Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5716893 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

en kisa zamanda :)
en kısa zaman ne tarz bı zaman bırımıdır arkadaş bekle bekle gelmıyororrr 😁😁
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

abi neye göre 2 sıra azaldı ben onu kaçırdım galiba

bu kesitlerden görebilirsin @FARUK
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2015, 15:15:31 SDemirsoy ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1  slm söyle başkana Foto çek...  :bandit:
gorursem artik cektiricem goruyorum ama yanimdanda geçiyor ama cesaret bulamadim bi :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

gene sallama eski açıkta ne zorlanıldı nede kırma işi yapıldı yapılan kısımda gayet hızlı yapıldı sadece engel olan vinçlerdi sürekli vinçler çalıştığı için dura dura çalıştılar bırakın artık obitaşı temize çıkarmak için çiçeklere bir şeyler yamamayı bu iş hazır kalıp veya plywood işi değil dikkatli çalışma yapma yapmama işi işin sonunna doğru her iki firmada yüzüne gözüne bulaştırdı eski açık gayet düzgün yapıldı sıkıntı yoktu ama numaralıda olacak ordada bazı basamaklarda beton şişmesi var ve kırma işi çıkacak bir bilgi vereceksen doğru şekilde ver ama gizli kapaklı bir firma yaptı ama bak eski açıktada diğer firma yaptı gibi bir safsatayla çıkma insanları aptal yerine koyuyorsun eski açık prekastları yapıldı bitti bu güne kadar ne kırıldı nede onunla ilgili bir haber düştü heleki çiçekler hata yapsında açıklayalım diye aportta bekleyenler varken böyle bir haber çıkmadı şimdi sen nerenden uyduruyorsun eski açıkta kırma işi olduğunu anlamıyorum bir işde hata varsa o işi konuş hemen diğer şirkettede karşılığında hata uydurma seni bu konuda son kez uyarıyorum burda obitaşı öveceğim diye stadı yerle bir eden insanlar gitti ve o günden beride bu tip bir tartışma çıkmıyor bir şeyi unutmayalım firma eleştirmek farklı bir şey işi kötülemek farklı bir şey bir firmayı yavaşlığından dolayı eleştirirsin bu normal ama işi kötülemeye kalkarsan o zaman duracaksın hele bunu iftira niteliğinde yaparsan olmayan bir şeyi varmış gibi çamur at izi kalsın mantığı güdenin ben burda Beşiktaşlılığını sorgularım bu güne kadar obitaşı çok eleştirdim ama asla yaptığı işin kalitesiyle ilgili tek bir mesajım olmadı olamazda yaptığı işide küçümsemedim işi zorsa daha büyük bir ekip çalıştırmalıydı ellerine emeklerine sağlık yaptı bitirdi şimdi gidiyor bundan sonra yapacağı işlerde yolu açık olsun şu kötüleme işinden vaz geçin son yapılan işlerde beton farkından dolayı sanırım her iki firmadada beton şişme yaptı ve kotun üstüne çıktı bu işçilik hatası değil nedenini bilmiyorum beton karışımındaki farklılık olabilir bu iki firmayıda etkiledi tek hataları ilk dökümlerde kontrol edip biraz daha pay vererek bunu telafi edebilirlerdi yapmadılar gözlerinden kaçtı hatamı evet hata ama önemli bir hatamı hayır değil demir örümünde bir yükseklik yok o yüzdende sakıncalı bir durum yok sadece kırma işi oluyor ve bu iş için harcanan emek ve kayıplar her iki firmanın hak edişlerinden düşülecekmiş kıran prekastcılar ve bu işden doğan kayıpları iki firmayada faturalandıracaklar bu prekast imalatını yavaşlattı ama buda çatıcıların işine engel bir durum yaratmadığı içinde genel süreyi etkilemedi bu işden prekastcılar zararlı çıktı şimdi hiç günahları yokken bütün küfürü onlar yiyor @Yunus Emre Dökmeci sağda solda burada sana haksızlık yapıldığının dedikodusunu yapıyorsun burda kimse sana haksızlık yapmıyor tam tersi bir çok kez başkalarına gösterilmeyen iyi niyet sana gösterildi ama bu dedikodulardan sonra bu hakkını kaybettin burda yöneticiler dahil hiç kimsenin bir ayrıcalığı yoktur bunu kafana sok burda Beşiktaşlı olmak kesinlikle ayrıcalıklıdır buraya renklilerde üye olabilir ama hiç bir zaman onlara bir Beşiktaşlıya gösterilen tölerans gösterilmeyecektir burda bir beşiktaşlıya uymayacak tavır içinde olan yönetici bile olsa müsamaha gösterilmez bunun en büyük delili son bir kaç ay içinde yaşanan olaylardır bunda  @Volkan Başaran  ı ayrı tutuyorum çak faydalı bir yöneticiydi buraya büyük katkıları oldu tüm emekleri için teşekkür ederim ama kendi isteğiyle yöneticilikten ayrıldı her zaman aramızda görmek isterim istediği andada yetkileri geri verilecektir @kcptl artık işlerinden dolayı foruma aktif devam edemiyor o yüzdende konuşup yetkilerini üye düzeyine düşürdük aktif katılımdada onu tekrar aramızda görmek bizi mutlu eder
Sonunda fırçayı yine yedik :D
@Necmi abi hem eski açıkta hemde yeni açıkta Kırma işlemi yapıldı dedim buradan firma ayrımı yaptıgımı nasıl anladın bu 1
2) Polywood kalıplarda şişme riskinin daha fazla olduğunu bizzat sen söyledin ve gerçektende Polyeod kalıp kullanılan kirişlerde hep kırma işlemi yapıldı
3) Hazır kalıpla kalıplanan kirişlerin Prekastı daha çabuk bitti örnek Kapalı ust 20 Günde bitti , Yeni açık ust 2 Ayda bitti
4) Ben şimdi Nerde Salladım acaba :alala: :alala: :alala:
5) Sağda solda derken , Ben hep burada dile getirdim haksızlık yapıldığını burası hariç hiçbir yerde böyle bir şey dike getirimedim Çunku Kaypak bir adam değilim , Olmadımda , Kaypak adamı da sevmem bu da NOKTA .
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Prekast nisan sonu biter 15 gun iyimser tahmin olmus tarihi duvar yikilmistir insallah fore kazik makinasini heran gorebiliriz  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Prekast nisan sonu biter 15 gun iyimser tahmin olmus tarihi duvar yikilmistir insallah fore kazik makinasini heran gorebiliriz  :D
1 mayıs iyidir iyi  :icool:
haydaaaaa kulelerin altınadamı kazık atılacak :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

boşuna zamanında atmadık fotosunu  :evillol: @Efe

Çevrimdışı samet67

Beyaz vinç kapalıda merdiven prekastı mı takıyor  :alala:

Çevrimdışı FARUK

bu kesitlerden görebilirsin @FARUK

abi o proje onaylı projemi değilmi onu bilmiyoruz

2.si onun üzerinde oynanmayan yer yok tüm kotlar farklı
son kat yüksekliği farklı ayrıca numaralı kapalı ve yeni açık en üstte yatay kirişin 1 sıra üzerine çıkılmış görünüyor

2 sıra eksik dediğin kısım sadece numaralı-kapalı ortası ve yeni açığın ortası
köşelerde 2 sıra eksikliği söz konusu değil şuanki yapılanla aynı seviyede köşeler
sütunların yerleşiminden dolayı köşelerde sıra sayısı artması söz konusu değil
yani fazla görünen 2 sıra sadece tribünlerin orta kısmında
şuan model üzerinden hesapladım o 2 sıra fazladan konulsa 340 koltuk daha sığıyor  2bin koltuk için sen tüm heryere 2 sıra ekliyorsun ondan öyle çıkıyor

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

:olmaz :olmaz :olmaz

Çevrimdışı ALI RIZA

gorursem artik cektiricem goruyorum ama yanimdanda geçiyor ama cesaret bulamadim bi :)
Sen nelere cesaret bulmuşsun başkan da mı korkuyorsun @keremfrat1  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

son kat yüksekliği farklı ayrıca numaralı kapalı ve yeni açık en üstte yatay kirişin 1 sıra üzerine çıkılmış görünüyor

köşelerde 2 sıra eksikliği söz konusu değil şuanki yapılanla aynı seviyede köşeler
şuan model üzerinden hesapladım o 2 sıra fazladan konulsa 340 koltuk daha sığıyor  2bin koltuk için sen tüm heryere 2 sıra ekliyorsun ondan öyle çıkıyor
teşekkürler  @FARUK  :ok:
,köşelerin aynı olması önemli bir ayrıntı..

Çevrimdışı ALI RIZA

Fore kazık tekrar geliyor beyler hazırlanın Mahlemizin abisi geliyor eli kulagındamış  :super: :super: :super:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 15:36:51
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
vincin söküldüğü yere prekast konmuş.
beton fışkırtıcı numaralı arkasında napıyor canı sıkıldı E-5 yola mı beton döküyor :D
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ZEKI

Fore kazık tekrar geliyor beyler hazırlanın Mahlemizin abisi geliyor eli kulagındamış  :super: :super: :super:
nereye geliyormus @ALI RIZA

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 15:37:56
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

340 ise göze batmaz 2000 dediler canımız sıkıldı...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

340 ise göze batmaz 2000 dediler canımız sıkıldı...
340 tek tribündeki mi 3 tribündeki kayıp mı @FARUK?

Çevrimdışı ALI RIZA

nereye geliyormus @ALI RIZA
Eski açık diyorlar @ZEKI hocam
bilgileri versen saklamasan  :evillol: :evillol: @ZEKI hocam ipucularını söyle

Çevrimdışı FARUK

teşekkürler  @FARUK  :ok:
,köşelerin aynı olması önemli bir ayrıntı..

abi hatta şöyle söyleyeyim kapalı ve numaralıda 23 sıranın üzerine çıkma ihtimali yok
24. sıra çat kolonları arası olur imkansız yani

2 sıra fazla dediğin kısım sadece yeni açık orta kısımda olabilir
çünkü orası çatı kirişinden bağımsız yapıldı sadece yeniaçık ortasında 2 sıra çıkabilirsin
orayada en fazla 150 koltuk sığar

Çevrimdışı ahmet türken

fore kazık makinası gittiğinde mabe ' fore kazık makinası gidiyor, seni hiç özlemeyecem ' demişti :lol: anlaşılan fore kazık makinası mabeti özlemiş.  :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

vincin söküldüğü yere prekast konmuş.
beton fışkırtıcı numaralı arkasında napıyor canı sıkıldı E-5 yola mı beton döküyor :D

beton bu bölüme dökülüyor sanırım numaralı arkasında

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

abi hatta şöyle söyleyeyim kapalı ve numaralıda 23 sıranın üzerine çıkma ihtimali yok
24. sıra çat kolonları arası olur imkansız yani

2 sıra fazla dediğin kısım sadece yeni açık orta kısımda olabilir
çünkü orası çatı kirişinden bağımsız yapıldı sadece yeniaçık ortasında 2 sıra çıkabilirsin
orayada en fazla 150 koltuk sığar

evet haklısın bu kesitte dediğini doğruluyor @FARUK