Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5712107 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Bir inşaat şirketide aman ben 10 gün önce bitiriyim demiyor nede olsa süre vardiye böyleler @Efe :money:
aslında işi bilen birisin hiç bir firma nasılsa zaman var demez :D geç bitmesi her zaman maliyet demektir ama her işin önündede bir dizi engel olur ve hep iş bu engelleri yaparak devam eder en basiti taşçılara bak sonlanarak gidemiyorlar neden çünkü iş acil olduğu için başlamaları gereken zamandan önce başladılar buda yarım yarım çalışmalarına neden oluyor ve sil baştan yapıp tekrar geri dönecekler bu onlara ek bir maliyet ve zaman kaybına neden olacak şimdi burda çelişkili bir durum var erken başlayarak bize zaman kazandırdılar ama erken başlayarak kendilerine zaman kaybettirdiler yani kendi hesaplarınca diyelim altı ayda bitirmeleri gerekiyordu şimdi bu onlara sekiz aya mâl olacak bu iki aylık fazla çalışma onlara zarar olarak geçecek @Melekcik

Çevrimdışı Deniz

bursa stadı bitiyor bizde bu günleri göreceğiz inşallah :)
Güzel oluyor  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Resmen bursa statında maç merak ediyorum kale arkaları süper...! bakalım bitince nasıl görünecek acaba...!

Çevrimiçi Necmi

Güzel oluyor  :)
koltuk işini hiç beğenmedim fantaziye kaçmaya ne gerek vardı işi sıradanlaştırmış proje olarak gerçekten güzel bir stad ama her tarafı fantazi çocuklara oyun parkı yapılıyormuş gibi

Çevrimdışı Deniz

Ben kale arkalarındaki merdiven boşluklarını çok fazla buldum benim gözüme oldukça battı.Ama maraton tribünün alt katlarında çıkış olmaması ve koltukların bölünmemiş olması güzel olmuş
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

@Efe abi bursanın stadında membran gerdirilirken vinçler saha içinden yardım ediyor bizim stadımızda nasıl olacak? içerden yardım ederlerse çim başlayamaz.  :alala: :alala:

hayır yardım etmiyor şuan dış kabuktaki mebranlar yapılıyor dışarıdaki vinç yardım ediyor yardımda sadece mebranları yukarı çıkarmak bizdede dışarıdan bitane seyyar vinç yeterde artar bizim yüksekliğimiz dışarıdan az timsah arenanın dıştan yüksekliği35-40 metre nereyse o yüzden büyük vinç yardım ediyor mebran olayı en kolayı şu çelik halat işleri bitsin çatı havaya kalksın çatı bitmiş olacak benim gözümde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı samet67

hayır yardım etmiyor şuan dış kabuktaki mebranlar yapılıyor dışarıdaki vinç yardım ediyor yardımda sadece mebranları yukarı çıkarmak bizdede dışarıdan bitane seyyar vinç yeterde artar bizim yüksekliğimiz dışarıdan az timsah arenanın dıştan yüksekliği35-40 metre nereyse o yüzden büyük vinç yardım ediyor mebran olayı en kolayı şu çelik halat işleri bitsin çatı havaya kalksın çatı bitmiş olacak benim gözümde :)
Anladım abi çok sağol  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bursanın çatısını VSL Heavy Lifting kaldırmış, profesyonel ekip :ok:
Bizimki kimdi :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Melekcik

aslında işi bilen birisin hiç bir firma nasılsa zaman var demez :D geç bitmesi her zaman maliyet demektir ama her işin önündede bir dizi engel olur ve hep iş bu engelleri yaparak devam eder en basiti taşçılara bak sonlanarak gidemiyorlar neden çünkü iş acil olduğu için başlamaları gereken zamandan önce başladılar buda yarım yarım çalışmalarına neden oluyor ve sil baştan yapıp tekrar geri dönecekler bu onlara ek bir maliyet ve zaman kaybına neden olacak şimdi burda çelişkili bir durum var erken başlayarak bize zaman kazandırdılar ama erken başlayarak kendilerine zaman kaybettirdiler yani kendi hesaplarınca diyelim altı ayda bitirmeleri gerekiyordu şimdi bu onlara sekiz aya mâl olacak bu iki aylık fazla çalışma onlara zarar olarak geçecek @Melekcik
Haklısında insan biran önce bitsin istiyor @Necmi
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

yok geçmez şu an iş takvimine uyumlu gidiyor hatta çatı önden hamleli gidiyor ama bundan sonra ne olur bilemem ama şu ana kadar bir gecikmesi yok buna prekast işleride dahil  :evillol: sadece sıkıntılı görünen şey aslında yapılan işlerin görünmüyor olması bir anda arka arkaya bitecek işler Ağustos sonunda işlerin tamamını bitmiş olarak  görürüz ama bu stad açılacak anlamına gelmiyor çimlerin ne kadar zamanda oturması gerektiği konusunu bilmiyorum işlerin tamamı derken taş işi bitmez ihtimal vermiyorum birde stad harici kulübün yerleşeceği alanlar sona kalır büyük ihtimal müze restoran vs kısımlar kalacaktır birde dış peyzaj kalır gibime geliyor @Melekcik
Alıştık sahada 3 kamyon çıkıp 5 tanesinin geri girmesine  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ebabil

günaydın millet iyi haftalar, bol prekast ve kolonlu bir hafta dileğiyle.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın  arkadaşlar.Hayırlı  haftalar  olsun.

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bugün  çalışmalar  hızlı başladı  umarım  aynı  şekilde  gider.PAletli ve sarı prekast takıyor.Beyaz alacalı projektörün altında  göremedim tam ama  sanırım çıkışa merdiven takıyor tahminimce.

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın Arena
Kapalıda merdiven basamaklarını ayarlıyorlar sanırım 

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı cisse557

bursa stadı bitiyor bizde bu günleri göreceğiz inşallah :)
Güzel stat da şu olay biraz saçma olmuş :)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ahmetx

Güzel stat da şu olay biraz saçma olmuş :)
korkulukları diyorsan eğimli tribünlerde olması lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

korkulukları diyorsan eğimli tribünlerde olması lazım.
korkulukların boyunu diyor abi resmen görüş açısını kapatıyor @ahmetx

Çevrimdışı İrfan

We are Electric..!

Çevrimdışı cisse557

korkulukların boyunu diyor abi resmen görüş açısını kapatıyor @ahmetx
Aynen Samet  :ok: