Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5712477 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Karabay

aynen kızılsakal hocam ortam sakindi öyle yad ettik biraz  :) epey zaman geçmiş hatta senin nickin bile değişmiş :D
@kcptl  Ya sorma  :) ama @Necmi abi bana yinede güzellik yaptı.
Alıntı yapılan: Efe link=topic=1159.msg210752#msg210752 date=
evt mart nisanda çatıyı görürüz diyorduk az bi sapmayla göreceğiz gibi görünüyor  :icool:
@Efe Olsun ama göreceğiz az bir sapmayla nihayet. Sadece stat değil çok şeyde değişti ve gelişti.

Çevrimdışı Efe

Ya işte sorun burda ona engel olmuyor diyesimi olur sen hemen yap cık git öbürü seni ne ilgilendiri @Efe  :steamed:

adamlar normal seyrinde gidiyor adamlara laf söylemeyin neden böyle diyorsun demeyin programları bu  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@kcptl  Ya sorma  :) ama @Necmi abi bana yinede güzellik yaptı. @Efe Olsun ama göreceğiz az bir sapmayla nihayet. Sadece stat değil çok şeyde değişti ve gelişti.

aynen o şekilde hayırlısıyla haziran ayı sonunda big lifte doğru ilerliyoruz gibi görünüyor gecikme olmazsa  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

adamlar normal seyrinde gidiyor adamlara laf söylemeyin neden böyle diyorsun demeyin programları bu  :D
Bir inşaat şirketide aman ben 10 gün önce bitiriyim demiyor nede olsa süre vardiye böyleler @Efe :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi murat

Bir inşaat şirketide aman ben 10 gün önce bitiriyim demiyor nede olsa süre vardiye böyleler @Efe :money:
küfekiciler  :claps:

Çevrimdışı Melekcik

küfekiciler  :claps:
Bir anlamadığım o zaten şu inşaat da işine göre hızlımı yavaşmı bilmiyorum ama hızlı gibiler  :alala: :alala:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

valla ben sadece şunu söyleyeyim şuan hiç bir iş sapmadan devam ediyor gerçektende şaşılacak iş bu zamana kadar konuştuğumuz sarktı o oldu bu oldu işleri buhar oldu bende bişeyler gördümde ordan söylüyorum içiniz rahat olsun stad hızla bitime ilerliyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bir anlamadığım o zaten şu inşaat da işine göre hızlımı yavaşmı bilmiyorum ama hızlı gibiler  :alala: :alala:

onlarda hızlı değil normal seyrinde devam ediyorlar bence hatta necmi abi biraz daha hzılanlasar iyi olacak demişti şuan sadece sütünlar kyapıldı daha kaplanacak alanlar var onlarında yapılması lazım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Melekcik

valla ben sadece şunu söyleyeyim şuan hiç bir iş sapmadan devam ediyor gerçektende şaşılacak iş bu zamana kadar konuştuğumuz sarktı o oldu bu oldu işleri buhar oldu bende bişeyler gördümde ordan söylüyorum içiniz rahat olsun stad hızla bitime ilerliyor :ok:
İnşallah son soru asıl iştakvimindeki açılış tarihini geçermi sence bence geçer @Efe

Çevrimdışı Melekcik

onlarda hızlı değil normal seyrinde devam ediyorlar bence hatta necmi abi biraz daha hzılanlasar iyi olacak demişti şuan sadece sütünlar kyapıldı daha kaplanacak alanlar var onlarında yapılması lazım :)
Yav arkadaş biride mükemmel gökhan gibi sağdan kaptırdı gidiyor diyemiyoruz veli gibi bir sağa bir sola  :kop: :kop:

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Kameranın numaralıya alınma durumu ne oldu?Alınacak mı, tarihi belli mi?

Çevrimdışı Efe

İnşallah son soru asıl iştakvimindeki açılış tarihini geçermi sence bence geçer @Efe

geçmez neden dersen çim işi önemli dğer işler çok sıkıntı değil çim zamanı içinde yapılırsa sıkıntı olmadan açarlar eksikler olsun sıkıntı değil 1-2 ay içinde eksikler giderilir burda iş çatıcılardan sonra çimcilere düşüyor onlar açılışı belirleyecek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kameranın numaralıya alınma durumu ne oldu?Alınacak mı, tarihi belli mi?

herangi bi gelişme yok şuan  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı capo di capi

29 Ekim'de açılırsa çok iyi. 2016'ya sarkmaz inşaallah.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Deniz

Diğer stadyumlardan takip ettiğim kadarıyla;
Bütün hazırlıklar bittikten sonra çatının havaya kaldırılma işlemi 10-14 gün arası sürecek.
7. günden sonra çatının %50 si havaya kalkmış oluyor.
Yani ilk katın iskeleleri toplanmaya başlanıyor ve toplanıyor.
Eğer iş güvenliği izin verirse bu 7. günden itibaren koltuklar monte edilmeye başlanabilir.bu 1 hafta-10 gün kazanç sağlar koltuk için.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

29 Ekim'de açılırsa çok iyi. 2016'ya sarkmaz inşaallah.
Yok okadar sarkmaz en kötü kasım

Çevrimdışı Efe

Diğer stadyumlardan takip ettiğim kadarıyla;
Bütün hazırlıklar bittikten sonra çatının havaya kaldırılma işlemi 10-14 gün arası sürecek.
7. günden sonra çatının %50 si havaya kalkmış oluyor.
Yani ilk katın iskeleleri toplanmaya başlanıyor ve toplanıyor.
Eğer iş güvenliği izin verirse bu 7. günden itibaren koltuklar monte edilmeye başlanabilir.bu 1 hafta-10 gün kazanç sağlar koltuk için.

aynen o şekilde vinçler sahadan çıkar çıkmazda çim işi başlayacak mebran serilimi dış taraftan yapılacak bursa stadında hergün önünden geçiyorum mebranlar rulo halinde vinçle çatı üzerinde bulunan elemanlara bırakılıyor onlarda gerdirip montajını yapıyorlar çokta güzel oluyor  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Bu arada güzel bir resimle de gösterim  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Efe

bursa stadı bitiyor bizde bu günleri göreceğiz inşallah :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

bursa stadı bitiyor bizde bu günleri göreceğiz inşallah :)
Kale arkası tribünleri çok iyi gerçekten :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

:evillol:

Çevrimdışı samet67

@Efe abi bursanın stadında membran gerdirilirken vinçler saha içinden yardım ediyor bizim stadımızda nasıl olacak? içerden yardım ederlerse çim başlayamaz.  :alala: :alala:

Çevrimiçi Necmi

yok geçmez şu an iş takvimine uyumlu gidiyor hatta çatı önden hamleli gidiyor ama bundan sonra ne olur bilemem ama şu ana kadar bir gecikmesi yok buna prekast işleride dahil  :evillol: sadece sıkıntılı görünen şey aslında yapılan işlerin görünmüyor olması bir anda arka arkaya bitecek işler Ağustos sonunda işlerin tamamını bitmiş olarak  görürüz ama bu stad açılacak anlamına gelmiyor çimlerin ne kadar zamanda oturması gerektiği konusunu bilmiyorum işlerin tamamı derken taş işi bitmez ihtimal vermiyorum birde stad harici kulübün yerleşeceği alanlar sona kalır büyük ihtimal müze restoran vs kısımlar kalacaktır birde dış peyzaj kalır gibime geliyor @Melekcik