Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5711122 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı panic13

30.03.2015 18:03:00

Trabzonspor maçının bilet satışına başlanıldı
Torku Konyaspor'umuzun Spor Toto Süper Lig'in 26.haftasında 5 Nisan Pazar günü Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın biletlerin satışına tüm Passolig satış kanalları ve stadyum gişelerinden başlanıldı.

Maçın bilet fiyatları şu şekilde:

Tribün İsmi   Ücret (TL)
Batı Alt  Tribün (C-D-E Blok)             100   
Batı Alt  Tribün (A-B-G-F) Blok               75   
Güney Üst (A-B-C-D-E-F-G-H-J-K) Blok               10   
Güney Alt (A-B-C-D-E-F) Blok               10   
Doğu Üst (C-D-E) Blok               30   
Doğu Üst (A-B-F-G) Blok               25   
Doğu Alt (C-D-E) Blok               40   
Doğu Alt (A-B-F-G) Blok               30   
KuleSite (Kuzey) Üst D-E-F-G-H-J-K  Blok               10   
KuleSite (Kuzey) Alt A-B-C-D-E-F Blok               10
Misafir Takım Tribün               30   
Batı Üst A-B Blok               30
Batı Üst C-D Blok               30

BEDAVA BİLET NERDE BEN GÖREMEDİM

http://www.merhabahaber.com/author_article_print.php?id=4215

"Konyaspor basın sözcüsü Cengiz Yönet, hafta başında bir TV programında konuyla ilgili açıklamalar yaptı.. Ama, Yönet bu olumsuzluğu geçmişten buyana taraftarlara bedava bilet veren yönetimlerin yarattığı gerçeğine değinmedi.. Daha yakın bir zamanda, yönetimi uyararak taraftar gruplarının stada girdikleri kapılarda kontrol yapmalarını dile getirmiştik. Bu uyarımızın amacı, bedava verilen 15 liralık biletleri 10 liradan satan taraftarlara dur denilmesi içindi..
Konyaspor yönetimini, bedava bilet konusunun önüne geçilmesi için büyük görev beklemekte..  Bedava bilet verilerek kulüp iki kez zarara uğratılmakta.. Birincisi; bedava bilet verilerek kulübün geliri düşürülmekte ve bir takım kişilere çıkar sağlanmakta, diğer taraftan kulüp Futbol Federasyonu tarafından verilen para cezasıyla cezalandırılmakta.. "

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

30.03.2015 18:03:00

Trabzonspor maçının bilet satışına başlanıldı
Torku Konyaspor'umuzun Spor Toto Süper Lig'in 26.haftasında 5 Nisan Pazar günü Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın biletlerin satışına tüm Passolig satış kanalları ve stadyum gişelerinden başlanıldı.

Maçın bilet fiyatları şu şekilde:

Tribün İsmi   Ücret (TL)
Batı Alt  Tribün (C-D-E Blok)             100   
Batı Alt  Tribün (A-B-G-F) Blok               75   
Güney Üst (A-B-C-D-E-F-G-H-J-K) Blok               10   
Güney Alt (A-B-C-D-E-F) Blok               10   
Doğu Üst (C-D-E) Blok               30   
Doğu Üst (A-B-F-G) Blok               25   
Doğu Alt (C-D-E) Blok               40   
Doğu Alt (A-B-F-G) Blok               30   
KuleSite (Kuzey) Üst D-E-F-G-H-J-K  Blok               10   
KuleSite (Kuzey) Alt A-B-C-D-E-F Blok               10
Misafir Takım Tribün               30   
Batı Üst A-B Blok               30
Batı Üst C-D Blok               30

BEDAVA BİLET NERDE BEN GÖREMEDİM
Tebrik edecegimize , Bahane uretiyoruz :iscrewy:
Adamlar Bu sezon en yüksek Taraftar ortalamsına oynayan Takım Ben Açıkçası tebrik ediyorum Kpnya taraftarını , Şehre , Stada ve takımlarına sahip çıkıyorlar :claps: :claps: :claps: Kareografi ve Tribün Şhowlarıda oldukça başarılı...
Ama şu detayı da vereyim Konya Muhafazakar bir şehir ve Passoya karş değil , Bununda etkisi yadsınamaz @Oktay Abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

o zaman bizim stada bursa'nın stadından güzel diyenler için ''Kargaya yavrusu güzel görünürmüş'' atasözü daha iyi gelir bence, adamların stadı bizimkinden güzel demenin nesi zor ben buna anlam veremiyorum.
  bizim stat derken hangi statı kasdediyosun

Çevrimdışı Deniz

Egri oturup dogru konusalim.
Canli yayini ac gozune ilk ne çarpacak
Ben her actigimda ilk katlardaki cikis kapilari .mimarin kulaklarini cinlatiyorum
Eğri oturup dogru konuşalım evet
Bizden daha büyük çıkış kapısı olan bir stadın çıkış kapıları nasıl bizden daha az göze batıyor?
Tokinin inşaat hali fotosunu koydum.özellikle karşı tribünde çıkış kapısı ve yürüyüş yolundan başka dikkat çeken birşey var mı?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

stadyum dediğin böyle olur Toki arena da estetik sıfır.
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 13:52:51 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALBATROS

bizim tribün çıkış kapıları kaplanırmı ki öyle bırakırlar gibime geliyor

Çevrimdışı ahmetx

her güzelin bir kusuru olur,bizim alt katta çıkış kapıları olmasaydı ne kusur bulacaktınız merak ediyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

@riza calli burada sizin dikkatinizi çıkış kapıları çekmiyor yani öyle mi?  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı riza calli

Bizden nasil buyuk cikis kapilari onu anlamadim.
Onlarin ki uc sira prekast kapliyor bizimkisi bes sira

Çevrimdışı YunusEmre

Egri oturup dogru konusalim.
Canli yayini ac gozune ilk ne çarpacak
Ben her actigimda ilk katlardaki cikis kapilari .mimarin kulaklarini cinlatiyorum

adamlarda 6 çıkış kapısı var bizde 5 var neye itiraz ediyorsunuz anlamıyorum doğrusu... Dünyanın en güzel yer,ne olabilecek en iyisini yapıyoruz hala yok dağbaşı arena ii bursa arena iyi..

Aynen öyle olacak bak tt arenanın inşaat haline  :)
@riza calli abi iyi bak bu Tt arena nın inşaa halindeki resmine ondan sonra konuş , Belli olmuyor dedigin çıkış kapıları bunlar mı ??? Eşşek kadar çıkış kapılarına belli olmuyor diyorsun İnsaf :iscrewy:
Daha koltuklar takılmadı , Kaplama ve boya yapılmadı bunlar bitince daha küçük gözükecek emin ol :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

o zaman bizim stada bursa'nın stadından güzel diyenler için ''Kargaya yavrusu güzel görünürmüş'' atasözü daha iyi gelir bence, adamların stadı bizimkinden güzel demenin nesi zor ben buna anlam veremiyorum.
Kalbimi kırıyorsun ama

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çünkü öyle bişey yok :ok:
Bizim stad gibi bir stat yok abicim, olamazda  :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Bursa'nın sıtadını beğenmiyor bazı arkadaşlar ama inanın biz timsah arena modelinde bir stad yapsak, Bursa'da Vodafone Arena modelinde bir stad yapsaydı Vodafone Arenayı beğenmezlerdi diye düşünüyorum... :)

Bursa yönetimi, Beşiktaş taraftarı  Beşiktaş Yönetiminden nasıl bir stad istediyse kendi stadını resmen ona göre yapıyor...

Yanlış anlaşılmasın ben Vodafone Arena'yı çok beğeniyorum loca sayısı ve İstanbul faktörü gelir faktörü düşünüldüğünde çok güzel bir stad inşaa ediyoruz ama hangimizi rüyası değildi tek katlı kale arkası ? Hangimizi rüyası değildi üst ile alt kat arasında çok fark olmaması ? Hangimizin rüyası değildi çatı ile tribünler arasında boşluk olmaması ?

Çevrimiçi Rasim

güzel degilde ondan
Beşiktaş!

Çevrimdışı FARUK

o kıyaslama olamaz ama çünkü o çıkış kapısı önünde kocaman bir koridor var
o koridor olmasa ve tribün basamakları gelse aynı şekilde yer kaplayacak

Çevrimdışı YunusEmre

Tebrik edecegimize , Bahane uretiyoruz :iscrewy:
Adamlar Bu sezon en yüksek Taraftar ortalamsına oynayan Takım Ben Açıkçası tebrik ediyorum Kpnya taraftarını , Şehre , Stada ve takımlarına sahip çıkıyorlar :claps: :claps: :claps: Kareografi ve Tribün Şhowlarıda oldukça başarılı...
Ama şu detayı da vereyim Konya Muhafazakar bir şehir ve Passoya karş değil , Bununda etkisi yadsınamaz @Oktay Abi

kayseride biletler bedavadan da ucuz 1 tl ama kimse gitmiyor konya taraftarının hakkını vermek lazım bence...

bu arada kayseri de muhafazakar paso kartın muhafazakarlıkla ne ilgisi var...
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 13:53:08 E. Açık Rampa ]

Çevrimdışı Oktay

http://www.merhabahaber.com/author_article_print.php?id=4215

"Konyaspor basın sözcüsü Cengiz Yönet, hafta başında bir TV programında konuyla ilgili açıklamalar yaptı.. Ama, Yönet bu olumsuzluğu geçmişten buyana taraftarlara bedava bilet veren yönetimlerin yarattığı gerçeğine değinmedi.. Daha yakın bir zamanda, yönetimi uyararak taraftar gruplarının stada girdikleri kapılarda kontrol yapmalarını dile getirmiştik. Bu uyarımızın amacı, bedava verilen 15 liralık biletleri 10 liradan satan taraftarlara dur denilmesi içindi..
Konyaspor yönetimini, bedava bilet konusunun önüne geçilmesi için büyük görev beklemekte..  Bedava bilet verilerek kulüp iki kez zarara uğratılmakta.. Birincisi; bedava bilet verilerek kulübün geliri düşürülmekte ve bir takım kişilere çıkar sağlanmakta, diğer taraftan kulüp Futbol Federasyonu tarafından verilen para cezasıyla cezalandırılmakta.. "

yerel bi gazetenin haberini alıntılıyosunda içeriğini okudunmu?? bikere karta bedava bilet nasıl tanımlıyolar yoksa biri sisteme girip bir tribündeki bütün passo kartlara cebinden para verip biletmi alıyor.. :alala: :alala: baştan sona asparagaz haber olduğu her yerinden belli

bizim stat derken hangi statı kasdediyosun

bence okuduğumuzu anlayalım derslerine gitmen gerekiyor, burada beşiktaşlılar var ve çoğunluktan biz diye bahsedilir.

Ust kat çıkış kapıları 6 Sıra prekast kaplıyor Toki arenada bir daha bakmanızı tavsiye ediyorum :iscrewy: @riza calli
Ayrıca Dış cephesi beton şeklinde yani inşaat halinde duran herhangi bir kaplama veya boya bile yapılmayan Toki Arenayı , Bizimkisi gibi Estetik harikası bir staddan nasıl daha güzel bulursunuz gerçekten Aklm almıyor :iscrewy:

Çevrimdışı FARUK

Bursa'nın sıtadını beğenmiyor bazı arkadaşlar ama inanın biz timsah arena modelinde bir stad yapsak, Bursa'da Vodafone Arena modelinde bir stad yapsaydı Vodafone Arenayı beğenmezlerdi diye düşünüyorum... :)

Bursa yönetimi, Beşiktaş taraftarı  Beşiktaş Yönetiminden nasıl bir stad istediyse kendi stadını resmen ona göre yapıyor...

Yanlış anlaşılmasın ben Vodafone Arena'yı çok beğeniyorum loca sayısı ve İstanbul faktörü gelir faktörü düşünüldüğünde çok güzel bir stad inşaa ediyoruz ama hangimizi rüyası değildi tek katlı kale arkası ? Hangimizi rüyası değildi üst ile alt kat arasında çok fark olmaması ? Hangimizin rüyası değildi çatı ile tribünler arasında boşluk olmaması ?
+1 kardeşim söyleyeme çalıştığım şeyler bunlardı da yazmak istemedim. her kelimene imzamı atarım.

Çevrimdışı riza calli

Ust kat çıkış kapıları 6 Sıra prekast kaplıyor Toki arenada bir daha bakmanızı tavsiye ediyorum :iscrewy: @riza calli
Ayrıca Dış cephesi beton şeklinde yani inşaat halinde duran herhangi bir kaplama veya boya bile yapılmayan Toki Arenayı , Bizimkisi gibi Estetik harikası bir staddan nasıl daha güzel bulursunuz gerçekten Aklm almıyor :iscrewy:
Alt kat cikis kapılarına bak

Çevrimdışı YunusEmre

yerimiz bursanınki gibi uygun olsa eyvallah ama anıtlar kurulu kararları gözümünün önündeyken yok şurası niye eşit değil yok stad kapasitesi neden düşük vs diyemeyiz.. stad için ordaki arazinin tamamı kullanılmış ve bu çıkmış... kale arkaları tek kat olsa eski açık daha mı yüksek olacaktı...

Çevrimdışı FARUK

hocam çatı kolonları 3,45m en üst sıradaki kişi ayağa kalktığında 1.70m boyundaki birisi için arada 1.75m kalıyor daha ne kadar alçak olacaktı ki