Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5720050 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimiçi Necmi

Abi böyle biz bişeyler biliyoruz ama sizden saklıyoruz vurgusunu ısrarla yapmaktansa bana sorarsanız bu tarz konularda sessiz kalın,sonra forumda insanlar haklı olarak sitem ediyo.
bir şey sakladığımız yok kardeşim bir aydan fazla oldu söylüyoruz kabanın pisliğini temizliyorlar kıra kıra gidiyorlar her gün 10 prekast koysalar 20 günlük işleri var adamlar sürekli çalışıyor ama gel görki iş yürümüyor onlar ne yapsın hata alacalıda aslında geri çekilecek şişirdiğiniz gibi kırın betonları bana ondan sonra teslim edin diyecek tası tarağı toplayıp gidecek  bak o zaman kırma işide vinçlerin kaldırılmasıda ne kadar çabuk oluyor biz burda bir şey gizlemiyoruz kardeşim takip edene söylenmeyenleride kelime aralarında söylüyoruz sadece madde madde sıralamıyoruz ne istiyorsunuz gizlenen bir şeyi lap diye ortaya dökelimmi bunu bir kere yaparız ikinciye artık o bilgi bize gelmez emin ol o yüzdende bunu kendi fikrimiz gibi söylüyoruz veya tahmin diyoruz @Mehmet92 bir gün gel seni stada sokalım ve orda istediğin her bilgiyi öğreneceksin sonra gelip forumda paylaş bakalım paylaşabilecekmisin öğrendiklerini otomatikman kendi sansürüne takılacak

Çevrimdışı AhmetY

@Necmi abi sen stat inşaatında çalışan görevli misin bunu daha önce söylediysen de bilmiyorum ben bi an merak ettim sormak istedim  :)

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 31 Mart 2015 çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1   'e teşekkür ederiz.

Gecikme içinde özür dilerim elektrik kesintisi tamda sunucuyu taşıdığımız ana denk geldi ve bütün gün bir şey yapamadık anca gece düzeltebiliyoruz bazı şeyleri

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2015, 01:42:03 Altuğ ]

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sen stat inşaatında çalışan görevli misin bunu daha önce söylediysen de bilmiyorum ben bi an merak ettim sormak istedim  :)
hayır değilim

Çevrimdışı AhmetY

Tamam abi. Fotoğraflar için teşekkürler :claps:

Çevrimdışı Geovani

@Necmi abi bildiklerini söyle  :D :D :D
Başakşehir maçı için deneyim şansımı dedim,küfür ettiniz nah size bilet dedi abi
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eline sağlık @keremfrat1
Heryer çarşamba pazarına dönmüş :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bildiklerini söyle  :D :D :D
Başakşehir maçı için deneyim şansımı dedim,küfür ettiniz nah size bilet dedi abi
:D banada öyle dedi  :bandit: aslında bizim tribün küfür etmemişti küfürü kale arkası etmişti çaktırmadan iki tribünü birden paketlemişler kendilerine Beşiktaşlıyım diyen o taraftar bozuntuları mutlumudur şimdi takım 5 gol atmış kalk küfür et bunları vodafonda odunla dövmek lazım anca ondan anlarlar

Çevrimdışı FARUK

@keremfrat1 eline sağlık rampa da tekrardan düzenleme başlamış sanırım

Çevrimdışı Geovani

:D banada öyle dedi  :bandit: aslında bizim tribün küfür etmemişti küfürü kale arkası etmişti çaktırmadan iki tribünü birden paketlemişler kendilerine Beşiktaşlıyım diyen o taraftar bozuntuları mutlumudur şimdi takım 5 gol atmış kalk küfür et bunları vodafonda odunla dövmek lazım anca ondan anlarlar

Odun ama ıslak odunla kovalamak lazım abi  :D bize ceza vermek için yer arıyorlar maratonda kesinlikle küfür olmadı abi toplu şekilde,bitek @yigitcan1903 küfür edenlere küfür ediyordu  :D :D onu duydular sanırım  :) ne güzelde seyredicektik başakşehir stadıda konforlu stad
bu arada @keremfrat1 süper fotolar,bu arada ne bitmez rampaymış arkadaş ömrümüzü yedi,hemen hemen 2 senedir stad takip ediyoruz o rampa senin bu rampa benim bitmedi arkadaş  :)
@kcptl dost sahalara dönmüş hoşgelmiş
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydın ,

Kötü bir gün geçirdik , allah böylesini bir daha göstermesin inş.

Çevrimdışı Efe

Prekastcilar ise koyulmus 2 vincte prekast koyuyor suan  :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

ooooooooo alacalı oleeeyyyyyy alacalı oley alacalı oley alacalı oleyyyyyy ooooooooo

Günaydın   :steamed:

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı Prostatic

Günaydın Arkadaşlar.Prekastlar ve çatı kolon+kirişleri 20 nisana kadar biter mi ?

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Oktay

Günaydın Arkadaşlar.Prekastlar ve çatı kolon+kirişleri 20 nisana kadar biter mi ?
bitmez

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı AdemG

hic olumlu bir sey demeyin, hep olumsuz hep olumsuz.. forumdan soguttunuz beni. yazmiyorum artik.. :D

Çevrimdışı SDemirsoy

hic olumlu bir sey demeyin, hep olumsuz hep olumsuz.. forumdan soguttunuz beni. yazmiyorum artik.. :D
abi stat bitecek  :evillol: @AdemG

Çevrimdışı AdemG