Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5719717 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Nisan ayı süper geçecek inşallah çatı kolonları,kirişleri,prekastlar,otopark giriş ve çıkışları ile küfekilerin büyük bir kısmı bitecek mayıs haziran ve temmuz aylarında sadece çatıyla ilgileneceğiz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

millet ortalıkta yok masa üstü yapmak isteyenler için gelsin

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı martin40

Kamera açildi ! Elektrikler geldi mi Turkiyede ?

Çevrimdışı Serjo

Ole Ole oleyyy
paletli vinç ole oleyyy
koy prekastları, koy prekastları
bitir artık şu prekastları
inşallah  :money:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ErmanS

Çevrimdışı keremfrat1

Bugunun özeti
1.prekast çalışması oldu ıyıdı bugun bana göre
2.rampada perde hazır betnlanmayı beklıyor fotoda gorursunuz :D  :photo:
3.ince işler malesef elektrık yuznden çalışmadı stad okadar karanlıktıkı  :uyucam: :uyucam:

Çevrimiçi Necmi

tamda sunucu değişikliğine denk geldi bu kesinti :bandit:
foto yükleme konusunda sıkıntı yaşıyorum biraz gecikecek resimler :o_o:
şu an sitede işler tam bitmedi arka planda çalışılıyor elektrik kesintisi yüzünden gün boyu ilgilenemedik :bandit:

Çevrimdışı Deniz

trafodaki kediler bir gideydi iyiydi.i.nternet şebekeleri de ciddi anlamda etkilendi bu olaydan.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

trafodaki kediler bir gideydi iyiydi.i.nternet şebekeleri de ciddi anlamda etkilendi bu olaydan.
sadece internetmi telefonlarda devre dışıydı

Çevrimdışı keremfrat1

@Necmi abimle duzgun 2dk bıle konuşmadık ses gelmıyodu telefon kapanıyodu  :alala:

Çevrimdışı arda

Konu dışı oldu özür dilerim admin arkadaşlardan. Son olarak bir bilgi daha vereyim konu dışını kapatalım. Tekrar özür.
Enterkonnekte sistem dediğimiz devasa bir havuz olarak düşünülebilir. Bu havuza elektrik akıtanlar üretim santralleri havuzun altındaki çeşmeler ise tüm elektrik kullanan kaynaklar. Elektrik depolanamadığı için bu devasa havuz sürekli dolu olarak dengede kalması gerek(50hz bu havuzun dolmus noktası.) Ne azalacak ne taşacak. İşte bu sistem 7/24 dengede sürer gider. Buna da enterkonnekte sistem denir. BUGÜN BİR ANDA BU HAVUZ BOŞALDI. Havuz tekrar dolana kadar ve dengelenene kadar zamana ihtiyaç var.

Şu an şoktayım 2015 öh diyesim var ama 2003 te USAda da olmuştu. Ve üzülerek görüyorum ki interkonekte şebeke Hollandanın kollektif futbolu gibi çökmüştür. Ne yapmalı Köyleri kasabaları usak diyardaki fabrikaları Stoke City gibi şişirme yenilenebilir enerjiyle mi beslemeli. Yoksa Izlanda gibi dinamik, enerjik olup Nükleer'e mi yönelmeli. Peki frekanslar uymuyo onu ne yapacaz! Anahtarlama elemanlarını derve dışı bırakıp ortamı hiç mi germemeli. Peki 20 numarayı ne yapacaz! Havuzdan mı çıksak hazır boşalmışken? Vodafone arenanın heryerine UPS leri döşemeli, gündüzleri transparan çemberden geçen enerji geceleri panellerden gelen enerji, toki değil alın teri. Enterkonekte şebekeye HAYIR! sistemin çarkına girip ezilmeyelim. Biz olalım Bir olalım. Sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar.  :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Erçin

sarı vinç 2 loca katına bir tanede eski açık üste prekast takmış.. paletli vinç hiç takmamış.. ben anlamadım nasıl bitecek bu prekastlar mabedin dediği gibi 20-25 gün içinde merakla bekliyorum..

Çevrimiçi murat

Şu an şoktayım 2015 öh diyesim var ama 2003 te USAda da olmuştu. Ve üzülerek görüyorum ki interkonekte şebeke Hollandanın kollektif futbolu gibi çökmüştür. Ne yapmalı Köyleri kasabaları usak diyardaki fabrikaları Stoke City gibi şişirme yenilenebilir enerjiyle mi beslemeli. Yoksa Izlanda gibi dinamik, enerjik olup Nükleer'e mi yönelmeli. Peki frekanslar uymuyo onu ne yapacaz! Anahtarlama elemanlarını derve dışı bırakıp ortamı hiç mi germemeli. Peki 20 numarayı ne yapacaz! Havuzdan mı çıksak hazır boşalmışken? Vodafone arenanın heryerine UPS leri döşemeli, gündüzleri transparan çemberden geçen enerji geceleri panellerden gelen enerji, toki değil alın teri. Enterkonekte şebekeye HAYIR! sistemin çarkına girip ezilmeyelim. Biz olalım Bir olalım. Sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar.  :super:
aramızda doktor varmı? :lol:

Çevrimdışı Ardau

:kop: :kop: :kop: :kop:
heh ülke tümden kısa devre yaptı
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Bu nasıl bir denklem  :D sıyırdım toparlayamıyorum  :ishock:
kAos

Çevrimdışı TØLGA

valla ne yalan söyliyim ilk elektrikler sonra telefonlar savaş alameti dedim ben  :steamed:
allah korusun tabi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Birgün elektrik kesilir, birgün cenaze olur, 30 gün oruç olur, bayram tatili zaten kaç gün olacağı muamma, sonra bu stat bizi verem edecek yarım sezon daha geziciyiz deyince suçlu oluyoruz.
sezon acılısını kacırdık zaten bu kesin :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

sezon acılısını kacırdık zaten bu kesin :ok:

evt o kesin ilk iç saha maçı maalesef vodafone arenada olmayacak ancak tüm iç saha maçlarını açılana kadar deplasman oynarsak o zaman ilk iç saha maçını vodafone arenada oynayabiliriz en az 2-3 iç saha maçını dışarıda oynayabiliriz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Konu dışı oldu özür dilerim admin arkadaşlardan. Son olarak bir bilgi daha vereyim konu dışını kapatalım. Tekrar özür.
Enterkonnekte sistem dediğimiz devasa bir havuz olarak düşünülebilir. Bu havuza elektrik akıtanlar üretim santralleri havuzun altındaki çeşmeler ise tüm elektrik kullanan kaynaklar. Elektrik depolanamadığı için bu devasa havuz sürekli dolu olarak dengede kalması gerek(50hz bu havuzun dolmus noktası.) Ne azalacak ne taşacak. İşte bu sistem 7/24 dengede sürer gider. Buna da enterkonnekte sistem denir. BUGÜN BİR ANDA BU HAVUZ BOŞALDI. Havuz tekrar dolana kadar ve dengelenene kadar zamana ihtiyaç var.
Bende Teaş ta büyümüş birisi olarak diyeyim Babam Hat bakım Şefi idi TEAŞ ta...!
Havuzlar birbiri ile bağlantılı oldugu için gitmiş...! Havuz sistemi tolerans 48-49-50-51-52 +- tolesans 4 alırsak bir anda boşalması böyle sonuçlara neden olur...!
Sorun nasıl çözersin Birbirini bağlayan beslemeleri ayırarak olur...!

Çevrimdışı ZEKI

evt o kesin ilk iç saha maçı maalesef vodafone arenada olmayacak ancak tüm iç saha maçlarını açılana kadar deplasman oynarsak o zaman ilk iç saha maçını vodafone arenada oynayabiliriz en az 2-3 iç saha maçını dışarıda oynayabiliriz :)
Butun hesaplar eylül sonunu isaret ediyor @Efe kendimizi eylül ün sonuna gore hazirlayalim o zaman

Çevrimdışı ozan062

bende onu merak ediyorum yapılabilirmiki boyle birsey:))
heleki sozkonusu bizsek:)
korkum butun derbileri ilk 3 haftaya sıkıstırmaları:) yapar bunlar korkulur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı altan0348

prekastçıların kazandığı para helal midir emin değilim. bu kadar taraftarın ahını alıyorlar...

Çevrimdışı arda

Bende Teaş ta büyümüş birisi olarak diyeyim Babam Hat bakım Şefi idi TEAŞ ta...!
Havuzlar birbiri ile bağlantılı oldugu için gitmiş...! Havuz sistemi tolerans 48-49-50-51-52 +- tolesans 4 alırsak bir anda boşalması böyle sonuçlara neden olur...!
Sorun nasıl çözersin Birbirini bağlayan beslemeleri ayırarak olur...!

Altına imzamı atarım Ali Rıza hocam, birde HVDC link ile bağlasalar dağıtım şebekesini tam süper olur da, farketmez yani keyifleri bilir bilir de Vodafone Arena'nın satacağı elektiriğin bir elektronuna zeval gelirse gerisini ben bilemem.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan