Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5719436 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 15:31:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
çatı havaya kaltıktan sonra yaparlar onu
Peki acaba bu çatı ile kolonlar arasındaki boşluk ses yalıtımı için iyi mi kötü bir şey mi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Melekcik

arkadaşlar hayırdır kapasitede artıyor mu  :upto: :upto: :kop: :evillol: 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

son..

numaralı üst kat balkonuna ilk prekastı koydular hayırlı olsun  :)

Çevrimdışı ahmetx

@SDemirsoy teşekkürler maket gerçekten müthiş.Maketi yapan kardeş damalı koltuk dizaynını kafasına göre yapmamıştır demek ki böyle bir durum var..
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Peki acaba bu çatı ile kolonlar arasındaki boşluk ses yalıtımı için iyi mi kötü bir şey mi?
:dontknow:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

arkadaşlar hayırdır kapasitede artıyor mu  :upto: :upto: :kop: :evillol: 
öyle bir durum var 45.000 kişiyle açılacakmış  :evillol: :evillol:
açılış resmiyette 42.000 görülecek miş safları sıklaştıracagız...!

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy teşekkürler maket gerçekten müthiş.Maketi yapan kardeş damalı koltuk dizaynını kafasına göre yapmamıştır demek ki böyle bir durum var..
abi bilmiyorum ama iyi gözükmeye başladı gözüme bu dizayn maket çok güzel kulüpteki oldukça büyük @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Fatih

Ahmet abi Üyeliğinin silinmesini talep etti...! @Fatih
detayları @Necmi abiden alabilirsin...!
Oyle mi?

Bu kadari yeterli benim icin..Diger konular benim ilgi alanim disinda...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

abi bilmiyorum ama iyi gözükmeye başladı gözüme bu dizayn maket çok güzel kulüpteki oldukça büyük @ahmetx
aynen benimde,  ama benim avatardaki dizayndan vazgeçmem Fikret başkanın eşine bile gönderdim bu çalışmayı başkanı dört koldan etkilemeye çalışıyorum. :D @SDemirsoy

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Prekast işi iyi ilerliyor...!
Kapalıda halatlar serileceği yere tahtalar bırakmışlar...!
saha içinde firmaların malzemeleri dolu...!
Yeni açıgın dikliği hissediliyor mu kameradan...!  :bandit: :bandit: :bandit:
Sabah  erken saatlerde  sabit vinç malzemeleri  dışarı çıkartıyordu habire AliRıza..

Çevrimdışı Melekcik

öyle bir durum var 45.000 kişiyle açılacakmış  :evillol: :evillol:
açılış resmiyette 42.000 görülecek miş safları sıklaştıracagız...!
bitsin 45.000 mi 42.000 mi o zaman belli olur ama en başından beri bildiğim bir şey var bu stadın ölüsü 45.000 var gerisini sen düşün @ALI RIZA  :kop: :kop: :evillol: :evillol:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

aynen benimde,  ama benim avatardaki dizayndan vazgeçmem Fikret başkanın eşine bile gönderdim bu çalışmayı başkanı dört koldan etkilemeye çalışıyorum. :D @SDemirsoy
taarruza geçmişsin abi sen :D

Çevrimdışı ahmetx

taarruza geçmişsin abi sen :D
neler neler yaptım bir bilsen @SDemirsoy ama başkana ulaştırdım armalıyı, :D ne olur orasını bilemem.

Çevrimdışı Melekcik

tepeden bakışı güzelde birde kamera açısından bakmak lazım @ahmetx  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

tepeden bakışı güzelde birde kamera açısından bakmak lazım @ahmetx  :tabe: :tabe:

kamera açısında seyirciler olacak @Melekcik ,bizimkisi stad boşken foto çekimleri için  :D

Çevrimdışı Melekcik

kamera açısında seyirciler olacak @Melekcik ,bizimkisi stad boşken foto çekimleri için  :D
malum seyircisiz maç çok oynuyoruz ondan merak ettim @ahmetx

Çevrimdışı SDemirsoy

neler neler yaptım bir bilsen @SDemirsoy ama başkana ulaştırdım armalıyı, :D ne olur orasını bilemem.
bakalım ne zaman netleşecek  :evillol: @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ALI RIZA

bitsin 45.000 mi 42.000 mi o zaman belli olur ama en başından beri bildiğim bir şey var bu stadın ölüsü 45.000 var gerisini sen düşün @ALI RIZA  :kop: :kop: :evillol: :evillol:
Ölüsünü dirisini sorarsan 48 bin olur...! yeterki istenilsin :) Yeni açık alt taraf üst sıraları extra arttırılabilir sistemli...! @Melekcik

Çevrimdışı KUMANOVALI

bu stadyum 46.154 kapasiteye sahipse http://www.itaipavaarenapernambuco.com.br/arena

bizde 45 bin olalım bi zahmet

bura 45bin se bizim temiz 50bini bulur...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

bura 45bin se bizim temiz 50bini bulur...
kapasiteyi arttıracak şekilde bize göre sahaya daha uzak ve  yay çizen tribünleri var .Sıra sayılarında çok daha fazlayız.