Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5711409 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

Aynen Samet  :ok:
coluk cocuk stadı geziyor demekkibizde o zamanlar geldiğinde gireriz içeri:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Oktay

bursa'nın tribünleri bizimkilerden daha güzel olacağı kesin, resmen kıskandım adamların stadını hem daha büyük kapasite hem daha güzel.
komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş.. seninkide o misal :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı FARUK

beyaz iskelelerden gelmiş stada yeniaçık-kapalı köşeden içeri alıyorlar
kule vinç çıkış kapısı için bırakıyor sarı vinç saha içine çekiyor
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 12:52:17 FARUK ]

Çevrimdışı KUMANOVALI

valla atasözü doğruda , adamların yekpare kale arkasına hastayım...  :claps:

kapasite konusu gene açılacak gibi  :biggrinking:

horoza sormuşlar tavukmu yumurtadan çıkar yoksa yumurtamı tavuktan

horoz cevap vermiş

ben öperim gerisini anlamam demiş

yani 41.903 diyoruz  :deal: :naughty: :naughty:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Deniz

ben kapasitenin değişeceğini düşünmüyorum.42000 olarak açılır ya da max +1000 olur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

ben kapasitenin değişeceğini düşünmüyorum.42000 olarak açılır ya da max +1000 olur
dün konya trabzon macına 32000 bin civarı seyirci gelmiş ..bu passo bahane ediyolarya bu konya kadar olamıyoruz ben buna anlamıyorum işte..
bugünkü maç başakşehirde trafik sorunu yok üşüdüm dondum sorunu yok bakalım akşam kaç kişi gidecek stada

Çevrimdışı riza calli

Kertenkeleleri sevmesem de statlari gercekten güzel.tr deki siralamam
Kertenkele arena
Toki arena
Vodafone arena
Kadinkoy arena

Çevrimdışı Deniz

Kertenkeleleri sevmesem de statlari gercekten güzel.tr deki siralamam
Kertenkele arena
Toki arena
Vodafone arena
Kadinkoy arena
toki arenayı bizim stadın üstüne yazmanızdaki tek gerekçenin kapasite olduğunu düşünüyorum yoksa bence konya stadından bile on kat daha kötü bir stad :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı panic13

dün konya trabzon macına 32000 bin civarı seyirci gelmiş ..bu passo bahane ediyolarya bu konya kadar olamıyoruz ben buna anlamıyorum işte..
bugünkü maç başakşehirde trafik sorunu yok üşüdüm dondum sorunu yok bakalım akşam kaç kişi gidecek stada

Konya bedava bilet dağıtıyor, olmayanlara passoyu doğrudan kendi yolluyor. Ayrıca Konya özelinde passoya karşı bir önyargı yok.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmetx

Konya bedava bilet dağıtıyor, olmayanlara passoyu doğrudan kendi yolluyor. Ayrıca Konya özelinde passoya karşı bir önyargı yok.
:claps: :claps: :claps: :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı riza calli

toki arenayı bizim stadın üstüne yazmanızdaki tek gerekçenin kapasite olduğunu düşünüyorum yoksa bence konya stadından bile on kat daha kötü bir stad :)
Ben ulasim konum gibi seyleri solemedim.sadece kapasite olarak degil daha cok artilsri var.mesela alt katlarda cikis kapisi yok.iki kale arkasi ustte ayni bizdeki gibi degil

Çevrimdışı Deniz

Ben ulasim konum gibi seyleri solemedim.sadece kapasite olarak degil daha cok artilsri var.mesela alt katlarda cikis kapisi yok.iki kale arkasi ustte ayni bizdeki gibi degil
Bizim kale arkalarından biri locasız,tokinin alt katlarında çıkış kapısı var hatta koskocaman yürüyüş yolu da var.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Toki Arena da Mı Alt katlarda Giriş çıkış kapısı yok :alala: :alala: Bir daha incelemenizi tavsiye ederim :iscrewy: :D
Gecekondu Arenayla karıştırdınız sanırım Toki Arenayı :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALBATROS

ortaya skorbord ekleyebilseydik bu zaafları kapatacaktı keşke img bunun için sponsor bulsaydı

Çevrimdışı BRK

Su eski acik tarih duvari ne yapicaklar, mabet calismalar basladi dedi, resim varmi? :s

Çevrimdışı riza calli

Bizim kale arkalarından biri locasız,tokinin alt katlarında çıkış kapısı var hatta koskocaman yürüyüş yolu da var.
Var ama gozukmuyor arada kaliyor.cikis kapisina gelince o bile belli olmuyor cok hos duruyo

Çevrimdışı Oktay

30.03.2015 18:03:00

Trabzonspor maçının bilet satışına başlanıldı
Torku Konyaspor'umuzun Spor Toto Süper Lig'in 26.haftasında 5 Nisan Pazar günü Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın biletlerin satışına tüm Passolig satış kanalları ve stadyum gişelerinden başlanıldı.

Maçın bilet fiyatları şu şekilde:

Tribün İsmi   Ücret (TL)
Batı Alt  Tribün (C-D-E Blok)             100   
Batı Alt  Tribün (A-B-G-F) Blok               75   
Güney Üst (A-B-C-D-E-F-G-H-J-K) Blok               10   
Güney Alt (A-B-C-D-E-F) Blok               10   
Doğu Üst (C-D-E) Blok               30   
Doğu Üst (A-B-F-G) Blok               25   
Doğu Alt (C-D-E) Blok               40   
Doğu Alt (A-B-F-G) Blok               30   
KuleSite (Kuzey) Üst D-E-F-G-H-J-K  Blok               10   
KuleSite (Kuzey) Alt A-B-C-D-E-F Blok               10
Misafir Takım Tribün               30   
Batı Üst A-B Blok               30
Batı Üst C-D Blok               30

BEDAVA BİLET NERDE BEN GÖREMEDİM
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 13:38:58 Oktay ]

:claps: :claps: :claps:
Aynen birde yuruyuş yolu var hangar gibi :icool:

Çevrimdışı Deniz

Var ama gozukmuyor arada kaliyor.cikis kapisina gelince o bile belli olmuyor cok hos duruyo
Bizimkinin gözüktüğüne ya da kötü durduğuna nasıl karar verdiniz? :)
Bizden daha fazla ve daha geniş onların çıkış kapıları.
O göze batmıyorsa bizimki hiç batmaz.
Ayrıca bizde yürüyüş yolu da yok.

Sanırım Koltuklar takılmadıgı için Ve kaplama yapılmadıgı için şuan Göze buyuk gözüküyor, Koltuklar takılınca ve çıkış kapıları onlardaki gibi kaplanınca veya Boyanınca bizimkilerde daha küçük gozukur heralde @Deniz

o zaman bizim stada bursa'nın stadından güzel diyenler için ''Kargaya yavrusu güzel görünürmüş'' atasözü daha iyi gelir bence, adamların stadı bizimkinden güzel demenin nesi zor ben buna anlam veremiyorum.

Çevrimdışı riza calli

Egri oturup dogru konusalim.
Canli yayini ac gozune ilk ne çarpacak
Ben her actigimda ilk katlardaki cikis kapilari .mimarin kulaklarini cinlatiyorum

Çevrimdışı Deniz

Sanırım Koltuklar takılmadıgı için Ve kaplama yapılmadıgı için şuan Göze buyuk gözüküyor, Koltuklar takılınca ve çıkış kapıları onlardaki gibi kaplanınca veya Boyanınca bizimkilerde daha küçük gozukur heralde @Deniz
Aynen öyle olacak bak tt arenanın inşaat haline  :)