Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5719840 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı A_Aydin

Elektrikten anlamam ama bugünlerde nükleer santral reklamları tv de dönmeye başladı.Acaba diyorum 'bakın enerjide dışa bağımlıyız ve sistem çöktü bir gün elektriksiz kaldık ülke felç oldu' deyip nükleere desteği daha doğrusu tepkiyi azaltmak gibi bir durum olabilir mi?

Çevrimdışı ALI RIZA

Altına imzamı atarım Ali Rıza hocam, birde HVDC link ile bağlasalar dağıtım şebekesini tam süper olur da, farketmez yani keyifleri bilir bilir de Vodafone Arena'nın satacağı elektiriğin bir elektronuna zeval gelirse gerisini ben bilemem.
biz elektrik satmayacagız öyle bişe yok olursa elektrik sadece bize olur...! orayada ayrı sayaç takılır...! ana sayaçtan düşülür...! Jeneratör misali  :evillol: :evillol:
Forum sitesinde Elektrik Bilgisayar Doktor Mühendisler saymıyorum hepimiz çift anadal sistemi mühendislik oldu ne ararsan var   :sevinc :sevinc

Çevrimdışı ZEKI

prekastçıların kazandığı para helal midir emin değilim. bu kadar taraftarın ahını alıyorlar...
Prekastcilarin ettigi ahlar kime gidiyor  :alala:

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Anıl

Elektrikten anlamam ama bugünlerde nükleer santral reklamları tv de dönmeye başladı.Acaba diyorum 'bakın enerjide dışa bağımlıyız ve sistem çöktü bir gün elektriksiz kaldık ülke felç oldu' deyip nükleere desteği daha doğrusu tepkiyi azaltmak gibi bir durum olabilir mi?
Olamaz denecek bir ülkede yaşamıyoruz malesef... Keşke herkes tereddütsüz olamaz diyebilseydi :by2:

Çevrimdışı TØLGA

bu stad çok güzel.
çok manidar oldu küçük enişte işe döndü sende döndün abi hoşgeldin tekrar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

çok manidar oldu küçük enişte işe döndü sende döndün abi hoşgeldin tekrar  :biggrinking:
@kcptl forumun tasinmasini bekliyormus, bilseydik daha onceden tasirdik.  :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Konu dışı oldu özür dilerim admin arkadaşlardan. Son olarak bir bilgi daha vereyim konu dışını kapatalım. Tekrar özür.
Enterkonnekte sistem dediğimiz devasa bir havuz olarak düşünülebilir. Bu havuza elektrik akıtanlar üretim santralleri havuzun altındaki çeşmeler ise tüm elektrik kullanan kaynaklar. Elektrik depolanamadığı için bu devasa havuz sürekli dolu olarak dengede kalması gerek(50hz bu havuzun dolmus noktası.) Ne azalacak ne taşacak. İşte bu sistem 7/24 dengede sürer gider. Buna da enterkonnekte sistem denir. BUGÜN BİR ANDA BU HAVUZ BOŞALDI. Havuz tekrar dolana kadar ve dengelenene kadar zamana ihtiyaç var.
Ben de bir ek yapayim bu tarz bir sistemin çökmesi genelde dışardan bir müdahale ile ya da bir ihmalle olur.Eğer siber bir saldırı olmadıysa interconnected sistemin çökmesi için sistemi besleyen bir şebekede büyük bir kesinti yaşanmış olmalı ve bu açık kapanmadığı için havuz kendini boşaltmış olmalı.Yani bir ihmal var bunu fark etmeleri ve planlı kesintilerle müdahale etmeleri gerekiyordu.bunu yapmadıkları için havuz bitti,herkesinki gitti..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mert_

:D hoşbulduk @Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben de bir ek yapayim bu tarz bir sistemin çökmesi genelde dışardan bir müdahale ile ya da bir ihmalle olur.Eğer siber bir saldırı olmadıysa interconnected sistemin çökmesi için sistemi besleyen bir şebekede büyük bir kesinti yaşanmış olmalı ve bu açık kapanmadığı için havuz kendini boşaltmış olmalı.Yani bir ihmal var bunu fark etmeleri ve planlı kesintilerle müdahale etmeleri gerekiyordu.bunu yapmadıkları için havuz bitti,herkesinki gitti..
interconnected, you know :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@kcptl forumun tasinmasini bekliyormus, bilseydik daha onceden tasirdik.  :biggrinking:

abi @kcptl bunu beklediyse iyi oldu en azından geri döndü kadro tamamlandı  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

prekastçıların kazandığı para helal midir emin değilim. bu kadar taraftarın ahını alıyorlar...

böyle konuşmayın bana sorarsanız işin diğer yüzünü bilmiyorsunuz burda en az eleştiriyi alacalı hak ediyor onlar en az suçlu aralarında inşaat sıkıntılar içinde devam ediyor ama DEVAM ediyor buna sevinelim ya dursaydı ne olacaktı bide onu düşünün  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı henry gale

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@kcptl  abim  hoşgeldin. .. :) seni burda görmek çok güzel..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Birkaç yeni tasarım daha.
Eline sağlık abi :claps:
Damalıyı bi türlü yakıştıramıyorum yeni stada :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet92

böyle konuşmayın bana sorarsanız işin diğer yüzünü bilmiyorsunuz burda en az eleştiriyi alacalı hak ediyor onlar en az suçlu aralarında inşaat sıkıntılar içinde devam ediyor ama DEVAM ediyor buna sevinelim ya dursaydı ne olacaktı bide onu düşünün  :bandit:

Abi böyle biz bişeyler biliyoruz ama sizden saklıyoruz vurgusunu ısrarla yapmaktansa bana sorarsanız bu tarz konularda sessiz kalın,sonra forumda insanlar haklı olarak sitem ediyo.

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Efe

Abi böyle biz bişeyler biliyoruz ama sizden saklıyoruz vurgusunu ısrarla yapmaktansa bana sorarsanız bu tarz konularda sessiz kalın,sonra forumda insanlar haklı olarak sitem ediyo.

tamamda şirketlerde sallamak yakışmıyor bildiğimiz çok şey var söyleyemiyoruz  ama sıkıntıları herekes biliyor kamerayı açtığınızda herşeyi geçtim sahanın durumu ortada o kargaşada adamlar ne kadar hızlı çalışabilir ki bir sürü etmen var saha içinde bi kaç iş aynı anda yapılmaya çalışılıyor bu zorluklarda çalışan şirketleri diğer stadlarla mukayase edip çok yavaşlar demek yada daha fazla eleştirmek ne kadar doğru belki paralarını alamıyorlar ona göre yavaş çalışıyorlar bilmiyoruz ki :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Şu an şoktayım 2015 öh diyesim var ama 2003 te USAda da olmuştu. Ve üzülerek görüyorum ki interkonekte şebeke Hollandanın kollektif futbolu gibi çökmüştür. Ne yapmalı Köyleri kasabaları usak diyardaki fabrikaları Stoke City gibi şişirme yenilenebilir enerjiyle mi beslemeli. Yoksa Izlanda gibi dinamik, enerjik olup Nükleer'e mi yönelmeli. Peki frekanslar uymuyo onu ne yapacaz! Anahtarlama elemanlarını derve dışı bırakıp ortamı hiç mi germemeli. Peki 20 numarayı ne yapacaz! Havuzdan mı çıksak hazır boşalmışken? Vodafone arenanın heryerine UPS leri döşemeli, gündüzleri transparan çemberden geçen enerji geceleri panellerden gelen enerji, toki değil alın teri. Enterkonekte şebekeye HAYIR! sistemin çarkına girip ezilmeyelim. Biz olalım Bir olalım. Sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar.  :super:

ne dion sen değişik  :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

nasıl bir soru  :alala: Helal dir tabi :) haramdan zengin olanların yanında prekastçıların paraları 100000 kez helaldır...!  :bandit: :bandit: