Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5712991 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Prekastcıları boş bırakma...! elin değmişken loca ekibine de söyle biraz sizlerde hızlanın...! @keremfrat1
biz hizliyiz gecen c blok yeni acik yani 2.90 kotunun duvarlarini noktalarını verdik :)

Çevrimdışı ozan062

Hibrit çimi ben de çok merak ediyorum kaymak gibi zeminimiz olacak :D

O zeminde yumurta yuvarlasak yuvarlanır yani :kop:

sürtünme kuvveti hayli olacak gibi gorunuyor yani yag gibi akacak top:) hiç kum vs olmucak topu yonunu değiştirebilmesi veya tutabilmesi için..
baya iyi olacak ama tabiki sabredilmesi lazım bizimkiler umarım sabrederler erken acmayı hedeflemezler
veya kendi aralarında geceleri maç patlatmazlar orda:D iki dakkada pert olur vallahi :evillol: :icool:
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2015, 14:47:06 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı BlackEagle1989

Çevrimdışı Hakan Gülcan

şuan oluşturulan iskeleler varya tribünlerin üzerinde onların üzerine enine halatlar konacak çeliklerle desteklenecek onların birleşimi orta yuvarlağı oluşturacak :)
sağol @Efe abi   :)
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Oktay

ancak rampa tam acilinca giderler
@Efe orta sahadaki iskeleler herhalde gitmemesinin sebebi çatı halatı için kullanılacak olması gibi bir ihtimal aklıma getirdi.. sence ????

Çevrimdışı riza calli

Sabahtan beri yeni acikta 5 tane prekast takildi .cokmu zor bu is anlamadim gitti

Çevrimdışı Türkay

Tribün ısıtma bunlar mı? TT arena ile akyazı da bunlar varmış

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Tribün ısıtma bunlar mı? TT arena ile akyazı da bunlar varmış

Evet ısıtma onlar... tribün de olacak bizde büyük ihtimalle...!
Şy cafelerde boru sistemi ile olan ısıtma mı tercih edilir acaba  :alala: :alala:

Çevrimdışı Türkay

Evet ısıtma onlar... tribün de olacak bizde büyük ihtimalle...!
Şy cafelerde boru sistemi ile olan ısıtma mı tercih edilir acaba  :alala: :alala:

Ben bizim statta tribün ısıtması olmayacak sanıyordum. Hatta tartışılmıştı burada. Neyse ki varmış demek :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe orta sahadaki iskeleler herhalde gitmemesinin sebebi çatı halatı için kullanılacak olması gibi bir ihtimal aklıma getirdi.. sence ????
abi beyaz iskeleler kullaniliyor onlar icin digertum malzeme disari alinacaktir rampa acildiginda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Paletli de Numaralı balkon prekastlara başlamış :ok:

Çevrimdışı ALBATROS

yeni açık köşe için uğraşsalar 1 günde bitecek

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı FARUK

beyaz iskeleler arasına çiçeklerin tablalarda kullandığı ve saha ortasına topladığı iskeleleri kuruyorlar abi

Çevrimdışı serti67

bende buna ayarım baslamısın yenı acık uste kalmıs orda 6 7 adet prekas var onları tak bugun zamn yetıyosa bıyer bıtmeden dıgerıne neden gecılırr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Eski açık rampa açılmadan yeni açıktaki prekastı bitirmezler, muhtemel o açıktan içeri prekast alacaklar.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı martin40

Eski açık rampa açılmadan yeni açıktaki prekastı bitirmezler, muhtemel o açıktan içeri prekast alacaklar.

Prekastlar yeni açiktaki otoparktan geliyor  :ok:

Çevrimdışı FARUK

bende buna ayarım baslamısın yenı acık uste kalmıs orda 6 7 adet prekas var onları tak bugun zamn yetıyosa bıyer bıtmeden dıgerıne neden gecılırr

o açık olan kısım altına sütun arasından geçerek kamyon yanaşabiliyor
içeriye prekast çekebilmek için bırakılmıştır

Çevrimdışı Efe

Paletli numaraliya ilk prekastini koymaya calisiyor bugun 15 i gecik prekast koydular ortalamada devam ediyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

beyaz iskeleler arasına çiçeklerin tablalarda kullandığı ve saha ortasına topladığı iskeleleri kuruyorlar abi
onlar ciceklerin mi yoksa caticilarin mi @FARUK
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

onlar ciceklerin mi yoksa caticilarin mi @FARUK

çiçeklerin kullandığı iskeleler efe kamyon vinç taşıyordu onları kapalı önüne
büyük beyaz iskeleler arası bağlantı için onları kullandılar

Çevrimdışı serti67

o açık olan kısım altına sütun arasından geçerek kamyon yanaşabiliyor
içeriye prekast çekebilmek için bırakılmıştır
bugun orası denk geldıgı ıcın soledım genelde basından berı bole yaptılarr ondan soledım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı FARUK

bugun orası denk geldıgı ıcın soledım genelde basından berı bole yaptılarr ondan soledım

2. kattaki testereleri üst uçtan birleştiren yatay beton kısımlar benim takip ettiğim kadarıyla en çok düzenlemeye ve tıraşlamaya ihtiyaç duyulan yerer o yüzden 2 testere arasına hızlıca konurken en üste geldiğinde biraz sancılı geçiyor
genelde böyle oldu o kısımlar düzenlenene kadar diğer kısımlara geçildi
ama dediğin gibi bu bırakılan kısım için farklı bir durum söz konusu

Çevrimdışı Efe

çiçeklerin kullandığı iskeleler efe kamyon vinç taşıyordu onları kapalı önüne
büyük beyaz iskeleler arası bağlantı için onları kullandılar
hımm o zaman zaman kaybetmeden onlar konmus ben caticilarin saniyordum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK