Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5716334 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı samet67

@bjk_mabet abi bende sızıntı gelmeden derse  başlamıyorum  :D

Çevrimdışı Efe

Ayin 15 ine kadar numaraliyi yarilamalari lazim prekastcilarin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekesicil

Çevrimdışı serti67

baya yagmur var statta barı gece hırsını alsında hava sabah acsın ısler aksamasın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

baya yagmur var statta barı gece hırsını alsında hava sabah acsın ısler aksamasın
bi kac keredir oyle oluyor sabah guzel aksam yagisli istedigimiz hava tipi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erçin

Projektör öle bir yerleştirilmişki sanki çiçeklere malzemeleriniz burda alın artık der gibi  :biggrinking:

Çevrimdışı ALI RIZA

sen birde dün gece görecektin @ALI RIZA  arabadayız @bjk_mabet  arkada @ZEKI  yanında ben öndeyim @AdemG  arabayı kullanıyor ve mabet fore kazık geliyor deme hatasında bulundu öyle bir çullandıkki köşeye sığındı ufaldı bilmiyorum benim kabahatim yok kem küm :utan ediyor :kop: :kop: :kop:  neyse otopark girişi sol taraf yolla rampa arasına fore kazık çakılacak  daha öncesinde perde betonla çözülmesi düşünülen bir yerdi ama rampa derin ve yolun baskı oluşturacağı düşünülmüş ve kazıkla yolu sabitlemenin daha güvenli olacağına karar verilmiş o yüzden bir iki gün misafir edeceğiz bu işin yumuşatılmış anlatım tarzı :evillol: :evillol: işin gerçeği yol üstümüze geliyor fore kazıkla durduracağız stoperlerimizi kullanmamız düşünülmüş ama  :alala: sonra hemen bu fikirden vaz geçilmiş  :bandit:

@Necmi abi @AdemG araba kullanıyorsa allah korumuş o mutlu haberde  :evillol: :evillol:
Mabeti o anki durumda hayal ettim :) allah korumuş...!
Geleydi iyiydi çayımızı içerdi vazgeçmesinler niye geçmişler...!

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet sızıntı nerde bekliyorlar bak bu cumada bitti  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

bi kac keredir oyle oluyor sabah guzel aksam yagisli istedigimiz hava tipi :)
havadan barı yuzumuz gulsunn
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Türkay

Yeri değil ama

Haber Kartalı ‏@HaberKartali
6 Nisan'da yapılacak törenle Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi, Beşiktaş'ın olacak. #BasketbolaArenaGeliyor   :bandit:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

havadan barı yuzumuz gulsunn

ondan yana uzun süredir sıkıntımız yok hava sıcaklaıklarıda 15 derece civarında seyrediyor yağışlar gece oluyor önümüzdeki 1 ayda kayda değer bi sıkıntı yok  bu süre zarfında prekast ve çatı işlerinin iyice toparlanması gerekiyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

ondan yana uzun süredir sıkıntımız yok hava sıcaklaıklarıda 15 derece civarında seyrediyor yağışlar gece oluyor önümüzdeki 1 ayda kayda değer bi sıkıntı yok  bu süre zarfında prekast ve çatı işlerinin iyice toparlanması gerekiyor :)
kesınlıkle  bıraz soklama yapamzlarsa sıkıntı gunler su gıbı akıyoo daha kaba harıc su ıs bıttı dıeecegımız ıs yok
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

kesınlıkle  bıraz soklama yapamzlarsa sıkıntı gunler su gıbı akıyoo daha kaba harıc su ıs bıttı dıeecegımız ıs yok

işler iyi gidiyor aslında ama zaman kısıtlı ağustos hedefinden dolayı biz ona göre yorum yaptığımız için yavaş görünüyor aslında olması gereken şekilde sürüyor nisan sonu iyi şeyler göreceğiz inşallah :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

işler iyi gidiyor aslında ama zaman kısıtlı ağustos hedefinden dolayı biz ona göre yorum yaptığımız için yavaş görünüyor aslında olması gereken şekilde sürüyor nisan sonu iyi şeyler göreceğiz inşallah :)
ınsallah atıyorum kolonların hepsı bıtse bı kalem bıtmıs olucak vss bole bole hedefe ınanıcaz agustos sarkabılır ama bıselerde bıtsın ıstıyor ınsan
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

ınsallah atıyorum kolonların hepsı bıtse bı kalem bıtmıs olucak vss bole bole hedefe ınanıcaz agustos sarkabılır ama bıselerde bıtsın ıstıyor ınsan

bu tarz projelerde bi iş hemen bitmez proje sonuna kadar o işi yapanları görebilirsin önemli olan atıyorum bitiş 15 ağustossa o gün hepsinin aynı anda bitmiş olması bu kriter alınır yoksa ince işler şimdi bitse bile çatı beklenecek çatı bitmiş olsa içeride daha yapılacak tonlarca iş var açamazsın stadı o yüzden hepsi bitsin  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

bu tarz projelerde bi iş hemen bitmez proje sonuna kadar o işi yapanları görebilirsin önemli olan atıyorum bitiş 15 ağustossa o gün hepsinin aynı anda bitmiş olması bu kriter alınır yoksa ince işler şimdi bitse bile çatı beklenecek çatı bitmiş olsa içeride daha yapılacak tonlarca iş var açamazsın stadı o yüzden hepsi bitsin  :icool:
acılmaz tabıkı benım dedımgım oo prekas bıttı dııp baska ıse yogunlasmak heh catı kolunu bıttı dııp bır baskasına her ısı bıttıgınde bır dıgerı daha rahat haraket eder dusuncesındeyım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

acılmaz tabıkı benım dedımgım oo prekas bıttı dııp baska ıse yogunlasmak heh catı kolunu bıttı dııp bır baskasına her ısı bıttıgınde bır dıgerı daha rahat haraket eder dusuncesındeyım

işte o olamıyor her iş belirli sürelerde yapıldığı için bitip diğerinin başlaması olmuyor genelde çok iyi planlama ve para lazım o şekilde olması için şuan bizim stadta işlerin hepsi yapılıyor doğal olarakta yavaş gidiyor gibi görünüyor mesela çatı kolonu bitse diyor herkes ama çatıcılar hem kiriş hemde iskele işlerinde de çalışıyorlar şuan yapmaları geren sadece kiriş işiyken iskele kurup orta yuvarlak için zemin hazırlıyorlar işler bu şekilde yürüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Bursa baslamis yesilleri kaplamaya... 2 hafta once stadin yaninda gectim de fena durmuyordu hani stad...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı serti67

işte o olamıyor her iş belirli sürelerde yapıldığı için bitip diğerinin başlaması olmuyor genelde çok iyi planlama ve para lazım o şekilde olması için şuan bizim stadta işlerin hepsi yapılıyor doğal olarakta yavaş gidiyor gibi görünüyor mesela çatı kolonu bitse diyor herkes ama çatıcılar hem kiriş hemde iskele işlerinde de çalışıyorlar şuan yapmaları geren sadece kiriş işiyken iskele kurup orta yuvarlak için zemin hazırlıyorlar işler bu şekilde yürüyor
turkıs style dıosun yanıı :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Bursa baslamis yesilleri kaplamaya... 2 hafta once stadin yaninda gectim de fena durmuyordu hani stad...

vodafone arena 1 timsah arena 2 gerçektende süper 2 stad inşaa edildi ben şanslıyım ikisinde de maç seyredebileceğim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK