksa sallıyor musun anlamadım...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Fatih

o zaman bizim stada bursa'nın stadından güzel diyenler için ''Kargaya yavrusu güzel görünürmüş'' atasözü daha iyi gelir bence, adamların stadı bizimkinden güzel demenin nesi zor ben buna anlam veremiyorum.
Hayatinizda hic toki arenaya gittiniz mi? (Hakaret yasak) gibi stad... Baska birsey demem o stad icin...
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 14:30:56 SDemirsoy ]
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Gladiator Arena

Öncelikle merhaba,

Sırf bu Timsah Arenamı daha güzel yoksa Vodafone Arenamı muhabbetinden üye oldum. Şimdi ben bir inşaat muhendisliği okuyan biri olarak yanında çalıştığım Bursalı bir Mimara fikrini sordum. Ayrica kendim Bursa stadını fazla çocukca bulduğumu. Ne yaparsan yap hiç bir şekilde stad gerçek bir timsahı anımsatmıyacağını ve herzaman sahte ve çocukca duracağını belirttim. Mimar aynı fikirde olduğunu. Vodafone arena nın mimarisinin arkasında bir fikir olduğunu ve çevreye son derece uyumlu ve rahatsız etmeyen bir stad yapıldığını belirtti.

Simdi burda sirf kartal motifi yok diye bizim stadı beğenmeyenleri anlamıyorum. Allahtan böyle bir saçmalığa girmemişler. Stadımız hayal ettiğim gibi görünüyor şu anda. Inşallah o siyah çatı kolonları ve kirişler bozmaz.

Çevrimdışı pascal26

bursa'nın tribünleri bizimkilerden daha güzel olacağı kesin, resmen kıskandım adamların stadını hem daha büyük kapasite hem daha güzel.

Semtte yiyip içtikten sonra stada doğru yürürken bi düşüneceğim bu yazdığını, acaba şehir dışında metroyla gidilen dışardan timsaha benzeyen bi stadımız mı olsaydı  diye.  :D  :D
Yok ben en azından belediyeye yaptırılan bi tesisle gurur duyamam kusura bakma.

Çevrimdışı iyimserure

Konya'nın tribünlerinin dolmasında Beşiktaş'ın çok büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Zira Konyalıların çoğu passo kartını Beşiktaş-Trabzon maçı için aldı. Dikkat edin o maçtan önce Konya maçlarına kimse gelmezken sonrasında stat hep dolu oldu

Çevrimdışı ahmetx

stadyum sadece kapasite ve loca değildir, öyle olsa güney amerika stadyumları dünyada örnek gösterilirdi.

Çevrimdışı Efe

Hayatinizda hic toki arenaya gittiniz mi? (Hakaret Yasak)  gibi stad... Baska birsey demem o stad icin...
:kop: guzel yorum :)
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 14:31:48 SDemirsoy ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hayatinizda hic toki arenaya gittiniz mi? (Hakaret Yasak) gibi stad... Baska birsey demem o stad icin...
:claps: :claps: :claps:
Allah Aşkına , Şu Estetik Duşmanı , Dışı Beton şeklinde bırakılan , Bir kaplama veya boya dahi yapılmayan , Çatısı demir ygını olan stadı , Vodafone Arena gibi Estetik harikası bir staddan nasıl daha Güzel ve iyi olduğunu soylersiniz aklım almıyor :iscrewy:
Toki Arena Gibi Estetik yoksunu stadla Vodafone Arena gibi Estetik harikası bir stadı kıyaslamak bile Buyuk Hakarettir Açık ve Net...
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 14:32:11 SDemirsoy ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Öncelikle merhaba,

Sırf bu Timsah Arenamı daha güzel yoksa Vodafone Arenamı muhabbetinden üye oldum. Şimdi ben bir inşaat muhendisliği okuyan biri olarak yanında çalıştığım Bursalı bir Mimara fikrini sordum. Ayrica kendim Bursa stadını fazla çocukca bulduğumu. Ne yaparsan yap hiç bir şekilde stad gerçek bir timsahı anımsatmıyacağını ve herzaman sahte ve çocukca duracağını belirttim. Mimar aynı fikirde olduğunu. Vodafone arena nın mimarisinin arkasında bir fikir olduğunu ve çevreye son derece uyumlu ve rahatsız etmeyen bir stad yapıldığını belirtti.

Simdi burda sirf kartal motifi yok diye bizim stadı beğenmeyenleri anlamıyorum. Allahtan böyle bir saçmalığa girmemişler. Stadımız hayal ettiğim gibi görünüyor şu anda. Inşallah o siyah çatı kolonları ve kirişler bozmaz.
:hosgeldin katlimlarini bekliyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Öncelikle merhaba,

dış kabukta vodafone arenayla yarışacak dünyada bile çok az stadyum var.Tribünler olarak timsah arenayı beğenmiyor musun?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:claps: :claps: :claps:
Allah Aşkına , Şu Estetik Duşmanı , Dışı Beton şeklinde bırakılan , Bir kaplama veya boya dahi yapılmayan , Çatısı demir ygını olan stadı , Vodafone Arena gibi Estetik harikası bir staddan nasıl daha Güzel ve iyi olduğunu soylersiniz aklım almıyor :iscrewy:
Toki Arena Gibi Estetik yoksunu stadla Vodafone Arena gibi Estetik harikası bir stadı kıyaslamak bile Buyuk Hakarettir Açık ve Net...
:claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

stadyum sadece kapasite ve loca değildir, öyle olsa güney amerika stadyumları dünyada örnek gösterilirdi.
aynen katiliyorum ncaa final fourunu izeldim 67 bin kisilik stadata yaptilar ve koltuklar dip dibe vodafone arena ve timsah arena türkiyenin en iyi 2 stadi geri kalanlar da iyi stadlar ama gercekler var  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı pascal26

sanırım twitter, facebook, youtube kapatılmış arkadaşlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sanırım twitter, facebook, youtube kapatılmış arkadaşlar.
Yahu ben heryere giriyorum sorun yok neresi kapatılmış :alala: :alala: