Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5711829 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

korkulukların boyunu diyor abi resmen görüş açısını kapatıyor @ahmetx
hımm evet,ayakta maç izlemeye göre ayarlamışlar biliyorlar Türk seyircilerini  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

daha önce soruldu mu bilmiyorum ama yeni açık alt kat son prekastlar çatıdan sonra mı yapılacak? Şimdi de çatı iç halka iskelesi seriliyor?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı SDemirsoy

daha önce soruldu mu bilmiyorum ama yeni açık alt kat son prekastlar çatıdan sonra mı yapılacak? Şimdi de çatı iç halka iskelesi seriliyor?
belkide portatif tribün için bekletiyorlardır :D

Çevrimdışı cisse557

mübarekler neredeyse çatıya kadar çıkacakmış :D @cisse557
Boyun ve bel fıtığı olanlar kim ki zaten :D

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

Suan numarali ustte 2 koldan prekast takiliyor paletli loca katini takiyor sari vincte ust taraftan devam ediyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Günaydın Arena
Kapalıda merdiven basamaklarını ayarlıyorlar sanırım 
olum 3-4 gundur takiyorlar yeni mi gordun :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

olum 3-4 gundur takiyorlar yeni mi gordun :icool:
3-4 gündür bakamadım hiç abi :D

Çevrimdışı ahmetx

elin oğlu yapmış işte, nedir bu bursalıların çektiği önce koltukların düzensizliği şimdi korkuluklar yazık yahu.
Fotonun sol üstüne bakarsanız bayanlar ve yaşlılar için tribün girişlerinin üstü gayet ideal olur önleri açık ayağa kalkmalarına gerek kalmaz :D

[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 11:42:12 ahmetx ]

Çevrimdışı Efe

3-4 gündür bakamadım hiç abi :D
beyaz vinc hayatnin calusmasini yapti bak kimse laf soylemiyor artik :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

beyaz vinc hayatnin calusmasini yapti bak kimse laf soylemiyor artik :D
beyaz vinç adamdır  :friendship:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Vodafone Arena 06.03.2015 - 06.04.2015 Arası Gelişmeler

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Oktay

beyaz vinç adamdır  :friendship:
bana vincinin renğini söyle sana kim olduğunu söyliyim diyosun yani..@SDemirsoy :D :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

buna göre 20 günlük iş var prekast için.

Çevrimdışı SDemirsoy

bana vincinin renğini söyle sana kim olduğunu söyliyim diyosun yani..@SDemirsoy :D :D
aynen öyle abi çok laf ettik ama adamdır :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

@TimeLapse süper gene süper gene süper gene  :super: :super:

Çevrimdışı SDemirsoy

beyaz vinçin adam olduğunun kanıtı çatıcıların işinide yapıyor :D

bursa'nın tribünleri bizimkilerden daha güzel olacağı kesin, resmen kıskandım adamların stadını hem daha büyük kapasite hem daha güzel.

Çevrimdışı keremfrat1